سلام.
برنامه های مورد نیازتون رو بگید در صورتی که بچه ها داشته باشن در اختیارتون میزارن.اینکه میفرمایید مجموعه نرم افزاری یکم نامفهمومه(البته به نظر من نامفهومه چون نرم افزارهای پاکت پی سی یکی دوتا نیستن که بشه همه رو معرفی کرد).![]()
سلام.
برنامه های مورد نیازتون رو بگید در صورتی که بچه ها داشته باشن در اختیارتون میزارن.اینکه میفرمایید مجموعه نرم افزاری یکم نامفهمومه(البته به نظر من نامفهومه چون نرم افزارهای پاکت پی سی یکی دوتا نیستن که بشه همه رو معرفی کرد).![]()
سلام دوستان قیمت diamond 2 الان چقدره ؟؟؟با گارانتی و بدون گارانتی؟؟
سلام.
سوالتون رو باید اینجا مطرح کنید.
تاپیک قیمتهای پاکت پی سی
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دوست عزيز
مجموعه نرمافزاري كه مشخصه چيه، مثلا براي پيسي كوانتوم يا براي پاكت پيسي پك باران و ...
منظورم معرفي يا آپلود تك تك نرم افزارها نبود،يه پك كه با آخرين ورژن rom و win سازگاري داشته باشه معرفي كنيد،همين
با تشكر
سلام
دوست عزیز موقع دانلود کردن اون قسمتی که location رو پرسیده(Please select a location closest to you) فرقی میکنه که کدوم یکی رو انتخاب کنم؟(آسیا1 آسیا2 اروپا ...)
![]()
سلام دوستان عزیز
یه مدت بود که تاچ گوشیم مشکل پیدا میکرد و مثلا یک قسمتی ازش کار نمیداد و من برای حل این مشکل از قسمت پائین صفحه ی روی ال سی دی رو جدا میکردم و بعد دوباره میچسبوندم سر جاش و به این ترتیب یه 3 ماهی سر کردم ولی امروز دیگه مشکلش اساسی بود و من قاطی کردم و کل تاچ (صفحه ی روی ال سی دی ) رو کندم ولی وقتی دوباره گذاشتم سر جاش دیگه کار نداد و من تازه فهمیدم چه گندی زدم و این صفحه کلی مهم بوده ( من فکر میکردم الکی فقط یه صفحس روی اینجا )
حالا باید چیکار کنم !؟ قید این رو باید بزنم ؟! کجا باید بدم عوضش کنن ؟! هزینه تعویض چقدره ؟!
کمـــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــک کمـــــــــــــــــــــــ ــــــــــــــــــــــک
بده نمايندگي ياس واست عوض ميكنه.. تو خود سايت اچ تي سي ميتوني مشخصاتشو ببيني
میشه بیشتر توضیح بدی ؟![]()
سلام
من هر چي مي گردم اين نرم افزار رو پيدا نمي كنم ميشه لينكشو واسم بذاري يا نحوه سرچشو واسم بگو
---------- Post added at 09:10 AM ---------- Previous post was at 09:06 AM ----------
سلام . ميشه لينك بدي . من پيداش نمي كنم يا نحوه سرچشو بهم بگو
يعني زنگ بزن 118 يا برو تو سايت اچ تي سي و از اونجا شماره نمايندگي ياس كه واسه گوشي هاي اچ تي سي هست تو ايران رو پيدا كن![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)