سلام کسی میدونه نسحه W این گوشی کی وارد بازار ایران می شه؟
سلام کسی میدونه نسحه W این گوشی کی وارد بازار ایران می شه؟
سلام به همه
یکی میخام که اس 5233a رو برام تشریح کنه کامل:
مثلا چرا بعضی از فایلهای تحت جاوا رو eroor میده؟
یا فیلمهای موبایلی رو پخش نمیکنه یا اگه قابل پخشه نرم افزاری میخواد؟
یا فایلهایpdf رو بعضی وقتها ساپورت نمیکنه؟
و یه جایی که بتونم نرم افزار های قابل اجرای این گوشی رو داشته باشم؟
چون70درصد نرم افزارهایی که تا حالا نصب کردم اجرایی نشده.
باتشکر
دو هفته ی پیش realize شده پس حدود 1 ماه تا نهایتا 2 ماه دیگه ایرانه.سلام کسی میدونه نسحه W این گوشی کی وارد بازار ایران می شه؟
دوستان.این قابلیت استار که توی گالری با کج کردن گوشی به چپ و راست عکس به قبلی و بعدی بره چیز به درد بخوری هست یا فقط جنبه ی تزئینی و کلاس گذاشتن داره؟
راحت میشه باهاش کار کرد یا آدم ازش خسته میشه و بیخیالش میشه بعد چند وقت ؟
آخه تو یه review توی سایت youtube دیدم که زیاد خوب کار نمیکرد.پسره گوشیو به چپ کج میکرد یا میرفت عکس قبل و دوباره بر میگشت به همین عکس یا 2 تا عکس میرفت قبلتر !!!
انگار کنترلش سخته و مثل Navi wheel توی نوکیا یه چیز چرت و بی فایدست !!!
درسته ؟
والا کار کردن باهاش اکثر اوقات اعصاب خوردکنی هست .
بعضی اوقات یدفعه دهتا تصویر باهام میره جلو و هر کار میکنی متوقف نمیشه . تقصیر گوشی هم نیست ، تقصیر جاذبه هست !! دی:
اما راهی هست که بشه باهاش راحت کار کرد . باید گوشی رو اول افقی بگیرید ، بعد طوری تو دستتون باشه که دقیقا (یا تقریبا) جلوی گوشی رو به آسمون و پشتش رو به زمین باشه . و حالا سمت چپ یا راست رو به سمت پائین یا بالا حرکت بدید میشه به راحتی عکس ها رو کنترل کنی .
دوستان یه دیکشنری خوب میخوام چی نصب کنم . البته 2 تا نصب کردم روش ولی جالب نیستن pmd 2 و یکی دیگه که حروفایه فارسی رو جدا جدا میده نقشه تهران 88 هم که نصب میکنه ولی موقعه اجرا error میده
راستی کسی گوشیشو با pcsuit آپدیت کرده یا نه /؟
Last edited by mehrdadb3; 25-09-2009 at 13:03.
سلام
چه جوری می تونیم یه چیزای فرمولی شبیه " بتا و فی و حروف فونوتیک انگلیسی" رو تایپ کنیم؟
قبلا توی یه گوشی دیگه سامسونگ که اینها رو تایپ کرده بودم به این گوشی منتقل شده و درستن، ولی چیز جدیدی رو بلد نیستم اضافه کنم.
لطفاکمک کنید .
سلام
من هم به جمع 5233 ها پیوستم
مبارکم باشه
جند تا نکته:
فکر کنم گوشیمون به زودی جواد(خز) میشه.آخه دیروز که رفته بودم بخرم با تقریب خوبی رو تموم ویترینها حداقل 2تا بنر کوچک 5233 گذاشته بودند(دیگه در مورد پوسترهاش که رو در و دیوار،چپ و راست و... زده بودن و بنرهای بزرگ و این حرفا چیزی نمیگم)
من 174 تومان خریدم با کارانتی اصل و کارت قرعه کشی(از مشهد).بدون گارانتیش هم 168
رنگهای سفید و صورتیش!!! هم اومده که داخل جعبه هاشون قلم نوری و کیف هم هست ولی 2تومان گرونترن
تو چندتا پست ادرس والپیپر داده بودین که الان پیداشون نمی کنم.اگه راهنمایی کنین که ممنون میشم
راستی
<sw ver>
s523ajpig3
factory fs version:
def
یعنی چه؟ خوبه یا بده؟![]()
سلام
اولی اینکه مبارکه
دومم اینکه این آدرس اون برنامه که دوستان زحمت کشیده بودن :
راستی من وقتی نصب کردم گفت نمیدونم چیه کامپیوترم هم آپدیت بشه یه net داشت
یه 35 مگی دانلود کرد برای آپدیتش![]()
دیکشنری خوب همون pmd هستش که کیبوردش خیلی کوچیکه و باید از قلم استفاده کنی.
نقشه 88 روش ارور میده.
اما 87 رو نصب کنی مشکلی نداره.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)