کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
جانلیدی گاگا !!!! مهران مدیری !!!! اینا چه ربطی به هم دارن
برای اینکه اسپم نشه من خودم فقط قسمت اولش رو دیدم برای اول کار خوب بود دو سه تا صحنه باحال داشت
به عنوان یه کار تلویزیونی خوب هست ولی به عنوان کاری که قرار باشه ملت در ازای اون 75 هزار تومن پول بدن به نظرم جالب نیست.
البته باید بقیه قسمتهاش رو هم دید نمیشه با 6 قسمت نظر کلی داد![]()
اون تیکه ای که شاه گفت بعضی از زنام تو اندرونی هستند بعضیا تو این درونی خیلی با حال بود...
چرا اسم جلاده شكوفست؟!!!
این سبیل جهانگیرشاه منو یاد اون شخصیت استاد شیفو در کارتون کونگ فو پاندا میندازه !!!!!!!!!!!!!!!!!!
چرا اینقدر همه قدیمی ها رو بی عقل نشون میده ؟! یعنی ذره ای شعور تو وجود اینا نشون نمیده !!!
انگار یه سری دارن تو دیوونه خونه شاه بازی می کنن !!! حداقل یه اپسیلون به واقعیت نزدیک می کرد بهتر بود.
امیدوارم جسارت نشه خدمتتون ،.....
در واقع اسمهای اون زمان نیست و همین الانم یونانیان اسماشون همینجوریه. حومه دیگه کجاست ؟!
بله واقعا باید گفت انتخاب هوش مندانه ای بوده و فکر کنم یه جواریی هم به بلوتوس خودمون هم ربط داشته باشه![]()
از این کار مدیری اصلا خوشم نیامد که جهانگیر شاهی که حالا گیریم وجود خارجی نداره را یه شخص هم جنس باز نشان بدهد
چرا اینها درباری ها و خود شخص شاه رو احمق فرض کردند؟
چرا اینقدر همه قدیمی ها رو بی عقل نشون میده ؟! یعنی ذره ای شعور تو وجود اینا نشون نمیده !!!
انگار یه سری دارن تو دیوونه خونه شاه بازی می کنن !!! حداقل یه اپسیلون به واقعیت نزدیک می کرد بهتر بود.خدارو 100 مرتبه شکر که اسمش روی خودشه طنز قهوه تلخ!!!!از این کار مدیری اصلا خوشم نیامد که جهانگیر شاهی که حالا گیریم وجود خارجی نداره را یه شخص هم جنس باز نشان بدهد
چرا اینها درباری ها و خود شخص شاه رو احمق فرض کردند؟
عزیز من مستند تاریخی که نیست طنزه!!! حالا مثلا تو سریال هایی که الان نشون میده میگه شماره 110 چنده یعنی آدمای این روزگار اصن مغزشون کار نمیکونه دیگه!!!![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)