تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 74 از 100 اولاول ... 246470717273747576777884 ... آخرآخر
نمايش نتايج 731 به 740 از 994

نام تاپيک: مباحث در مورد خرید شارژ همراه اول

پروفشنال beckham7's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    786

پيش فرض

دوستان یکی منو راهنمایی کنه! تو شهر درپیت ما اصلا بانک پارسیان موجود نیست چجور میتونم پوزشو بگیریم میشه به یکی از آشناهامون اهواز یا تهران بگم اونا برام بگیرن و بفرستن؟؟؟ها میشه، بعد پوزپارسیان ایرانسلو که راحت میده؟please answer me

راستی میگم صادرات به کجا کشید ؟گفتین که قراره دو تومنی بده

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

دوستان یکی منو راهنمایی کنه! تو شهر درپیت ما اصلا بانک پارسیان موجود نیست چجور میتونم پوزشو بگیریم میشه به یکی از آشناهامون اهواز یا تهران بگم اونا برام بگیرن و بفرستن؟؟؟ها میشه، بعد پوزپارسیان ایرانسلو که راحت میده؟please answer me

راستی میگم صادرات به کجا کشید ؟گفتین که قراره دو تومنی بده
    پارسیان دیگه پوز شارژ نمیده میگه برامون صرفه نداشته واسه همین دیگه نمیدن مگر از کسی بگیری یا آشنا داشته باشی توی شرکت تجارت الکترونیک پارسیان شعبه اهواز یا تهران یا... که از دستگاه هایی که برمیگردن(مثلا بخاطر جمع شدن مغازه یا...) یکی بهت بدن

3. این کاربر از imanf64 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال Hamed-Beckham's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    UnDeRGrOuND

پيش فرض

ای بابا !!! انگار این بانک صادرات هم سر کاری بوده !
    چند روز پیش پرسیدم چی شد ؟ میگه تهران به ما برنامشو نمی ده تا نصبش کنیم !!!
    تهرانی ها بگن ببینن واسه اونها نصب می کنن یا اینا منو سر کار گذاشتن ؟؟؟
    ممنون

پروفشنال beckham7's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    786

پيش فرض

ای بابا !!! انگار این بانک صادرات هم سر کاری بوده !
    چند روز پیش پرسیدم چی شد ؟ میگه تهران به ما برنامشو نمی ده تا نصبش کنیم !!!
    تهرانی ها بگن ببینن واسه اونها نصب می کنن یا اینا منو سر کار گذاشتن ؟؟؟
    ممنون
    مطمن باش اگه میداد مثل بمب میترکید

6. این کاربر از beckham7 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض پیشنهاد

دوستان عزیز از درگاه بانک پاسارگاد برای کارهای اینترنتی استفاده کنید : (قابل استفاده برای کلیه دارندگان کارتهای شتاب)
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    شامل :
    پرداخت اینترنتی قبوض ( برای کلیه دارندگان کارت های شتاب)
    انتقال کارت به کارت ( برای کلیه دارندگان کارت های شتاب)
    مشاهده آخرین موجودی ( برای کلیه دارندگان کارت های شتاب)
    خرید شارژ ایرانسل ( برای کلیه دارندگان کارت های شتاب)

آخر فروم باز iman_s's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    کرجي يال

پيش فرض

Pos فقط بانك پارسيان به درد بخوره واسه كساني كه فروش زياد دارند يا پخش كننده هستند.
    مثلا ايرانسل شارژ 1000 تومني رو گرون تر ميده ولي تو هر خريد 5 تا ميده و سرعت بالاتر و به صرفه تر هست ولي بانكهاي ديگه ارزونتر ميدن(970 تومن) ولي تو هر خريد ميشه يك دونه خريد و اصلا صرف نميكنه.
    يك آشنا دارم كه ويزيتور بانك پارسيان هست و pos‌نصب ميكنه.اون زماني كه 5 هزاري همراه رو Pos اومده بود 2 تا Pos برامون امانت اورد و در عوض ما هم بهش شارژهاي ديگه رو ارزونتر بهش ميداديم. فقط با پارتي ميشه Pos پارسيان گير اورد.بعد فكر ميكنم اگه pos يك شهر رو به شهر ديگه ببري صرف نكنه چو برنامه اش واسه شماره بانك همون شهر يا مركز همون استان تنظيم شده و اگه به يك شهر ديگه بره هزينه تلفن زياد بشه.
    پي نوشت:
    شارژ 2000 تومني معين هم دوباره اومد.

9. 2 کاربر از iman_s بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    IR.IRAN

پيش فرض

من خودم توی موسسه وقتی مشتری زیاد میاد و شارژ میخواد از برنامه save pass استفاده می کنم و یا چند کلیک تمامی خانه ها پر میشه و ok میزنی و بعد gsmcharge و سایت همراه اول کد رو بهت میده

پروفشنال Hamed-Beckham's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    UnDeRGrOuND

پيش فرض

Pos فقط بانك پارسيان به درد بخوره واسه كساني كه فروش زياد دارند يا پخش كننده هستند.
    مثلا ايرانسل شارژ 1000 تومني رو گرون تر ميده ولي تو هر خريد 5 تا ميده و سرعت بالاتر و به صرفه تر هست ولي بانكهاي ديگه ارزونتر ميدن(970 تومن) ولي تو هر خريد ميشه يك دونه خريد و اصلا صرف نميكنه.
    يك آشنا دارم كه ويزيتور بانك پارسيان هست و pos‌نصب ميكنه.اون زماني كه 5 هزاري همراه رو Pos اومده بود 2 تا Pos برامون امانت اورد و در عوض ما هم بهش شارژهاي ديگه رو ارزونتر بهش ميداديم. فقط با پارتي ميشه Pos پارسيان گير اورد.بعد فكر ميكنم اگه pos يك شهر رو به شهر ديگه ببري صرف نكنه چو برنامه اش واسه شماره بانك همون شهر يا مركز همون استان تنظيم شده و اگه به يك شهر ديگه بره هزينه تلفن زياد بشه.
    پي نوشت:
    شارژ 2000 تومني معين هم دوباره اومد.
    خیلی ممنون از راهنماییتون !!! الان میرم کچلشون می کنم که من دو تا دستگاه POS می خوام !
    ایم معین چیه شماها می گین ؟؟ بابا توضیح بدین دیگه ! موندیم تو کف !!!

من خودم توی موسسه وقتی مشتری زیاد میاد و شارژ میخواد از برنامه save pass استفاده می کنم و یا چند کلیک تمامی خانه ها پر میشه و ok میزنی و بعد gsmcharge و سایت همراه اول کد رو بهت میده
    ای بابا اینا خیلی قدیمی هستش !!! دیگه اینترنتی جمع شد بابا !! روزی 1000 تا کارت فروخته میشه که فکر کنم اون 1000 تارو هم شما میگیری !!
    الان کارت رمز دار اومده !!

به امید روزی که کارت 1000 تومانی همراه اول و 500 تومانی ایرانسل رو از اینترنت بگیریم !

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

خیلی ممنون از راهنماییتون !!! الان میرم کچلشون می کنم که من دو تا دستگاه POS می خوام !

ای بابا اینا خیلی قدیمی هستش !!! دیگه اینترنتی جمع شد بابا !! روزی 1000 تا کارت فروخته میشه که فکر کنم اون 1000 تارو هم شما میگیری !!
    الان کارت رمز دار اومده !!

به امید روزی که کارت 1000 تومانی همراه اول و 500 تومانی ایرانسل رو از اینترنت بگیریم !
    جی جی جی جیننننننننننننننننگکارت رمزدار چی اومده ؟ من شنیدم هفته دیگه کارت 2 تومنی وارد بازار میشه کی از ماجرا خبر داره ؟اگه بخوان رو همه پوز ها بدن صددرصد کارتشم میدن که عمده فروشی فقط از طریق کارت شارژ باشه مثل 5 تومنی که دیگه کسی از خرده فروشا پین نمیخره فقط کارت میخرن

آخر فروم باز iman_s's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    کرجي يال

پيش فرض

منظوريم همون شارژهاي شركت معين ارتباطات هست كه بوسيله ماژول به دفاتر ميداد.
    من شنیدم هفته دیگه کارت 2 تومنی وارد بازار میشه کی از ماجرا خبر داره ؟
    ما زياد از اين حرفها شنيديم.يكسال سر شارژ 5000 تومنيش فيلم داشتيم حالا شده نوبت 2000 تومني. زياد به اين شايعات توجه نكن.
    خود من قبل از اينكه شارژ 2000 تومني همراه از سايت قطع بشه و معين ارتباطات روي ماژول عرضه كنه از خبرش مطمئن بودم ولي از ترس اينكه مبادا در دقيقه 90 همه چي به هم بخوره تو انجمن نگفتم.فقط يك پست دادم كه خبر بدي واسه بچه ها دارم.

فكر نكنم ايرانسل شارژ 500 تومني بده حتي اينترنتي.آخه 2 تا sms بدي تموم ميشه.
    ولي به خرده فروشهاش شايد بده.از طريق سيمكارتهاي مخصوصش.الان هم بعضي جاها اين امكان رو دارند كه به اندازه پولتون بهتون شارژ بدند.مثلا ميتوني شارژ 2400 تومني يا 3100 تومني و ... بگيري ازشون

14. این کاربر از iman_s بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •