دوست عزیز این اخرین اپدیته
بلوتوث درصد نداره ولی متونی نوارشو فعال کنی موقع ارسال روی نشان باتری کلیک کن نوار پر شدن بلوتوث رو بهت نشون میده
دوست عزیز این اخرین اپدیته
بلوتوث درصد نداره ولی متونی نوارشو فعال کنی موقع ارسال روی نشان باتری کلیک کن نوار پر شدن بلوتوث رو بهت نشون میده
قیمت روز نوکیا / سونی اریکسون
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
آقا دوستانی که تا حالا این گوشی رو خریدن کسی مشکلی باهاش نداشته....
مثلا" مثل N97 نیست که هنگ میکنه؟؟
در کل خوبه؟؟
ارزش خرید داره با توجه به قیمتش؟؟
اگه میشه یه توضیح مفصل بدید چطوری می تونم با n900 وصل بشم به اینترنت من adsl هم دارم
می خوام برنامه ها مو آپدیت کنم
سلام من امروز گوشی گرفتم سرچ کردم اینجا رو پیدا کردم ثبت نام کردم الانم که اینجام .
راستش سعی کردم بیشتر صفحه های این بخشو بخونم چند تا سوال داشتم
اول اینکه من بخوام یه فایل صوتی رو بلوتوث کنم چکار باید بکنم دهنم صاف شده پیدا نکردم :((
بعد هیچی روش نصب نمیشه رفتم توی سایت برنامه هاشو دانلود کردم ولی هیچی نصب نمیشه تا میزنم بالا بیاد سه تا گزینه میاد اپدیدت دانلود و انیستال !
تازه فیلم های با فورمت اچ دی هم بالا نمیاد رفتم توی سایت کدها رو گرفتم ولی نمیتونم نصب کنم .
راستی این اپدیت قضیش چیه فقط اینترنتی یا با ای دی اس ال هم میتونم رو به راش کنم اگه میشه لطفا لینک بدید برای دانلود و البته با راهنمایی اینترنت منم ای دی اس اله ! :(( وایلیس نیست .
خواهشا یک بار کامل توضیح بدید .
راستی دوستم میگفت باید کرک بشه اینم درسته ؟ اگه درسته چطور باید کرک کنم ؟کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ا
ز دوستان کسی نمیدونه این برنامه واسه چی هستش؟؟ maemo-bluetooth-plugin_0.6.1-1_armel.deb اینو خودم از سایت maemo دانلود کردم وقتی هم که نصبش میکنم هیچ تغیر خاصی تو قسمت بلو توث رخ نمیده. اگه کسی میدونه لطفا راهنمایی کنه
مشکل خاصی نداره ... فقط چون سیستم عاملش جدیده طول میشکه تا باهاش عادت کنی !آقا دوستانی که تا حالا این گوشی رو خریدن کسی مشکلی باهاش نداشته....
مثلا" مثل N97 نیست که هنگ میکنه؟؟
در کل خوبه؟؟
ارزش خرید داره با توجه به قیمتش؟؟
قیمتش مناسبه ... ارزش خرید داره !
اگه میشه یه توضیح مفصل بدید چطوری می تونم با n900 وصل بشم به اینترنت من adsl هم دارم
می خوام برنامه ها مو آپدیت کنم
نینجا جان اگه میشه کمکم کن؟
کسی نیست جواب سوالای منو بده
---------- Post added at 12:06 AM ---------- Previous post was at 12:03 AM ----------
برنامه ا ی میخوام که بتونم باهاش فایل هارو مخفی کنم.یا روشون pasword بزارم. برنامه pasword safe رو نصب کردم ولی طرز کارشو بلد نیستم.برنامه دیگه ای واسه این کار هست؟؟میشه لطفا طرز کار pasword safe رو توضیح بدین؟
از دوستان کسی نمیدونه این برنامه واسه چی هستش؟؟ maemo-bluetooth-plugin_0.6.1-1_armel.deb اینو خودم از سایت maemo دانلود کردم وقتی هم که نصبش میکنم هیچ تغیر خاصی تو قسمت بلو توث رخ نمیده. اگه کسی میدونه لطفا ر اهنمایی کنه
دوست عزیز برای ارسال بلوتوث نیاز به برنامه petrovich داری
برای نصب این برنامه دو راه دری یک اینکه برنامه رو کامل از سایت که در اخر معرفی میکنم دانلود کنی یا در صفحات قبلی همین تایپیک دانلود کنی بریزی روی گوشی و کد مربوط به نصب برنامه رو در قسمت x-teminal وارد کنی کد هم تو صفحات 40 به بعد این تایپیک همراه با عکس هستش
راه دوم و راحت تر اینکه اول بری برای مودمت وایرلس بخری (کاری که خودم کردم) بعد شروع به اپدیت گوشی کنی در قسمت مخازن کاتولوگاتو اپدیت کن و تو همون قسمت ap maneger در فسمت اپدیت به ترتیب ورژنهای جدید فریمور رو روی گوشیت نصب کن 3 یا چهارتا فریموره وقتی اخریشو نصب کردی همون برنامه petrovich که رو گوشیته با یه کلیک نصب میشه
مشتی ما هنوز برای اجرای mkv مشکل دارم تو میخوای hd نگاه کنی؟ فعلا راحترین نوع پخش در گوشی mpg4 با کیفیت هم هستش
در ضصمآ میتونی از GPRS ایرانسل برای اتصال به اینترنت استفاده کنی و فعلا برنامه PETROVICH و از مخازن دانلود گوشی با خود گوشی دانلود و نصب کنی چون حجمش کمه ولی برای اپدیت گوشی اصلا به صرفه نیست و همینطور سرعتشم زیاد نیست
کرک هم لازم نیست این حرفارو زیاد جدی نگیر
موفق باشید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Last edited by Arashmartini; 06-03-2010 at 21:19.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)