میاد احتمالا!چون سه ساله که از بهینه سازی سوال نیومده .احتمال این که امسال بیاد زیاده...
اینم حرفیهانقدر بدن تا ایدز بگیرن !! : دی
-----------
جزوه مبتکران حسابان هم عالیه!
میاد احتمالا!چون سه ساله که از بهینه سازی سوال نیومده .احتمال این که امسال بیاد زیاده...
اینم حرفیهانقدر بدن تا ایدز بگیرن !! : دی
-----------
ایدز بگیرن! ؟با این کار سرحال تر و پر نشاط تر میشن و با نیروی فوق العاده ای به صفر دادن ادامه میدن.....................اگه میخواید اذیت کنید فقط ورقه رو خط خطی کنین البته نه زیاد چون یه دفعه دیدی یارو هم یه خط خوشگل قرمز کشید رو برگه و تصحیح نکرد
شخم ! : دی منظورم چشم بود !! : دیمیگم اسپمای اینجا زیاد شده ها یه وقتی تاپیکو قفل نکنن!!!
لطفا اسپم نزنید
اصلا سوالای امتحان نهایی رو ول کن ! امسال خیلی فرق داره با بقیه ی مواقع ! تا حالا خوندن سال های بیش بهت کمک کرده ؟؟ ؟منم مشکل دارم
ولی دقت کنین...
اگر از رو امتحان نهایی ها میخونید (بنی هاشمی)این سه سال آخر بهینه سازی نداره...پس ممکنه زیاد به مشکلی با بهینه سازی برنخورید...
و چون سه ساله که از بهینه سازی سوال نیومده .احتمال این که امسال بیاد زیاده...
کی موافقه نظرسنجیه ؟؟؟؟؟؟؟؟
معلم ما یکی از طراحا هست !! : دیمیاد احتمالا!
نقل قول:
انقدر بدن تا ایدز بگیرن !! : دی
اینم حرفیه
-----------
نمی خواستم بگم ریا نشه !! : دی
جزوه داریم ماه !! : دی
ولی حیف نمی دونم کجاس جزوم !! : دی
امسال اگه حسابان رو ببیچونن خیلی بد می شه چون تقریبا نوبت اینه دیگه !
در مورد چی ؟؟؟کی موافقه نظرسنجیه ؟؟؟؟؟؟؟؟
رفیق اونجایی که ما هستیم یه سالن 600 نفریه با سه تا مراقبکسی کاری نداره که مینویسی یا نه از اون سه تا مراقبم دو تاشون اوسکلن البته جز عزیزی که خیلی ادم خوبیه دمش گرم
![]()
راست میگه تقلب حساب میشه...تقلب حساب می شه که !! این چه کاری بود کردی تو بسر ؟؟؟
من می ترسیدم روی برگم یه خط اضافه بزنم که تقلب نگیرن !
الزه امروز 3 4 نفر رو برگشون رو باره کردن ! دهن ما سرویس شده !!
این چه کاری بود که کردی؟؟؟
فکر میکنی تیکه بالای ورقه رو برای چی میکنند(mikanand)??
اصلا اولین روز به ما گفتن تو ورقه به هیچ وجه اسمتون رو ننویسید...
ولی فکر نکنم تقلب بگیرن...فوقش بهت 2 میدن
شوخی کردم ... مصحح میفهمه که تو قصد بدی نداشتی(وگرنه اسمتو بزرگ نمینوشتی)
نه .اونجوری اعصاب معلم خورد میشه. با ورقت حال نمیکنه. نمره نمیده...ایدز بگیرن! ؟با این کار سرحال تر و پر نشاط تر میشن و با نیروی فوق العاده ای به صفر دادن ادامه میدن.....................اگه میخواید اذیت کنید فقط ورقه رو خط خطی کنین البته نه زیاد چون یه دفعه دیدی یارو هم یه خط خوشگل قرمز کشید رو برگه و تصحیح نکرد
ولی تا میتونید طولانی بنویسید هم اعصاب اون خورد میشه هم شما نمرتونو کامل میگیرید(ولی کلا به حال اونا تاثیری نداره)
Last edited by caca_caca888; 27-05-2009 at 12:38.
خوش به حالتون یه سالن 50 نفری ( خیلی کوچیک تر از اونی که تصورش رو بکنی ! اندازه ی 2 تا کلاس ) 2 تا مراقب داریم !رفیق اونجایی که ما هستیم یه سالن 600 نفریه با سه تا مراقبکسی کاری نداره که مینویسی یا نه از اون سه تا مراقبم دو تاشون اوسکلن البته جز عزیزی که خیلی ادم خوبیه دمش گرم
![]()
نه خیر می خواسته شاخ بودنش رو اثبات کنه !! : دیراست میگه تقلب حساب میشه...
این چه کاری بود که کردی؟؟؟
فکر میکنی تیکه بالای ورقه رو برای چی میکنند(mikanand)??
اصلا اولین روز به ما گفتن تو ورقه به هیچ وجه اسمتون رو ننویسید...
ولی فکر نکنم تقلب بگیرن...فوقش بهت 2 میدن
شوخی کردم ... مصحح میفهمه که تو قصد بدی نداشتی(وگرنه اسمتو بزرگ نمینوشتی)
امروز معاون حوضه ی ما اومد گفت یکی از شما ها توی دین و زندگی به علت تقلب 0 شده !! اگه من باشم دیگه ترک تحصیل می کنم !
Last edited by SAMCRO; 27-05-2009 at 12:36.
دیگه تجربه ی شخصیه من تو این 4 تا امتحان نشون داده که زیاد به نمونه سوالات سوالای پیش نگاه نندازماگر میخواید نمره بیارید روی سوالات سال های پیش زیادی حساب نکنید
راستی متوجه شدید که امسال تو ادبیات 2.25 نمره تستی دادن ؟! سال های پیش 1.25 میدادنعجب کشف بزرگی
اصلا انگاری امسال تو طرح سوالات سال نوآوری و شکوفاییه
Last edited by sinasalar2007; 27-05-2009 at 12:38.
من که فقط پست مفید میدم!میگم اسپمای اینجا زیاد شده ها یه وقتی تاپیکو قفل نکنن!!!
لطفا اسپم نزنید
خدا محافظای مارو نصیب گرگ بیابون نکنه!![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)