سلام به همگی.خوب ما هم بازی گرفتیم خداییش عجب گرافیکی داره.به امید بازی کردن بازی کرک شده![]()
سلام به همگی.خوب ما هم بازی گرفتیم خداییش عجب گرافیکی داره.به امید بازی کردن بازی کرک شده![]()
آقا منم رو medium تموم کردم دوباره هاردشو شروع کردم (بیکاریم دیگه )
خبری از lan نشد؟ اصلا امکان اومدن پچی براش هست؟
سلام.اره بابا من چنین کرکی رو دیدم که امکان LAN رو به بازی اضافه میکنه ولی دانلودش پولیه.باید یه چند وقتی صبر کرد تا وارد سایت ها بشه.
من که بی صبرانه منتظرشم.![]()
Last edited by KAHAKDAM; 25-03-2010 at 06:37.
ممنونم ...
فریم من در این بازی متغیر بود و از 29 تا 40 و خوردی بود ... اما اغلب 31 تا 34 بود . ( همه تنظیمات هم های بود )
باز هم ممنون .
سلام دوستان یه مشکل.من الان مرحله برفی هستم اونجایی هست که یه هلیکوپتر میاد بالای سرت باید چی کار کنی تو نقشه هم هست که باید بری آر پی جی برداری ولی من برداشتم اما دوباره بازی از اول اومد.باید سریع برم آر پی جی برادارم بزنمش یا....![]()
عزیز من اون پچ رو دارمش 500مگابایته میخوای
از اینجا دانلودش کن فقط باید عضو سایت شی که مجانیه
:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام.این که برای battlefield 2 هستش.یعنی میگی اینو روی بد کمپانی نصب کردی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟![]()
نه بابا مگه میشه پچ یه بازی رو رو بازیه دیگه ریخت و کار کنه!!!!!!!!!!![]()
سلام دوستان.
یه مشکلی پیش اومده واسم.
توی مرحله ای که برف هست باید از کوهستان تنهایی بیای پایین.من میام پایین.اون هلیکوپتر هم میاد دنبالم همین که میرم بالا پشت بوم که سوار شم بازی میاد بیرون.
مشکل از چی هست؟
خوب ردش کردم.حالا رسیدم یه جی برفی که خودم تنها هستم.هی میرم جلو یخ میزنم بعد هم میمیرم.باید چی کار کنم؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)