نسبت به پارسال که بهتر میشه ولی به 86 نمی رسه ضمنا مصوبه بومی گزینی رو هنوز رو سایت شورای عالی انقلاب فرهنگی نذاشتن و ممکنه قسمت های دیگه ای هم داشته باشه که نگفته باشن
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
نسبت به پارسال که بهتر میشه ولی به 86 نمی رسه ضمنا مصوبه بومی گزینی رو هنوز رو سایت شورای عالی انقلاب فرهنگی نذاشتن و ممکنه قسمت های دیگه ای هم داشته باشه که نگفته باشن
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
تکراری و حذف شد
Last edited by mahmud.k; 16-07-2009 at 15:44.
سلام آقای کاظمی(اگه اشتباه نکرده باشم)
شما پارسال با 310 منطقه چه رشته هایی رو زدید و قبول نشدید؟
خواستم پیام خصوصی بفرستم گفتم شاید ناراحت نشید اگه همه حدود رتبه و رشته های متناسبو بدونن
یه چند تایی سوالم راجع به کتابایی که خوندید و نظرتون راجع به سال دوم دارم فقط نمیدونم اینجا بپرسم موردی براتون نداره
موفق باشید
سلام دوستان...
اميدوارم جواب تعدادي از سوالاتتون رو از خبرهاي زير كه از سايت هاي مختلف جمع آوري شده است رو بگيريد.
اعلام نتايج و انتخاب رشته
نتایج اولیه تا 10 مرداد ماه و نتایج نهایی نیمه دوم شهریور ماه اعلام می شود.
ابراهیم خدایي زمان انتخاب رشته داوطلبان مجاز به انتخاب رشته را چهار روز پس از اعلام نتایج اعلام کرد و گفت: داوطلبان پنج روز برای انتخاب رشته مهلت دارند.
عبدالرسول پورعباس رئیس سازمان سنجش آموزش کشور نیز درباره نرم افزار شبیه سازی شده انتخاب رشته کنکور امسال چندی پیش به گفت: بر اساس این نرم افزار می توان با درصد اطمینان حدود 95 درصد نسبت به اعلام قبولی داوطلبان کنکور 88 قبل از اعلام نتیجه نهایی اظهار نظر کرد.
وی در ادامه افزود: نرم افزار انتخاب رشته مجازی کنکور87 برای داوطلبان کنکور سال جاری ارتقا یافته و به وسیله آن می توان با درصد اطمینان بالاتری نسبت به اعلام قبولی داوطلب قبل از اعلام نتیجه نهایی اظهار نظر کرد.
عبدالرسول پورعباس افزود: پس از اعلام نتایج اولیه، داوطلبان مجاز به انتخاب رشته می توانند حداکثر تا 15 روز نسبت به انتخاب رشته به صورت الکترونیکی اقدام کنند و در دوره روزانه حدود 250 هزار نفر مجاز به انتخاب رشته الکترونیکی می شوند.
وی اضافه کرد: در آزمون سراسری از هر دو داوطلب یک نفر پذیرفته می شود و تمام داوطلبینی که در دوره های پیام نور و غیرانتفاعی ثبت نام کرده و در آزمون شرکت کرده اند برای انتخاب رشته مجاز می شوند.
تعداد مجازين
250 هزار نفر در دوره های روزانه مجاز به انتخاب رشته خواهند شد.
همه کنکوریهای متقاضی پیام نور و غیرانتفاعی مجاز می شوند
مهر گفت: امسال همه کنکوریها و متقاضیان ورود به دانشگاه در کل آموزش عالی کشور یعنی در دانشگاههای دولتی، غیر دولتی یا دانشگاه آزاد و دانشگاههای تحت نظر دستگاههای اجرایی قبول شده و دانشجو می شوند اما میزان میزان ظرفیت دانشگاههای دولتی در دوره های روزانه کنکور امسال حدود 100 هزار نفر است که از طریق کنکور پذیرش می شوند.
وضعيت بومي گزيني
براساس اين مصوبه مقرر گرديد در رشتههاي: مهندسي برق، مهندسي مكانيك، مهندسي كامپيوتر، مهندسي عمران، مهندسي معماري، مهندسي صنايع (در گروه آزمايشي رياضي و فني)، پزشكي، دندانپزشكي، داروسازي و دامپزشكي (در گروه آزمايشي علوم تجربي)، حقوق، روانشناسي و حسابداري (در گروه آزمايشي علوم انساني)، پذيرش بومي پس از كسر سهميه ايثارگران (40 درصد) به صورت (60 درصد) گزينش بومي و (40 درصد) گزينش آزاد صورت گيرد. لازم به ذكر است در صورت عدم تكميل ظرفيت اختصاصي به سهميه ايثارگران، باقي مانده ظرفيت به صورت 50 درصد گزينش بومي و 50 درصد گزينش آزاد به پذيرش داوطلبان اختصاص خواهد يافت. گزينش بومي رشتههاي فوقالذكر شامل كليه گرايشهاي مربوطه ميباشد.
گزينش در ساير رشتههاي آزمون سراسري براساس مصوبات دويست و سيزدهمين جلسه شوراي عالي انقلاب فرهنگي مورخ 11/2/69 و كميته مطالعه و برنامه ريزي كنكور بوده و پذيرش بومي پس از كسر سهميه ايثارگران (40 درصد) به صورت 80 درصد بومي و 20 درصد آزاد صورت خواهد پذيرفت. در صورتيكه ظرفيت اختصاصي به سهميه ايثارگران تكميل نگردد، باقيمانده ظرفيت به صورت بومي جهت پذيرش داوطلبان اختصاص خواهد يافت.
بديهي است تمامي قوانين و مصوبات آزمون سراسري شامل سهميه ها و شرايط و ضوابط كه در دفترچه آزمون (شماره 1) درج گرديده است به قوت خود باقي است و جزئيات روش پذيرش دانشجو در آزمون سراسري سال 1388 با شرح كامل در دفترچه (شماره 2) به اطلاع داوطلبان عزيز خواهد رسيد.
تفاوت بومي گزيني كنكور 88 با سال هاي قبل
معاون سازمان سنجش گفت: بومي گزيني در كنكور 88 نسبت به كنكورهاي 2 سال گذشته تغييرات مثبتي داشته است؛ به طوري كه در كنكور 87 پذيرش در تمامي رشته ها به صورت 80 درصد بومي و 20 درصد آزاد انجام مي شد و در كنكور 86 نيز اين درصد 70 به 30 بود.
ابراهيم خدايي توضيح داد: در كنكور سال گذشته، باقيمانده سهميه ايثارگران به صورت 100 درصد بومي براي تمامي رشته ها اعمال مي شد.
سلام. بلاخره تابستان من هم شروع شد ...
جواب ها رو خیلی دیر میدهند.مگه 2 ماه وقت میخواد ؟ با دست صحیح میکردند ، 2 هفته ای خلاص بود ....
سلام بر همهسلام. بلاخره تابستان من هم شروع شد ...
دلت رو صابون نزن که فکر نکنم شروع شدن با نشدنش فرقی داشته باشه
===================
بچه ها به چی مشغولین که خبری نیست ازتون؟؟؟؟؟؟؟؟!!
خب چطور دادی کنکورو همشهری؟! : دیسلام. بلاخره تابستان من هم شروع شد ...
جواب ها رو خیلی دیر میدهند.مگه 2 ماه وقت میخواد ؟ با دست صحیح میکردند ، 2 هفته ای خلاص بود ....
هیچی بابا افسرده شدیم رفت!بچه ها به چی مشغولین که خبری نیست ازتون؟؟؟؟؟؟؟؟!!![]()
آقا من دارم می پوسم.
درس خوندن چه قدر خوبه.
منم به شدت احساس بی خاصیتی و به درد نخوری میکنم
بد نبود . ولی عالی هم نبود . 8500 نفر شرکت کننده فقط 40 نفر قبولی . یه کم زور میگه .
برای اینکه دپرست نباشین ، خودتونو سرگرم کنید . ورزش بهترین کاره .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)