تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 74 از 89 اولاول ... 246470717273747576777884 ... آخرآخر
نمايش نتايج 731 به 740 از 887

نام تاپيک: تمامی مسائل و مباحث مربوط به هـک کنسول Xbox 360 (فقط اینجا)

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

چی شی استثنا وجود داره؟!

طرف یه چیزی نمیدونه فتوا میده؟
    چرا اگه بازی خوب رایت بشه ولی برنرمکس نباشه نصب میشه...
    راستی لنز دستگات ردیفه؟ خیلی کار نکرده؟
    حالا بازیت چیه؟ بازی مثل فورزا 4 حتما باید برنرمکس باشه/
    لنز دستگاه که احتمال 99/9 در صد مشکل نداره...چون تا حالا شاید فقط مجموعا تو 2,3 سالی که دستگاه رو گرفتم کلا نیم ساعت از رو دی وی دی بازی کرده باشم...همه ی بازیهای دیگه هم براحتی نصب میشن که نشون میده دستگاه مشکل نداره...بازی هم آخرین قسمت Sherlock Holmes هستش....
    Last edited by velvet revoulver; 07-11-2012 at 23:47.

اگه نباشه جاش خالی می مونه tehran corner's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2012
    محل سكونت
    The War Zone

پيش فرض

بچه‌ها آخرین آپ دیت جدید ایکس باکس ۳۶۰
    کی آمده؟

ممنون

کاربر فعال انجمن کنسول aha2012's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    In Games

پيش فرض

بچه‌ها آخرین آپ دیت جدید ایکس باکس ۳۶۰
    کی آمده؟

ممنون
    یه دو سه هفته ای میشه

4. این کاربر از aha2012 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

مدیر انجمن اینترنت و شبکه Milad4171's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    Iran

پيش فرض

2222222222
    Last edited by Milad4171; 08-11-2012 at 14:36.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2012

پيش فرض

بچه ها من 6 ماهه ايکس باکس گرفتم.کنسولم lt2 بود اولي که خريدم.بازي هاي تو بازار يزد هم هنوز خيلياش lt2 بود.حالا ديگه همه بازي ها lt3 شده.فقط هموني که ازش کنسولمو گرفتم هنوز همه بازي هاي جديد رو واسه lt2 هم مياره.هم قيمت بازيهاش گرونتره هم راه مغازش دوره.براي همين به فکر اين افتادم اپديت کنم به lt3 تا سر کوچمون هم بتونم بازي بگيرم!.گرچه هنوز چندتا بازي lt2 دارم.خود فروشنده هم ميگه بهتره اپديت نکني.چون کنسول بايد باز بشه.باز کردن کنسول هم که بالاخره کار جالبي نيست.به نظرتون ريسکي نداره باز کردن و بيرون ريختن دل و روده دستگاه واسه اپديت؟ ممکنه عمر دستگاه کم بشه يا هم بريزه؟جون مايي زودي جواب بدين.بازي هاي جديد رو هنوز نگرفتم تا تکليف اپديت دستگاه رو مشخص کنم

داره خودمونی میشه yadam.nemiad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

بچه ها من 6 ماهه ايکس باکس گرفتم.کنسولم lt2 بود اولي که خريدم.بازي هاي تو بازار يزد هم هنوز خيلياش lt2 بود.حالا ديگه همه بازي ها lt3 شده.فقط هموني که ازش کنسولمو گرفتم هنوز همه بازي هاي جديد رو واسه lt2 هم مياره.هم قيمت بازيهاش گرونتره هم راه مغازش دوره.براي همين به فکر اين افتادم اپديت کنم به lt3 تا سر کوچمون هم بتونم بازي بگيرم!.گرچه هنوز چندتا بازي lt2 دارم.خود فروشنده هم ميگه بهتره اپديت نکني.چون کنسول بايد باز بشه.باز کردن کنسول هم که بالاخره کار جالبي نيست.به نظرتون ريسکي نداره باز کردن و بيرون ريختن دل و روده دستگاه واسه اپديت؟ ممکنه عمر دستگاه کم بشه يا هم بريزه؟جون مايي زودي جواب بدين.بازي هاي جديد رو هنوز نگرفتم تا تکليف اپديت دستگاه رو مشخص کنم
    دوست عزیز شما یکبار کنسولت واسه LT2 باز شده و دلورودش بقول خودت اومده بیرون (البته فقط درایوش)برای استفاده بازیای روز باید LT3 بریزی و البته عاقلانه اینه که پیش مطمئن ترین کسیکه میشناسی ببری که ریسکه Badflash و همینطور جابجایی قطعه مثل لنز درایو و... کم بشه. تو عمر دستگاه تاثیری نداره فقط اگه طرف ناشی باشه ممکنه درایو به ملکوت بفرسته و اگه key نداشته باشی کنسول بشه پاره آجر . برای همین ریختن فرمویر توسط فرد مطمئن(انسان) و کاربلد بشدت توصیه میشه.

اگه نباشه جاش خالی می مونه mahi58's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

بچه ها من مدت ها بود زیاد از ایکس باکس استفاده نمی کردم، ولی امروز دو تا بازی جدید خریدم که یکی شون (یعنی Tekken Tag Tournament 2) روی دستگاه اجرا نمی شد، بنابراین آستین ها رو بالا زدم و فرم ور دستگاه رو از LT 2 به LT 3 ارتقا دادم.

دستگاه بعد از ارتقا دیسک Tekken Tag Tournament 2 رو خوند. من هم طبق روال معمول بازی رو روی هارد نصب کردم، ولی بعد که زدم بیاد دیدم بعد از 3-2 دقیقه پیغام خطای Failure to Authorize Disc میاد و دستگاه از بازی میاد بیرون (و کنسول هم بعدش خاموش و روشن میشه). یه کم گوگل رو سرچ کردم و دیدم اگه بازی روی هارد نباشه این مشکل حل میشه. من هم بازی رو پاک کردم و از روی دیسک اجرا کردم و الان بدون هیچ مشکلی بازی داره اجرا میشه.

من چون یه مدت از این قضایا دور بودم زیاد از این اصطلاحات XDG 3 و Burnermax و این قضایا سر در نمیارم (یکی دو باری هم از این و اون پرسیدم، ولی کسی که جواب می داد یه طوری صحبت می کرد که معلوم بود خودش هم درست و حسابی بلد نیست)! میشه یکی بگه راهی برای نصب این بازی روی هارد (که درایو فرسوده نشه) وجود داره یا نه؟ و همچنین اگر ممکنه یه کم توضیح راجع به همین اصطلاحات. موتوشکرم.

9. این کاربر از mahi58 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

ناظر فوتبال خارجی و مسابقه و سرگرمی Reza31001's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

خلاصه کلام اینه که بازیهای جدید به دو روش رایت میشن 97% و 100% که 97% ها اگه روی هارد نصب بشن و بعد اجرا کنید وسط کار ارور میده و کنسول restart میشه 100% ها این مشکل رو ندارن منتها چون رایت کردنشون یکم دنگ و فنگ داره خوب گرونترم هستن ( به 100% ها
    Burnermax هم میگن و ضمنا بازی با 97% در لایو باعث بن شدن میشه که با 100% ها این مشکلم نیست)

برای اجرای بی دردسر 97% ها از روی هارد از روش زیر استفاده کنید (خلاصه اونم میشه که یه آهنگ رو از روی فلش مموری اجرا کنید بعد وارد بازی بشید و بعد چند دقیقه آهنگ رو stop کنید)
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

11. این کاربر از Reza31001 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2012

پيش فرض

سلام دستگاه من LT2+ هست یادمه که واسه این کار دستگاهمو فروشنده باز کرد و رو بوردش یه کارایی کرد ولی می تونم که JTAG نیست

حالا چطور باید LT3 بریزم روش و بازی ها رو از روی هارد اجرا کنم ؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2012

پيش فرض

سلام دوستان اگر میشه راهنمایی کنید. xbox 360 limited edetionها کپی خور میشن مثل گیرز اف وار هالو4 استار وارز وقیمتشونم بگید

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •