تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 74 از 81 اولاول ... 2464707172737475767778 ... آخرآخر
نمايش نتايج 731 به 740 از 810

نام تاپيک: FIFA Manager 10

داره خودمونی میشه danial86's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    اینجا

پيش فرض

چه بی رونق شده اینجا!!!

2. 2 کاربر از danial86 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز وین رونی's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

می دونی چرا از این بازی استقبال نمیشه؟این بازی با این همه امکانات مربی گری اولش یه حس فوق العاده ای بهت میده اما بعد از یه مدت بازی کردن و مربی گری وقتی می بینی اولاً بازی سه بعدیش افتضاح است و در ثانی هر چی تمرین میدی برای بهبود ضعفهای تیم آنچنان عملیاتی نمیشه دیگه اون حس اولیه می پره.
    FM08 یه استثناء بود حتی تو بخش فوتبال سه بعدی.
    سه بعدی این بازی خیلی افتضاحه بازیکنت میرسه جلوی دروازه حریف یه پاس رو به عقب میده و موقعیت بهدر میره.پاسکاری های بی خود و استپ هایی که انگار از روی استپهای علی دایی کپی برداری شده!!!!
    اگه بخوای text mode هم بازی کنی بعد از یه مدتی خسته میشی

منتظریم ببینیم fm11 چطوره؟
    Last edited by وین رونی; 26-08-2010 at 09:39.

4. 4 کاربر از وین رونی بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه sisa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    گرد جهان و در درون خود

پيش فرض

می دونی چرا از این بازی استقبال نمیشه؟این بازی با این همه امکانات مربی گری اولش یه حس فوق العاده ای بهت میده اما بعد از یه مدت بازی کردن و مربی گری وقتی می بینی اولاً بازی سه بعدیش افتضاح است و در ثانی هر چی تمرین میدی برای بهبود ضعفهای تیم آنچنان عملیاتی نمیشه دیگه اون حس اولیه می پره.
    سه بعدی این بازی خیلی افتضاحه بازیکنت میرسه جلوی دروازه حریف یه پاس رو به عقب میده و موقعیت بهدر میره.پاسکاری های بی خود و استپ هایی که انگار از روی استپهای علی دایی کپی برداری شده!!!!

باهات موافقم
    من شنیدم موتور گرافیکی فیفا واسه پی سی قراره پیشرفت کنه خدا کنه تو منیجر هم چنین پیشرفتی دیده بشه
    وثعا حیفه بازی به این پر امکاناتی و داشتن جوانب زیاد و چشمگیر موقعی که میخوای بازی رو ببینی تو ذوقت بزنه
    من که واسم چندین بار پیش اومده بود یه بازیکنم همه رو دربیل میداد تک به تک میشد با دروازبان بعد سانتر میکرد به طرف دروازه خودی !!!
    یا لب تاب من خیلی از بازیهای سنگین رو اجرا کرده بود منتها تو بازی کاکا و کریس رونالدو رو کچل نشون میداد از دور !!! ولی از نزدیک درست میشد !
    یا مثلا دروازه خالی بازیکن پاس به عقب میداد یا خیلی از این ایرادات ضایع دیگه که خیلی ناراحت کننده بود
    که حتی باعث شد من همش instant result بازی کنم

امیدوارم یه تغییر اساسی تو 3d داده بشه

6. 2 کاربر از sisa بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    اینجا

پيش فرض

در مورد 3d باهت موافقم.البته اینکه مگی 08 استثنا بود زیاد قبول ندارم.خوب بود ولی استثنا نبود.ولی من به خاطره 3d بازی نمیکنم که خسته بشم.من تکست مود رو بیشتر دوست دارم.اگه میخواستم 3d بازی کنم میرفتم فیفا یا ساکر.در مورده پیشرفت باهات 100% مخالفم.چون من کاملن نتیجه گرفتم.من یه تیم رو از مسابقات منطقه ای انگلستان آوردم لیگ برتر داشتم قهرمان لیگ قهرمانان میشدم که سیو پرید.فعلن بازی نمیکنم.چون این همه وقتم هدر رفته.اگه پیشرفت نمیکرد که مسخره بازی بود.منم منتظر 11 هستم.
    یه چیزی خیلی واضحه.من قبلن هم تو این تاپیک گفتم.این بازی نیاز به افرادی داره که عاشق این بازی باشن.چون 90% بازی اصلن جذابیت نداره.بازی هم اگه جذابیت نداشته باشه خوب نباید طرفدار داشته باشه.واسه همین خیلی زود دلتو میزنه.
    یه چیز دیگه عمر این بازی از فیفا یا ساکر خیلی کمتره.واسه همین باید ازش یه پیشرفت معقول رو انتظار داشته باشیم.
    مثلن احتمالن انتظار نداشتین فیفا 98 از موشن کپچر استفاده کنن و .....

8. 3 کاربر از danial86 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن هنر هفتم بردیا's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

بعد یه مدت خسته کننده میشه
    چون چند فصل که بازی میکنی با تقویت تیمت به احتمال زیاد افتخارات اصلی رو کسب میکنی بعدشم بخوای بری یه باشگاه دیگه میبینی که بازیکنای اصلیش تغییر کردن و یه سری بازنشست شدن و غیره و حس و حال میپره
    بعد مجبور میشی دوباره از اول بری یه تیم دیگه رو مربی گری کنی

ترینری نداره که از اول که شروع میکنی لول منیجر بالاتر باشه؟

آخر فروم باز rz21's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    Old Trafford

پيش فرض

من بیشتر به حواشی بازی میپردازم تا خود بازی.مثلا نقل و انتقالات و مربی گری در تیم ملی و باید در این بازی برای خودت انگیزه بیاری.
    ولی به نظر من 08 بهترین نسخه بود.

تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    اینجا

پيش فرض

یه چیز جالب اینه که ترینر بازی افت این بازیه.یعنی کاملن نابود میکنه.چون اگه تو از اول پول دار باشی یا از اول بهترین استادیوم بسازی یا از اول بالاترین لول مربی گری رو داشته باشی یا از اول بهترین تیم باشی ....اصلن واسه چی داریم بازی میکنیم.فراموش نکنیم که ما به عنوان یه منیجر کار میکنیم.نه به عنوان یه باشگاه.
    در مورده قضیه ای که بردیا گفت خیلی موافقم.اینکه بعد از یه مدت که میری یه تیم بزرگ میبینی بازیکناش تغییر کردن و یا بازنشسته شدن.من یادمه بعد از فصل هفتم یا هشتم چلسی دیگه هیچ بازیکن معروفی نداشت اما همه قوی بودن.
    البته من خودم چون با جوونتر ها حال میکنم زیاد این مثله واسم مهم نیست.
    به نظرم باید منیجر رو با حوصله بازی کرد.اینکه تند تند ردش کنی فایده نداره.

12. 2 کاربر از danial86 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

ترینری نداره که از اول که شروع میکنی لول منیجر بالاتر باشه؟
    من هم این ترینر رو اگه کسی پیدا کرد میخواهم

اگه نباشه جاش خالی می مونه mss_195's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

به نظرم باید منیجر رو با حوصله بازی کرد. اینکه تند تند ردش کنی فایده نداره.
    زیباترین جمله ای که توی 3-4 تا پست اخیر نوشته شده!

بابا این بازی یه سبک منحصر به فرد داره که کاملا به حوصله و علاقه طرف بستگی داره. واقعا لذت بخش بود برام زمانیکه داشتم تیم الچه! از دسته دوم اسپانیا رو رهبری میکردم و بالاخره موفق شدم که توی نقل و انتقالات یه بازیکن متوسط رو به بالا رو جذب کنم. واقعا عالی بود وقتی فهمیدم بعد یه فصل طاقت فرسا تیمم به لالیگا صعود کرده. وقتی تونستم از تیمی مثل والنسیا و بارسا مساوی بگیرم در پوست خودم نمیگنجیدم.

بعدشم به نظر من بازی توی حالت 3d اصلا نمیچسبه، من text mode بازی میکنم که هم مشکلات اعصاب خرد کن هوش مصنوعی ضعیفو نداره و هم یه جورایی با همه جزئییات و دقت کامل و در عین حال سرعت بیشتر بازیو دنبال میکنی.

یه نکته دیگه هم اینکه سعی کنید اگه به این بازی علاقه دارید و قصد دنبال کردنشو دارید خودتونو با منوهاش و گزینه های مختلفش سرگرم کنید. من خودم بعضی وقتها به خودم اومدمو دیدم که 1 ساعت کامله که گیر دادم به استادیوم!

راستی اینم بگم که من بازیو در حالت روزانه(و نه 3 روزه و هفتگی و ماهانه!) دنبال میکنم که البته حوصله و علاقه زیادی میخواد ولی در عوض تیم و تمریناتش کاملا توی مشتته.

15. 2 کاربر از mss_195 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    اینجا

پيش فرض

راستی اینم بگم که من بازیو در حالت روزانه(و نه 3 روزه و هفتگی و ماهانه!) دنبال میکنم که البته حوصله و علاقه زیادی میخواد ولی در عوض تیم و تمریناتش کاملا توی مشتته.
    من یادم رفته بود اینو بگم که mss_195 عزیز گفت.اگه واقعن دوست دارین درست بازی کنین بزارید روی حالت روزانه.و اگر نمیخواین اینجوری بازی کنین برید فیفا بازی منید.قسمت منیجر فیفا حتمن براتون جذابتره.
    من یه دوستی داشتم اول انقدر عاشق بازی شد که از صبح تا شب مینشست پای بازی شبها فقط 6ساعت میخوابید.آخرش تونست یه ماه یا شایدم کمتر بازی رو تموم کنه!!!!!!!!!فکر کنم 20سال یا 25 سال بازی کرد.البته منیجر قبلی که یکی از ضعیفترینها بود رو میگم.حالا این بنده خدا دیگه ازین بازی خوشش نمیاد.منیجر 10 رو هم بازی نکرده.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •