سلام.
بابیلون 9 تست شد و جواب نمیده. کلاً بابیلون در خیلی از برنامه های جدید کار نمیکنه
سلام.
بابیلون 9 تست شد و جواب نمیده. کلاً بابیلون در خیلی از برنامه های جدید کار نمیکنه
چون شما به جای Adobe Reader X از Adobe Reader 9 استفاده کردید.با سلام . این گزینه چرا در آدوبی ما نیست ؟؟
Adobe Reader X = Adobe Reader 10
کسی نیست جواب ما رو بده؟؟؟؟؟؟
دوستان من برای اولین بار در عمرم این بابیلون رو وصل کردم ورژن 9.0.1.5 هست
اگر سوالم خیلی پیش پا افتاده هست دیگه ببخشید :d
1. چکار کنم که افلاین هم بتونه ترجمه کنه چون الان تنها در حالت انلاین این قابلیت داره
2.اصلا کیفیتش خوب نیست یعنی بجای کلمه کامل دو سه تا حرفش سلکت میکنه مشکل از کجاست
سلام.
در نگارش 9 در ویندوز XP در بعضی از سیستمها این مشکل وجود دارد.
متاسفانه راه حلی پیدا نکردم. از نگارش 8 استفاده کنید.
---------- Post added at 11:43 PM ---------- Previous post was at 11:40 PM ----------
سلام.
1- لغتنامه ها را دانلود و نصب نمایید:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
2- در بخش تنظیمات، Miscellaneous برروی Advanced کلیک کرده و OCR را تنظیم کنید. شاید تاثیر داشته باشد.
دوست عزیز این گالاسوری کجا باید ریخت ؟
ممنونم از توضیحت مشکلم حل شد
بعد از دانلود، برروی لغتنامه دوبار کلیک کنید، نصب می شود.
سلام
دوستان اگه یه Voice خوب برای این ورژن جدید سراغ دارین لطفا به من هم معرفی کنید چون این Microsoft Sam کلمه ها رو به صورت چرت و پرت می خونه !!
ویس من روی ورژن جدید جواب نمیده !!
داخل ویندوز هفت صدای پیش فرض ویندوز و بابلیون Microsoft Anna است و خیلی درست تر و طبیعی تر واژگان را تلفظ میکند .
این فایل میتواند صدای بهتری را برای شما در منوی صداها قرار بدهد مخصوصً در xp :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام
در ورژن جدید( r2 9.0.2) همچنان مشکل ocr با IE9 و firefox 4برقراره؟؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)