تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 74 از 1024 اولاول ... 246470717273747576777884124174574 ... آخرآخر
نمايش نتايج 731 به 740 از 10239

نام تاپيک: ✔ کنــکور 89 ؛ مشاوره - برنامه ریزی - شیوه های برتر

اگه نباشه جاش خالی می مونه masih eia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

سلاممن امسال كنكور دادم ولي فكر نكنم رتبه ي خوبي بگيرم0(اختصاصي خيلي خوب زدم ولي به همون اندازه ديني فارسي و زبان خراب كردم0)به نظر شما تا بستونا چيكار كنم؟يكي از دوستام ميگفت بايد روزي يك ساعت تو تابستون درس بخونيم كه اول مهر واسمون سخت نباشه0اين نظر درستيه؟ممنون اگه جواب بديد0

داره خودمونی میشه juventuss's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

2 کمک نمی کنید ؟!!! ؟

من چند روز نیومدم نت الان که اومدم مجبور شدم 10 صفحه رو بخونم ! ( این تاپیک چرا اینقدر سرعتش بالا است ؟ )

به نظرتون تا این تاپیک بسته بشه به چند صفحه کشیده میشه ؟!

خب بالاخره من هم شروع کردم ( یعنی 1 هفته است که شروع کردم ) اما راستش از کار خودم راضی نیستم و سرعتم به نظرم

پایینه اصلا انگیزه ای برای درس خوندن ندارم ! یکی بیاد به من انگیزه بده و موتورم را روشن کنه ! لطفا !!!!
    از راهنماییتون واقعا ممنونم !

3. این کاربر از juventuss بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت hamashion's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

من تازه با اينجا آشنا شدم.و خيلي احتياج داشتم به همچين جايي كه همه بچه كنكوريا جمع شن و به فكر حل مشكلاي همديگه باشن. من امسال اولين كنكورم رو دادم.متاسفانه رتبه ام طرفاي 15هزار ميشه كه اصلا راضي نيستم. با اينكه حتي از تابستون پارسال شروع كردم به خوندن.و گاه گاهي از خوندن خسته ميشدم و ميزاشتم كنار چون انگيزه نداشتم ديگه. چون كسي همراهم نبود و تو يه شرايط روحي خيلي بد قرار گرفتم. تنها خرداد ماه با جديت تمام خوندم.

اين نتيجه رو گرفتم كه نبايد تو تابستون سال سومي ها به خودشون عذاب بدن.با روزي دو ساعت تو تابستون ميشه اخر سال ساعات مطالعه رو به حتي 14 ساعت رسوند.

اول از همه چي هدفامونو رو يه كاغذ بنويسيم .يه نگاهي به آينده داشته باشيم و ببينيم ايا واقعا كنكور تنها راه موفقيت ما تو زندگيه يا نه.الان برا من تنها راه موفقيت كنكوره به خاطر همين مي مونم برا 89 ولي نه با تكرار تجربه هاي قبلي كه باعث شكستم شدن. هدف تنها چيزيه كه ميتونه واسه يه كنكوري ايجاد انگيزه كنه.وقتي حس درس خوندن نيس حتما قبلش ياد آور بشين برا چي ميخواين بخونين و هدفتون چيه.

من تصميم دارم از شهريور شروع كنم بخونم و قبل عيد تموم كنم. و يه برنامه نه چندان فشرده و كم حجم هم واسه خودم ريختم.يه چيزي كه پارسال باعث شكستم شد بلندپروازيام بود.فكر ميكردم ميتونم اولين هفته 30 ساعت بخونم. ولي هرگز همچين توقعي رو از خودم امسال نخواهم داشت.

به كنكوريا بايد بگم حتما حتما حتما هر هفته يه وقتي رو اختصاص بدن به جبران عقب مونده هاشون.مطمئنا اكثرا از برنامه شون عقب ميمونن .من پارسال به خاطر اين عقب موندن خيلي وقتامو از دست دادم.فكر كردم كنكور از دستم رفت.ولي با اين روش حتما ميتونيم با برنامه پيش بريم.

اگه مشاوري ندارين توصيه ميكنم برنامه ي "فرصت برابر " شبكه اموزش كه هر روز ساعت 18:30 نشون ميده رو دنبال كنين و بخشايي كه اقاي نيك خو مشاور هستن رو از دست نديد.اميد ميده بهتون حتما.همچنين برنامه گزينه دو كه اينروزا ساعت يه ربع مونده به دو پخش ميشه .

راستي يه چيز ديگه اي كه روحيه منو ضعيف كرد آزموناي قلم چي بود.از نظر من بهتره داوطلبايي كه خيلي زرنگ و بااراده ان تو اين آزمونا شركت كنن. من خودم برنامه ي راهبردي قلم چي رو به همه حتي ضعيفا توصيه ميكنم.

اومدم از شكستام بگم و برا خودمم مرور شه تا تكرارشون نكنم.

تا بعد

5. 7 کاربر از hamashion بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال dirty_coat's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    on the island

پيش فرض

بچه ها شنیدم این شبکه اموزش دروس کنکور رو توضیح میده این برنامه هاش کی هست؟

7. این کاربر از dirty_coat بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه farzaneh*f's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    اردبیل

پيش فرض

از راهنماییتون واقعا ممنونم !
    آخه یکی می خواد موتور خود ماها رو روشن کنه چه طوری کمکت کنیم
    ولی خارج از شوخی برو به تاپیک "بیا تو انرژی مثبت بگیر" توی همین انجمن خیلی خوبه...
    سعی کن ساعات مطالعتو به تدریج بیشتر کنی...من هر سه روز یه بار نیم ساعت اضافه می کنم بهش...در ضمن یه کاری هم من می کنم که ممکنه به درد تو هم بخوره(اگه تو این طوری نیستی خواهشا به من نخند) : من وقتی کتاب نو می خرم اصلا احساس می کنم اساسا شارژ شدم و حس درس خوندنم اومده برای همینم کتابامو دونه دونه می خرم تا هر بار این کار منو شارژ کنه اگه قراره این هفته دو تا کتاب بگیرم کیشو که ضروری تره الان می گیرم و دیگری رو هفته ی بعد می خرم تا بازم اون حس حرکت برام تکرار بشه

9. 5 کاربر از farzaneh*f بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال dirty_coat's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    on the island

پيش فرض

ولی خارج از شوخی برو به تاپیک "بیا تو انرژی مثبت بگیر" توی همین انجمن خیلی خوبه...
    سعی کن ساعات مطالعتو به تدریج بیشتر کنی...من هر سه روز یه بار نیم ساعت اضافه می کنم بهش...در ضمن یه کاری هم من می کنم که ممکنه به درد تو هم بخوره(اگه تو این طوری نیستی خواهشا به من نخند) : من وقتی کتاب نو می خرم اصلا احساس می کنم اساسا شارژ شدم و حس درس خوندنم اومده برای همینم کتابامو دونه دونه می خرم تا هر بار این کار منو شارژ کنه اگه قراره این هفته دو تا کتاب بگیرم کیشو که ضروری تره الان می گیرم و دیگری رو هفته ی بعد می خرم تا بازم اون حس حرکت برام تکرار بشه
    منم همین حسی که میگی داشتم و هنوزم دارم

11. 3 کاربر از dirty_coat بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز timsar jackson's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

منم همین طوریم کتاب نو که میخرم همش دوس دارم تا آخر بخونمش
    Last edited by timsar jackson; 14-07-2009 at 21:27.

13. 3 کاربر از timsar jackson بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال Parnyan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    Black Hole

پيش فرض

منم همین طوریم کتاب نو که میخرم همش دوس دارم تا آخر بخونمش

یه عزیزی (کنکوری بود )همش بهم میگه کتاب جدید .... نشین همش نخون .... بعدا که خسته ای .... اون چیزایه باحالش برات تکراری و بی نمک میشه !!!! 70٪ تاااییید میشه

15. 3 کاربر از Parnyan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال sinasalar2007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

این میدونی نتیجه ی چیه ؟ از بس که کتاب های قبلی رو خوردی نه ببخشید خوندی دیگه چهره اش حالت رو بهم میزنه !
    من وقتی نگاه کتاب های سال سوم میکنم یاد امتحان نهایی و اون استرس ها و سختیهاش می افتم برای همین سعی میکنم از روی کتاب های کمک اموزشی بخونم که این یه خورده روحیه ای که برای درس خوندن دارم رو هم از دست ندم

17. 3 کاربر از sinasalar2007 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه reyhaneh_1370's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    ناکجا آباد

پيش فرض

خریدن کتابهای زیاد به خودی خود بار منفی زیادی داره
    به نظر من بهتره منابع تون رو همون اول مشخص کنید(از طریق یک مشاور یا کسی که قبلا این تجربه رو داشته و موفق بوده)
    به حرفای هیچ معلم یا دوست و آشنایی هم نباید توجه بشه در این رابطه
    در واقع منظورم اینه که در رابطه با خریدن کتاب نباید احساساتی برخورد کنید(یعنی هر کی گفت یه چی خوبه اونو بخرین )

19. 3 کاربر از reyhaneh_1370 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •