1: 6 یا 7 شهر ایران + راههای کشور تکمیل هست! تبریز/قزوین/تهران/...
2:نقشه هارو با NOKIA OVI SUITE میتونی دانلود کنی!
1: 6 یا 7 شهر ایران + راههای کشور تکمیل هست! تبریز/قزوین/تهران/...
2:نقشه هارو با NOKIA OVI SUITE میتونی دانلود کنی!
من توی چند صفحه قبل گفتم که صداش خش خش نداره!
لق نداره،حداقل گوشی من اینطوریه،صفحه لمسیش هم به قول شما تراز هستش.
بنده خدا گفت که یکی هندزفری نو فردا بهم میده اونم از سر همین هندزفری.
ببینم چت میشه اگه توضیح کاملی بدی؟من نمی تونم با سویت دانلود کنم آخه دانلود نمی کنه چه جوری واسم عکس بزار توضیح کامل بده اصلا نمی فهمم
رفتم سایت مذکور واقعا عالی بود دلم میخواد این اطلاعات رو تو این سایت بعدا منتقل کنم واقعا جالبه خیلی چیزا یاد گرفتم و عملی کردمش
در مورد فارسی باید بگم گوشی های واردات قانونی فقط منو فارسی و تو اس ام اس کاری گ چ پ ز دارن ولی گوشی های قاچاق عربی دارن. حتی در مورد گوشی های کیپد دار باید بگم گارانتی دار های اصلی رو کیبوردشون هم گچپژ دارن
آره خیلی جامع و کامله
تونستی فعال کنی؟ سرعت وصل شدنش چطوره ؟ توی فضای بسته (خونه) میشه وصل شد؟
والا فعلا دارم نقشه ها رو از نوکیا مپ لودر دانلود می کنم.
این گوشی هایی که جی پی اس دارن چطوری به ماهواره وصل می شن؟ از طریق گیرنده های داخلی یا از طریق اپراتور و آنتن اون؟ اگه از طریق گیرنده های داخلی هستش پس فکر نکنم تو فضای سربسته زیاد جواب بده... هر کی چیزی در این رابطه میدونه بگه منم بدونم
---------- Post added at 01:01 AM ---------- Previous post was at 12:57 AM ----------
والا وسط دانلود توسط مپ دانلودر نوکیا همه چی می پره انگار هیچی بر نداشته عجب ها!
راستی از کجا میفهمین که قفل شده رو ماهواره؟ منظور از قفل شدن چیه ؟
بابا هر کی میدونه این سوالات بالا رو توضیح بده خوب
گوشی با گیرنده داخلی امواج ارسالی ماهواره رو میگیره! یعنی سیمکارت هم نداشته باشه کار میکنه!
البته اگه سیمکارت داشته باشه و به اینترنت دسترسی داشته باشی با GPRS/3g/... گوشی از assistant GPS یا همون AGPS استفاده میکنه و فورا لاک میشه!
لاک شدن یا به اسطلاح قفل شدن هم اینه که گوشی حداقل از 3 ماهواره امواج قابل اطمینان دریافت کنه! در کل فکر کنم 24 تا ماهواره هست که حداقل باید روی 3 تا لاک بشه تا به شما مکان رو نشون بده!
در فضا های بسته امواج ضعیف هست و خیلی سخت لاک میشه ولی خوب با تقویت انتن اونو میشه کاریش کرد!(توی یه عکس بود یارو دی ش ماه وار ه رو وصل کرده بود به گوشی و ...)
در شهر های بزرگ ایران سخت تر لاک میشه چون امواج مختل کننده وجود داره برای جلوگیری از حملات احتمالا موشکی! مثل نوعی سپر دفاع موشکی عمل میکنه! مثلا در تبریز حداقل 2 برابر شهر های کوچیک اطراف طول میکشه تا لاک بشه!
اطلاعت GPS رو میتونید از بخش "location >> GPS DATA" دریافت کنید! مثل مختصات دقیق/ سرعت متوسط/ماکسیموم سرعت/ارتفاع/... و در همین بخش با وارد شدن به اوپشن و انتخاب "satellite status" میتونید وضعیت واهواره هارو ببینید! موقیت ماه و خورشید رو هم به شما نشون میده! با لمس این قیمت دید عوض میشه (یکی لیست ماهواره هارو نشون میده وقتی عوض شد موقیت ماه و خورشید + ماهواره هایی که لاک شده رو نشون میده!)
*توجه کن که وقتی لاک شده امواج ماهواره توی لیست آبی رنگ میشه و وقتی خاکستری هم هنوز لاک نشده!
اولین باری که لاک شد تا چند ساعت توی اون محل سریعتر لاک میشه!
برای نقشه ها 2 راه دارید:
1: از طریق NOKIA OVI SUITE گوشی رو به کامپیوتر متصل کنید و برید به مسیر زیر
NOKIA OVI SUITE >View>>go to>> maps
اینجا منتظر میمونی تا لیست نقشه های جهان رو لود کنه بعد هر کدوم رو خواستی دانلود میکنی و اتوماتیک میریزه روی گوشیت!
2: با اینترنت اکسپلورر (من با فایرفاکس هم انجام دادم) میری به آدرس maps.ovi.com و پلاگ مخصوص رو نصب میکنی! بعد شروع میکنید به گردش در هر شهری که دلت بخواد! البته خوبی این روش اینه که اگه روی مود "satellite" عکس های هوایی رو برات دانلود میکنه و توی گوشی علاوه بر نقشه عکس های هوایی رو هم میتونی ببینی!
(اگه راه دوم رو بخوای بگو ویندوزن چی هست تا بگم از کجا باید عکس و نقشه های دانلود شده رو برداری و بریزی روی گوشی )
چیز خاصی دیگه به نظرم نمونده باشه اگه سوالی داشتی بپرس اگه بلد بودن میگم!![]()
درود
میگم بعضی از این گوشی ها نوشته پشتش ساخت مجارستان و بعضی ساخت چین،کدومشو باید بگیرم ؟
واسه اینکه مطمئن باشم باید چه کنم؟
n97 mini هم چنین وضعیتی داره؟
ازیه مغازه که قبلا ازش خرید کردی یا به صحبشاش درسته
از دوستان ونزدیکان که زیاد گوشی عوض می کنن
آقا دیگه از این سوالها نفرمایید که جواب داده نخواهد شد
قابل توجه همگان:
این گوشی مجارستان نداره و همگی لیبل و ریمارک شده چین هستند! مگه اینکه کسی بره از مجارستان بیاره
---------- Post added at 04:58 PM ---------- Previous post was at 04:56 PM ----------
مپ لودر نوکیا وسط دانلود قطع می کنه دانلود رو!
درثانی مپ دانلودر برنامه نقشه ایران رو حدود 18 مگ اعلام میکنه ولی تو سایت موبایلستان یه فایل حدود 40 مگ رو دیدم!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)