با توماس چطوری باید از طناب استفاده کرد؟ من هر دکمهی ای رو میزنم هیچ کاری نمیکنه
چون تا اینجای بازی همش با ری اومدم با این تو ماس هیچ کاری بلد نیستم بکنم
با توماس چطوری باید از طناب استفاده کرد؟ من هر دکمهی ای رو میزنم هیچ کاری نمیکنه
شما در بین مراحل بازی به یک جاهیی میرسی که مثل کافه میمونه اونجا اسلحه فروشی هم داره میتونی با توجه به تفاوت بین اسلحهاگه میشه در مورد اپگرید کردن اصلحه ها و چگونگی بدست اوردن پول و طلا کمکم کنید
دستت و اسلحه ای که میفروشه اسلحه مناسنتر بخری ...
پول و وسایل جانبی هم در زیر میز و اطراف هستش ..با کشتن هر فرد کنارش پول هم میافته البته گاهی..
بعضی ماموریتهای بین بازی هم هست که مثل یک اطلاعیه رو درو دیوار پیدا میشه..اونارو هم بری پول بهت میده.
وقتی طناب رو برداشتی باید ماوس رو بچرخونی و یدغعه ولش کنی در این صورت پرت میکنه.با توماس چطوری باید از طناب استفاده کرد؟ من هر دکمهی ای رو میزنم هیچ کاری نمیکنه
سلام من تو یه مرحله گیر کردم.دست کاراکتر بازی به اسلحه نمیره اصلا تکون نمیخوره .
کرک این بازی رو می خوام کسی می تونه لینک بزاره.؟
سلام برا منم همینجوری شده بود موقع دوئل اسلحه نمیکشید ولی نیاز به کرک نیست برای حل کردنش به بخش های مختلف اپشن برو و بعد بیا بیرون بعد درست میشه به احتمال زیاد . برا من همینجوری درست شد
آخه من تو بازیه miroor edge (املاشو مطمئن نیستم درسته.) هم همین مشکل رو داشتم به جایی رسیده بودم که بار می پریدی پایین نمی تونست لبه ساختمون رو بگیره و میوفتاد پایین .
بعد که کرکریختم درست شد .و تونست بپره.
حالا شما لینک کرک نداری اگه این کارو کردم درست نشد از کرک استفاده کنم.
میتونی لینک بذاری
خیلی ممونونت میشم.
به gamecopyworld برو شاید تونستی کرک براش پیدا کنی
رفتم ترینر زیاد داشت ولی کرک نداشت.
کرک رازور رو دیده بودم ولی هرجا رفتم فیلتر بود.؟؟؟؟
سلام من در يكي از مراحل اول بازيگير كردم كه وارد يك خونه بزرگ مي شوم و يكي از برادرها يك لنگه در را باز ميكنه و لنگه ديگه باز نميشه وباي از بالكون استفاده كرد وطناب رو در ميارم ميرم بالكون طناب وگير مدم به قلب ملي نميدونم بعدش چه كار كنم
بازي بدون مشكل رو xp نصب ميشه ولي اصلا صدا نداره بازي. كلي درايور هم نصب كردم ولي نشد كه نشد.ويندوز هم عوض كردم. جالب اينه كه تو يك كامپيوتر ديگه كه دقيقا همين ويندوز با همين CD روش نصب شده و سخت افزارهاش شبيه همه صدا داره. كمك كنيد لطفا
سلام دوست عزیز روی my computerراست کلیک کن سپس گزینه ی properties را بزن وبعدبه قسمت hardware وسپس به قسمت devise manager برو و روی sound,video and game controllers رفته و گزینه ی unimodem half-Duplex audio devise را غیرفعال(disable)کن و ازبازی با صدا لذت ببر![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)