علی کوئست زرد رو رفتی همون spiritual رو میگم.
علی کوئست زرد رو رفتی همون spiritual رو میگم.
کدومو میگی ؟ واسا الان میام نو بازیعلی کوئست زرد رو رفتی همون spiritual رو میگم.
من امشب نمیام دیگه.صبح باید بیدار شم.بابا همون spiritual رو میگم که آخر لیست کوئستهاست و نوشته هاش زرد رنگه.همون که دیشب 2 تا 15 تا موب کشتیم.
lol هادی یه لول 71 پیدا کردم اومد واسم اون باس رو 1 هیت کرد رفتمن امشب نمیام دیگه.صبح باید بیدار شم.بابا همون spiritual رو میگم که آخر لیست کوئستهاست و نوشته هاش زرد رنگه.همون که دیشب 2 تا 15 تا موب کشتیم.
اون کوئست زرده هم چند قسمت داره آخه . بعد اونکه دو تا 15 رو میزنی باز فکر کنم 0/1 میشه یه بار هم 0/10 و...
الان من همونو دو تا 0/2 دارم ! این سیستم کوئستاش خیلی پیچیده شده !
29 و چند درصد شدی ؟ فردا هم یه ساعتی بگو با هم باشیم کوئست fb29 رو بریم![]()
برای fb29 باید اون کوئست زرده رو تموم کنیم.
اون باس که میگی کدوم بود؟همون درخته؟
به نکته جالبی اشاره کردی . منم یه بار به دختر همسایه گفتم بهم فحش دادراستی من یه سوال برام پیش اومده.چرا وقتی به دخترهای خارجی میگی شما خیلی خوشگلید خوششون میاد و تشکر میکنن و میگن thanks .ولی وقتی به دخترهای ایرانی این حرف رو میزنی بهت میگن برو گم شو و بهت فحش میدن؟
حالا نه اینکه تو بازی یا اینترنت اینطوری باشه بلکه تو واقعیت هم همینه.
جدی میگی ! پس تو خیلی عقبی هادی ! بیا کوئست رو بریم .برای fb29 باید اون کوئست زرده رو تموم کنیم.
اون باس که میگی کدوم بود؟همون درخته؟
باس هم bloodraged رو میگم لول 30 ه و دو تا نوچه هم کنارشن همیشه![]()
aaaaa
هادی heavens tear رفتی ؟
یه ساعت دنبالش میگشتم که کوئست رو تحویل بدم شهر رو پیدا نمیکردم بعد از یکی پرسیدم گفت بالا سرتو نگاه کن
تو آسمون مثل این فیلما جنگ ستارگان شهره خیلی باحاله![]()
هادی اون کوئست که تو غرب شهر باید دنبال یه چیزی بگردی رو پیدا کردم .
توی west district در مختصات 518,663
یه کوئست دیگه هم رفتم یه 10-11 مرحله ای بود ! همش باید گل جمع کنی .
اعصابم خورد شد تا تهش رفتم ولی 19000 تا exp و 8000 تا spirit داد![]()
اون 19000 تایی رو من هم رفتم.اعصاب آدم خورد میشه.تموم نمیشه که.اون 2 تا باس رو چطور کشتی؟
من سریع تو گیلد درخواست دادم یه لول 77 اومد واسم کشت.
هر جا گیر کردی سریع تو گیلد بگو خیلی باحالن زود میان کمک.![]()
من همونجا میشینم اینفدر میگم need help که آخر یکی دلش به رحم میاد کمک میکنه![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)