ممنون از دوستان
ایا موتور بوفوریا برای این بازی تایید شده؟
ممنون از دوستان
ایا موتور بوفوریا برای این بازی تایید شده؟
ممنون از دوستان
میشه یکی لینک این ویدئو یو تیوب رو بذاره
با ف ی ل ت ر ش ک ن میشه نگاهش کرد
نه نمیشه .......برای من که نمیشه با فیل.تر شکن میریم تو youtube اما ویدیو لود نمیشه و نمیشه از Youtube دانلود کرد
متاسفانه فیل.ترینگ بسیار شدیدی اعمال شده ..........
.................................................. .........................
درمورد خود بازی بگم که دیشب که داشتم تو فروم خارجی میگشتم یه چیزی خیلی نظرمو جلب کرد .......
بسیاری ار طرفداران بازی که روزی با ساکر 6 حال میکردن و از اون به بعد دیگه بازی به دلشون نیست تو این نسخه خیلی خیلی امید دارند و میگن این نسخه حتی بهتر از ساکر 6 خواهد بود و همه رو متعجب میکنه .....
Last edited by google_boy07; 30-06-2009 at 08:01.
ممنون از توضیحات در باره ی مصاحبه !!
دوستان خواهشن هر خبر جدیدی بدستشون رسید از بقیه دریغ نکنن و بگن .
دومین ستارهMotion Capture بازی فاش شد ..............
این شخص Billy Wingrove نام داره که تو عکس زیر با مسی هستش و لباس مخصوص تنشه .....!!
همونطور که میبینین دیگه هر چی بگین با توپ بلده و دیگه خدای حرکات تکنیکی و زیبا با توپ هستش
این شخص در سال بازی fifa07 با EA در مورد Motion-capture همکاری داشته ........
حالا من موندم این جور آدمی چرا Motion-capture میشه !؟
چه ربطی به بازی داره ؟!
نه مجتبی جان فعلا خبری از موتور بازی در دست نیست .
تا اونجایی که من اطلاع دارم حرکات کپچر شده یک بازیکن رو به تعداد زیادی از بازیکنان تعمیم میدن که بستگی به استیل بازیکن مورد نظر دامنه اون فرق میکنه .هر چی از افرادبیشتری برای این کار دعوت بشه مسلما تنوع حرکتی بازیکنان توی بازی بیشتر میشه .مسی یک بازیکن هجومیه زیاد جالب نبود که استیل حرکاتشو توی یک بازیکن خط دفاعی میدیدیم .
من یک نکته دیگه رو هم اضافه کنم .معمولا برای mocap کردن از تمام بازیکنان واقعی استفاده نمیشه (هزینه , وقت گیر بودن و ...) .معمولا از شخصی که مهارت و کنترل زیادی روی توپ و حرکات داره بمنظور تقلید و شبیه سازی استیل حرکات بازیکنان حقیقی استفاده میشه .گفته میشه این شخص مورد نظر ( Billy Wingrove) شرایط لازمه رو برای این کار داره .
Last edited by 4039; 30-06-2009 at 10:43.
دوستان این سایت را باز کنید
لینک یوتوپ را بهش بدید تا با انواع فرمت ها از 3gp گرفته تا divx و غیره براتون دانلود کنهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
حتی اگر لینک مورد نظر ----- باشه
فقط اگه امکان داره لینک دانلود یوتوپ را به من هم بدهید
فکر نکنم کریس رو برای این سری بیارن
احتمالا سری بعد دعوت میشه
این جناب Billy Wingrove فکر نکنم بازیکن باشه
از این free styler های فوتبال هستش
بايد برم با مسئولش صحبت كنم بگم كريس هم بيارن :دي
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)