مبارک باشه...دوستان لب تاپ ACER ASPIRE ONE D260 خریداری شد.
به نظرتون انتخاب خوبی هست؟
بله مدل خیلی خوبیه..
چند خریدید؟![]()
مبارک باشه...دوستان لب تاپ ACER ASPIRE ONE D260 خریداری شد.
به نظرتون انتخاب خوبی هست؟
بله مدل خیلی خوبیه..
چند خریدید؟![]()
ممنون دوست عزیز
410
فقط نمی دونم DVD ریکاوری رو خودم باید بگیرم یا رو خود سیستم هست.
و اینکه دنبال راهی هستم که برنامه Mcafee رو پاک کنم و Nod32 رو نصب کنم.بنظرت برنامه رو بصورت عادی پاک کنم؟
باید بگیری..خودتفقط نمی دونم DVD ریکاوری رو خودم باید بگیرم یا رو خود سیستم هست.
اگه احساس میکنی که سرعت ویندوز پایینه این کارو بکن و الا نیازی نیستبنظرت برنامه رو بصورت عادی پاک کنم؟![]()
مرسی از همه دوستان که راهنمایی کردند
سلام. یه لپ تاپ خوب میخوام برای مصارف عادی مثل اینترنت و ...
اندازه صفحه ش حد اقل 14 اینچ باشه. کم وزن و ارزون باشه.
من خودم دو مدل x400 و x430 رو از سری اسلیم msi پیدا کردم با وزن 1.5 کیلوگرم که فکر میکنم مناسب باشه.
در سایت msi دیدم خصوصیاتشون تقریبا یکیه. تنها فرقشون گویا در پردازنده شون هست.
مال اولی Intel® Core™2 Duo Processor و مال دومی AMD Athlon™ Neo X2 Processor هستش.
ویندوزشم میخوام 7 باشه که گویا هردوشون دارن.
بنظر شما کدوم بهتره؟
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیداگر مدلهای دیگری هم سراغ دارید بگید.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by Nocturne; 30-10-2010 at 22:31.
من خودمم میخواستم یکی از این دو مدل رو بگیرم.
فقط یه توضیح کوچیک ؛ اگر اشتباه نکرده باشم X400 رنج قیمتش حدود 800 باید باشه !!!!
که اونم بخاطر سی پی یوشِ
مشخصه که x400 بهتره ، بخاطر سی پی یوش، و البته کشش هم بالاتره. ولی فکر کنم X430 هم با رنج قیمت 550 ارزش خرید داشته باشه. چون تنها 14" ارزون هست ، که وزنشم کمه.
انتخاب خوبیه ، رنگ بندی های خوبی هم داره.
با سلام خدمت دوستان!
یه لپتاپ با قیمت زیر 600 تومان میخواستم بگیرم فقط برای اجرای Solid Work و Auto Cad ...
بازی هم اصلا مهم نیست!
حالا به نظرتون چی بگیرم؟!
سلام دوستان،
میشه یه لپتاپ معرفی کنید تقریبا تا 800 تومن، برای کار با نرم افزارای گرافیکی مثل پریمیر در حد آماتور، مودم هم داشته باشه. از لحاظ سایر امکانات شبکه ای هم کامل باشه.
مرسی
عزیز اشتباهی اومدی:میشه یه لپتاپ معرفی کنید تقریبا تا 800 تومن،
http://forum.p30world.com/showthread.php?t=352582&page=352
سلام:یه لپتاپ با قیمت زیر 600 تومان میخواستم بگیرم فقط برای اجرای Solid Work و Auto Cad ...
Aspire 5734Z
2.2-1MB-FSB800 2GB DDR3 320 DVD RW 15.6 WXGA4500 Intel LINUX
580 تومن
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)