تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 74 از 91 اولاول ... 246470717273747576777884 ... آخرآخر
نمايش نتايج 731 به 740 از 903

نام تاپيک: معرفی پلاسمای پاناسونیک سری V10

حـــــرفـه ای *Alucard*'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    A Town Called Hypocrisy

پيش فرض

الان 7 ماه از عرضه V10تو آمریکا و اروپا و نزدیک 1 سال از عرضه این پنل تو ژاپن میگذره با توجه به اینکه تکنولوژی این پنل برای اواخر سال 2008 و اوایل 2009 هست این پنل تو ایران باید با تکنولوژِی 2010 کمپانیهای دیگه رقابت کنه که احمقانس به نظر من خرید این پنل با این تاخیر زمانی دیگه جایز نیست چون بهار 2010 مدلهای جدید سامسونگ و ال جی و سونی وارد ایران میشه که به احتمال قوی قیمتهای معقولتری هم دارن.

2. 5 کاربر از *Alucard* بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه koh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

این مدل ارزش ماه ها صبر کردن رو داره. مطمن باش بعد عید قیمت ها به کلی دراپ میشه (روال همیشگی کاهش قیمتای 20 30 درصدی بعد از عید نسبت به قبل از عید تو ایران !!)

v10 همیشه مثل pioneer kuro جاویدانست !!

لذت فیلم دیدن تو پلاسماهای پاناسونیک معتاد کننده نشستن پای پنل هستش

احتمال میدم اگر این پنل در سایز 50 عرضه بشه بعد عید به قیمت 2 تومن قابل خرید باشه.

فروردین ماه میشه یک سال فیکس که من برای این مدل صبر کردم
    سلام
    من خیلی به این که بعد از عید قیمت پلاسما پایین بیاد خوش بین نیستم به دلایل زیر:
    1 - الان اکثر شرکتها مثل سامسونگ وال جی ..... تقریبا هر چهار ماه جشنواره می گذارند و قیمت LCD و Led را کاهش می دهند ولی در قیمت پلاسما تغییری نمی دهند و حتی با خرید پلاسما کارت شرکت در قرعه کشی نمی دهند؟؟
    2 - از فروردین قرار است طرح انقلاب اقتصادی دولت اجرا بشه که اگه این عمل بشه، سوخت به قیمت آزاد عرضه می شه که خود این کار باعث افزایش شدید قیمتها می شه چون به همه چیز هزینه حمل و نقل تعلق می گیره که این هزینه از عید چند برابر می شه !!!!
    3- اگه تحریم جهانی بر علیه ایران به خاطر انرژی صلح آمیز هسته ای شکل بگیره این مشکلات را چند برابر می کنه!!
    در نتیجه شاید نه تنها قیمت پلاسما بعد از عید کاهش نیابد بلکه افزایش هم پیدا کنه؟؟
    یادتون باشه که ما در ایران زندگی می کنیم در نتیجه باید خودمان را برای هر اتفاقی آماده کنیم؟؟
    نظر شما چی است؟؟
    خوش باشید
    Last edited by koh; 03-01-2010 at 11:35.

4. این کاربر از koh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

سلام دوستان . اگه میشه منو راهنمایی کنید.
    قیمت پلاسمای پاناسونیک مدل v10 (سایز 50 اینچ) توی ژاپن و توی دبی چند هست ؟ و از نظر سخت افزاری و نرم افزاری آیا مدل ژاپنی فرقی با مدل خاورمیانه داره یا نه؟ و میزان گمرکی که برای آوردن این پلاسما از دبی تو مرز ایران میگیرن چقدر هست؟
    حالا به نظر شما آیا صرف میکنه که اگه آدم بتونه این مدل رو از خارج بیاره ؟ (البته فقط 1 دونه). با توجه به این نکته که از ژاپن بیاد (قاچاقی) و از دبی (قانونی و با پرداخت گمرکی). و آیا مدل داخل ژاپن ----- داخلی داره یا نه؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

سلام دوستان . اگه میشه منو راهنمایی کنید.
    قیمت پلاسمای پاناسونیک مدل v10 (سایز 50 اینچ) توی ژاپن و توی دبی چند هست ؟ و از نظر سخت افزاری و نرم افزاری آیا مدل ژاپنی فرقی با مدل خاورمیانه داره یا نه؟ و میزان گمرکی که برای آوردن این پلاسما از دبی تو مرز ایران میگیرن چقدر هست؟
    حالا به نظر شما آیا صرف میکنه که اگه آدم بتونه این مدل رو از خارج بیاره ؟ (البته فقط 1 دونه). با توجه به این نکته که از ژاپن بیاد (قاچاقی) و از دبی (قانونی و با پرداخت گمرکی). و آیا مدل داخل ژاپن ----- داخلی داره یا نه؟

پروفشنال Ami R 940's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    شهرآرا تهران

پيش فرض

دوست عزیز این چه جور خرید کردن هست اونم از ژاپن شما که می خوای اینطوری تلویزیون بخری پیشنهاد میکنم ماشین شخصی وارد کنی یه چیزی که ارزش داشته باشه!! نه یه تلویزیون !

35 درصد حق گمرکی تلویزیون های صفحه تخت به ایران هستش تا برگه سبزش صادر بشه بتونی وارد کنی .

قیمت تلویزیون 2 هزار دلار هستش + 35 درصد حق گمرکی + 20 درصد هزینه کارگر و باربر در بهترین شرایط +هزینه رفت و برگشت هواپیما و خورد خوراک و هتل و...

خودت حساب کن ببین چقدر میشه حداقل یه 6 میلیونی افتادی تو خرج علاوه بر تحمل کردن مشکلات زیاد و سر کله زدن با آقا زاده ها .

ریجن ژاپنی هم شامل کلیه امکاناته ----- هم داره .
    Last edited by Ami R 940; 31-12-2009 at 10:59.

8. این کاربر از Ami R 940 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال hummer_1990's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    تهران- دست راست-طبقه اول

پيش فرض

آقا V10 زیر 50 اینچ داره یا نه؟

کاربر فعال انجمن های سخت افزار و لپ تاپ afshin b's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    ساری

پيش فرض

نه نداره..

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

دوست عزیز این چه جور خرید کردن هست اونم از ژاپن شما که می خوای اینطوری تلویزیون بخری پیشنهاد میکنم ماشین شخصی وارد کنی یه چیزی که ارزش داشته باشه!! نه یه تلویزیون !

35 درصد حق گمرکی تلویزیون های صفحه تخت به ایران هستش تا برگه سبزش صادر بشه بتونی وارد کنی .

قیمت تلویزیون 2 هزار دلار هستش + 35 درصد حق گمرکی + 20 درصد هزینه کارگر و باربر در بهترین شرایط +هزینه رفت و برگشت هواپیما و خورد خوراک و هتل و...

خودت حساب کن ببین چقدر میشه حداقل یه 6 میلیونی افتادی تو خرج علاوه بر تحمل کردن مشکلات زیاد و سر کله زدن با آقا زاده ها .

ریجن ژاپنی هم شامل کلیه امکاناته ----- هم داره .
    سلام امیر خان
    راستشو بخوای من پول درست و حسابی برای وارد کردن اجناس گرون ندارم . بعدشم من نگفتم که خودم میخوام برم دبی یا ژاپن و این تلویزیون رو بخرم و بیارم. در مورد دبی یکی از اقوام پسر داییم توی دبی دفتر بازرگانی داره و کارشون واردات و صادرات هست . . . در مورد ژاپن هم یکی از اقوام بهم گفته که رفیقش نمایندگی یه جنس ژاپنی رو تو ایران دارن و از ژاپن واردات دارن و گفت که شاید بتونه همچین چیزی که من میخوام رو برام لابه لا ی اجناسشون بزارن و بیارن. (البته هنوز خودم صد در صد مطمئن نیستم ) در این صورت نظرت چیه ؟ راستی قیمت توی خود ژاپن هم همین 2000 دلار هست یا ارزونتره (به خاطر تولید داخلیشون)

تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

سلام امیر خان
    راستشو بخوای من پول درست و حسابی برای وارد کردن اجناس گرون ندارم . بعدشم من نگفتم که خودم میخوام برم دبی یا ژاپن و این تلویزیون رو بخرم و بیارم. در مورد دبی یکی از اقوام پسر داییم توی دبی دفتر بازرگانی داره و کارشون واردات و صادرات هست . . . در مورد ژاپن هم یکی از اقوام بهم گفته که رفیقش نمایندگی یه جنس ژاپنی رو تو ایران دارن و از ژاپن واردات دارن و گفت که شاید بتونه همچین چیزی که من میخوام رو برام لابه لا ی اجناسشون بزارن و بیارن. (البته هنوز خودم صد در صد مطمئن نیستم ) در این صورت نظرت چیه ؟ راستی قیمت توی خود ژاپن هم همین 2000 دلار هست یا ارزونتره (به خاطر تولید داخلیشون)
    سلام
    من به ژاپن رفتم اکثر کالاها قیمتهاشون در داخل ژاپن گرانتر از ایران است حتی کالاهای ساخت ژاپن. من برای اینکه مجبور بودم برای برخی از افراد هدیه بگیرم موقع خرید از سیستم tax free استفاده می کردم بدین صورت که بارکد و نوع کالا را در یک فاکتور با شماره پاسپورت من می نوشتند و در فرودگاه موقعه خروج از کشور این مبلغ مالیات را به من برگرداندند ولی باز هم کالاهایی که خریدم با ایران تفاوت آنچنانی نداشت
    مثلا من در آن زمان یک دوربین sony t100 به مبلغ 350 هزار تومان از ژاپن خریدم که در ایران با گارانتی 380 بود ولی دوربین من چون خودم از ژاپن آورده بودم گارانتی نداشت
    و یا مثلا در آن زمان تازه دستگاه playststion3 آمده بود که در ژاپن قیمت 550 بود ولی زبان دستگاه ژاپنی بود و با زبان انگلیسی اگه یافت می شد قیمت به 650 افزایش پیدا می کرد که در ایران هم قیمت همین مقدار بود
    تنها چیزی که نسبت به ایران ارزانتر بود ماشین بود که خیلی ارزانتر بود مثلا یک پرادو 4 درب نو را به قیمت 16 میلیون تومان می شد خریداری خرد
    ژاپن خیلی کشور پیشرفته و زیبایی می باشد هر چند خود ژاپنیها زیبا نیستند اگه توانستید حتما سری به آنجا بزنید ارزش دیدن را داره . ولی با خودتان مقداری کنسور ببرید چون اصلا غذاهاشون با ذائقه ما جور نیست و در تمامی غذاهاشون حتی سالاد ماهی آب پز می ریزند!!!
    خوش باشید
    Last edited by koh; 04-01-2010 at 07:59.

13. این کاربر از koh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

سلام
    دیشب سری به بازار زدم سامسونگ مجددا قیمتهاشو کاهش دادده و الان b650 را به قیمت 2,089,000 با یک سینما T1250 عرضه می کنه و حدودا 110 هزار تومان ارزانتر از قبل شده ولی هنوز خبری از v10 نیست .
    به نمایندگی پانا رفتم و فروشنده گفت که تا آخر این ماه v10 پنجاه اینج به قیمت 2200000 به بازار عرضه می شه؟؟
    شما خبر جدیدی ندارید؟
    ممنون

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •