اگه شما هم مثل من تا حالا کلی پول گوشی داده بودی و هر گوشی که میگرفتی کمتر از 10 روز بعد 100 تومان میخورد تو سرش , بعد که به سن من برسی میبینی غیر از گوشی تو زندگی چیزهای مهمتری هم هست![]()
اگه شما هم مثل من تا حالا کلی پول گوشی داده بودی و هر گوشی که میگرفتی کمتر از 10 روز بعد 100 تومان میخورد تو سرش , بعد که به سن من برسی میبینی غیر از گوشی تو زندگی چیزهای مهمتری هم هست![]()
بابا بحثو احساساتی نکنید
اخه قیمت جهانی 8 گیگش خیلی وقته رو 480 90 مونده و پایینتر نیومده
حالا 16 گیگش 500 باشه دیگه خیالتون راحت که خیلی افت نمیکنه
الان 8910 هم رو 500 تومن مونده
نگفتی این MWC کجاست ؟؟؟ چه گوشی هایی رو معرفی میکنه؟؟؟ وقتی معرفی کنه کی میادش تو بازار؟؟؟؟ آدرسش رو بده ببینم اگه چیز بهتری باشه صبر کنم .
mwc همون کنگره جهانیه موبایله که 18 روز دیگه تو بارسلون برگزار میشه
همه برندها بهترین گوشیهاشونو تو mwc معرفی میکنن
مثلاً 8910 و ساتیو تو mwc پارسال معرفی شدن
8910 حدود 6 ماه بعد و ساتیو فک کنم 9 ماه بعد اومد بازار
پس اگه صبر کردی تا حداقل 6 ماه دیگه باید صبر کنی ... البته باید قیمتشونم متعادل بشه که اینم خودش کلی طول میکشه
اگه گوشیی که میخای بخری سامسونگ باشه بازم مثله همین امنیا2 میشه و وقتی اومد تو بازارهای جهانی 6 ماه طول میکشه تا بیاد ایران
پس عجله کنید![]()
آره بابا من این امنیا رو میرم میخرم و تا 2 سال جواب نیاز من رو میده آخه قرار باشه کنگره هر سال گوشی معرفی بشه بخریم که ورشکست میشیم. الان سامسونگ 2 تا آندرید داده و یدونه بادایا این ها رو معرفی میکنه. ولی بازم این امنیا 2 واسه خودش شاخی هستش و تو بورس هستش. آندرید هم تا بیاد جا بیفته نرم افزاراش بیاد طول میکشه وگرنه همون آندریدش رو میخریدم که شبیه امنیا 2 هست ظاهریش.
خیابان جمهوری
لیگ برتر
مجتمع علادین
انجمن حقه بازان علادین
اونجا جدیدترین گوشی های تقلبی دنیا رو میارن به اسم اصلی میفروشن
چند تا سوال
ميگن تو بانه ارزونتره ، راست ميگن ؟
از بانه بخرم چطوره ؟
اونايي كه اونجا هستن 6.1 هستن يا 6.5؟
اگه 6.1 بود بخرم؟
اصلا بدون گارانتي بخرم ؟
تو بانه گوشی از تهران ارزونتره.
اگه تو بانه هستین که بخرین.
به احتمال زیاد روش همون ورژن 6.1 باشه.
فعلا که مایکروتل این گوشی رو نیاورده و معلوم هم نیست کی بیاره اگه شما عجله دارین و میخوایین ارزونتر باشه همون بدون گارانتیش رو بردار.
سلام بچه ها من این گوشی رو خریدم 550 . 16 گیک هم هست با ویندوز 6.1 . خوب خریدم؟؟ گرون نخریدم؟؟؟؟ درضمن یه کیف توش بود که از قیافش خوشم نیومد . به نظرتون کیف اصلیشه؟؟ یا عوضش کردن؟؟
روی ال سی دیش یه برچسب بود که خیلی جنسش خوب بود ولی حیف که روش مارک و علایم بود که نمیشد ال سی دی رو خوند . برا همین مجبور شدم برش دارم.
راستی اصلا فارسی نداره. اس ام اس فارسی نداره. اینترنت فارسی نداره. چی کار کنم. ؟؟
میشه شمارتون رو برام بفرستید تماس بگیرم راهنمایی بگیرم؟؟؟
16 گیگ 550 تومن خوبه
شما ببین میتونی با pc studio آپدیتش کنی ؟
ویندوز موبایلا با فارسی ساز راحت فارسی میشن
به بخش پاکت پیسی یه سر بزنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)