تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 74 از 233 اولاول ... 246470717273747576777884124174 ... آخرآخر
نمايش نتايج 731 به 740 از 2327

نام تاپيک: معرفی گوشی S8000 jet سامسونگ

داره خودمونی میشه Mahbod91's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

please جواب بدید
    سلام
    مشکل از کجاست؟
    من قبلا با گوشی های فیلمبرداری 30 فریم بر ثانیه کار کردم.
    شاید فریم کم بدن بعضی جاها و ویدئو خیلی کم منقطع بنظر برسه ولی هیچکدوم نسبت به نور فریم ریت رو کم نمی کنن
    الان من با جت کار می کنم دوربین فقط تو نور زیاد 30 فریم میده ، بقیه جاها به 10 فریم هم میرسه ، این مشکل رو همه دوربین های دنیا دارن! ولی موقعی که فیلم میگیری فقط اینطوره ، در حین پخش اینطور نیست ، ولی این جت ، دقیقا همون چیزی رو که صفحه نشون میده فیلم میگیره
    که خیلی وحشتناکه
    راه حل؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

پس من چیکار کنم؟

کـاربـر بـاسـابـقـه AB's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005

11

خب راه حلش رو گفتم چیه.چون فیرم ویر فارسی جزو اولین فیرم ویرهای سامسونگ بود اشکالات زیادی داره.متاسفانه به غیر از همون یه فیرم ویر قدیمی هیچ آپدیتی برای فارسی نیومده.ولی برای فیرم ویرهای اروپایی هر 2 هفته یا هر یک ماه یه بار فیرم ویر جدید میاد.

داره خودمونی میشه Mahbod91's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

تروخداااااااااااااااااااا اااا

اگه نباشه جاش خالی می مونه scali's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    جایی همین نزدیکی

پيش فرض

دوستان عزیز من این گوشی رو یک هفته ای میشه خریدم ولی باطری دو روزه خالی میشه در حالی که کار خاصی هم باهاش نمیکنم در حد نیم ساعت یه ساعت کار کردن . به نظر شما چیکار کنم ؟ همه باطری ها همینجوریه؟ یا از شانس منه ؟
    خواهشا کمک کنید؟

کـاربـر بـاسـابـقـه AB's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005

11

دوستان عزیز من این گوشی رو یک هفته ای میشه خریدم ولی باطری دو روزه خالی میشه در حالی که کار خاصی هم باهاش نمیکنم در حد نیم ساعت یه ساعت کار کردن . به نظر شما چیکار کنم ؟ همه باطری ها همینجوریه؟ یا از شانس منه ؟
    خواهشا کمک کنید؟
    باتری این گوشی 2-3 روز دوام بیاره خیلی خوبه.تنها دلیل زود خالی شدن باتری کیفیت و شفافیت صفحه نمایشش هست.کم کردن روشنایی صفحه خیلی میتونه کمک کنه.

7. این کاربر از AB بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

خواهشا کمک کنید؟
    دوست عزیز من هم این گوشی رو 2 هفته ای هست خریدم و خیلی راضی هستم. منم اول با باطری مشکل داشتم باطری که داخل جعبه بود خراب بود بطوری که دفعه اول که گذاشتم شارژ بعد از 12 ساعت هنوز شارژ نشده بود بردم پیش اونی که ازش خریده بودم یه جعبه دیگه باز کرد باطریشو با باطری من عوض کرد اونم هر روز شارژ خالی میکرد ولی از دفعه پنجم ششم که شارژ کردم دیگه هر 4 روز شارژ میکنم و خالی نمیکنه. نکاتی رو مد نظر داشته باش:
    اول از همه اینکه دفعه های اول بزار باطری گوشی کاملاً خالی بشه و وقتی گوشی خاموش شد بزار روی شارژ و wi fi و بلوتوس و جی پی اس خیلی باطری مصرف میکنن پس همیشه بعد از اینکه کارت باهاشون تموم میشه خاموششون کن. صفحه نمایش باطری مصرف میکنه پس زمان روشن بودن صفحه نمایش رو حداکثر 30 ثانیه بزار. سعی کن همیشه بعد از انجام کارهات گوشی رو قفل کنی که الکی صفه نمایش روشن نمونه. گوشی قابلیت این رو داره که در موقع مکالمه وقتی گوشی رو کنار گوشتون میبرین صفحه نمایش رو خودکار خاموش میکنه و وقتی از کنار گوشتون بر میدارین صفحه نمایش روشن میشه. این گزینه رو فعال کن. ( یک گزینه جالب دیگه هم داره که اگه فعال کنی... اگر گوشی زنگ بزنه و گوشی روی حالت نرمال باشه گوشی رو برعکس بزاری روی پاهات یعنی صفحه نمایش روی پاهات باشه زنگ گوشی سایلنت میشه) این گوشی وقتی که باطریش در حال تموم شدن هست بطور خودکار بعد از هر بار اخطار دادن قسمتی رو که ممکن هست باطری مصرف کنه غیر فعال میکنه و اجازه نمیده شما وارد اون قسمت بشین و از اون استفاده کنین تا باطری حداکثر بازدهی رو برای مکالمه بده. حتی خودکار گوشی رو به حالت سایلنت میبره. موفق باشی

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

لطفا طریقه نصب نرم افزار روی این گوشی رو آموزش بدین حتما نیاز به رم خارجی داره؟ از روی رم خود گوشی نمیشه نرم افزار نصب کرد؟ و داستان این گزینه fake call چی هست؟ با سپاس

آخر فروم باز Michael Ropy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005

پيش فرض

داستان این گزینه fake call چی هست؟
    وقتی فعالش میکنید (با نگه داشتن کلید پایین در Homescreen) گوشی شروع میکنه به زنگ زدن، که میتونید به اون جواب هم بدید....بدرد حاهایی میخوره که میخواید از یه جمعی فرار کنید! حتی میتونید یه صدا براش تنظیم کنید که وقتی گزینه اتصال رو بزنید اون صدا پخش بشه.....

11. 2 کاربر از Michael Ropy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز irinn65's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    TeHRaN-CItY

پيش فرض

قیمتش چنده الان با گارانتی؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •