تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 74 از 190 اولاول ... 246470717273747576777884124174 ... آخرآخر
نمايش نتايج 731 به 740 از 1896

نام تاپيک: Mass Effect 2

داره خودمونی میشه mamaloo_shz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

آقا مطالب اینطوری رو تو اسپویلر بگذارند دوستان یا اولش بنویسن اگر بازیو تموم نکردین نخونین، خیلی خوب هست .

2. 2 کاربر از mamaloo_shz بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Moderator vahidgame's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

آقا مطالب اینطوری رو تو اسپویلر بگذارند دوستان یا اولش بنویسن اگر بازیو تموم نکردین نخونین، خیلی خوب هست .
    منم موافقم.
    من فعلا دارم شماره یک این بازیو میرم. می خوام زودتر تمومش کن تا به شماره دو برسم.ولی دیگه من این تاپیک نمیام چون داستان بازیو لو میدین.البته خیلی من این پستها رو نمیخونم
    Last edited by vahidgame; 23-02-2010 at 23:02.

4. 2 کاربر از vahidgame بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال ...ALI...'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    کرمان

پيش فرض

میگم دوستان بهتره این راهنمایی هایی که باعث میشن افراد نمیرن رو نذاریم.چون بازیکن با پایانی روبرو میشه که از قبل میدونسته و اصلا جذابیتش میره.این حس خفنی که آخر بازی به من دست داد به خاطر این بود که از آخرش خبری نداشتم و یه شوکه حسابی داد.
    منم موافقم.
    من فعلا دارم شماره یک این بازیو میرم. می خوام زودتر تمومش کن تا به شماره دو برسم.ولی دیگه من این تاپیک نمیام چون داستان بازیو لو میدین.البته خیلی من این پستها رو نمیخونم

منم موافقم

البته من بردمش ولی فکر می کنم واقعا حالگیره.
    معمولا من تا بازی رو نبرم توی هیچ فرومی پیدام نمی شه.
    البته آخر بازی فقط اینم نیست.

6. این کاربر از ...ALI... بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

مدیر انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی Layken's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    Sillent Hill

پيش فرض

اقا من خسته شدم نتونستم مخ این میراندارو بزنم. بیخیال.
    واقعی خیلی راحتر از اینه

مدیر انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی Layken's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    Sillent Hill

پيش فرض

شخصیت هایی که کار دوبله رو انجام می دادند.

نقش Mirand.
    Yvanns Strahiviski

Trica Helfer در نقش EDI
    Adam Baidvain در نقش kal reegar شفرد
    ************************************************** *************************
    درنقش han gerrar
    Simson Templeman

Keith david در نقش Anderson
    ************************************************** *************************
    Michael Dorn در نقش gatatog uvenk
    Martin Sheen در نقش illusive man
    seit green در نقش Joker

خیلی سعی کردم عکس خود کارکترهارو ردیف کنم ولی اکثرش -ی-ل-ت-ر بود

9. 12 کاربر از Layken بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای nw_nk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

Mass Effect 2 با ثبت بیش از 40 امتیاز عالی و میانگین امتیاز 95 (برای PC) و 96 (برای XBox 360) در Metacritic و 94.53 و 95.63 در GameRankings, سومین بازی برتر تاریخ XBox 360 تا به امروز و چهارمین بازی برتر تاریخ PC هست. در کل هم 16مین بازی برتر تاریخ.

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    میگم دوستان بهتره این راهنمایی هایی که باعث میشن افراد نمیرن رو نذاریم.چون بازیکن با پایانی روبرو میشه که از قبل میدونسته و اصلا جذابیتش میره.این حس خفنی که آخر بازی به من دست داد به خاطر این بود که از آخرش خبری نداشتم و یه شوکه حسابی داد.
    در مورد پایان, این توصیه برای بازی هایی معمولی هست نه Mass Effect 2 که Casey Hudson تهیه کننده اجرایی BioWare رسما از قبل اعلام میکنه:

If you do die in the ending of Mass Effect 2, it will not come as a surprise, nor will it be random. It will
    pretty obvious that you headed into the final mission knowing that Shepard probably wouldn’t make it out alive. Hudson also confirmed that team members would be affected by the player's decisions during the final mission: You might have an ending where Shepard’s entire team survives, or where the entire mission is a bloodbath and everyone (including Shepard) is killed, or anything in between.

" اگر در پایان Mass Effect 2 مردید, باعث تعجب نخواهد بود, تصادفی هم نبوده. بسیار واضحه که شما به ماموریت نهایی میرید با اطلاع از اینکه ممکنه Shepard زنده بیرون نیاد. اعضای تیم در ماموریت نهایی تحت تاثیر تصمیم های بازیکن قرار خواهند گرفت. ممکنه پایانی داشته باشید که کل تیم Shepard زنده بمونه یا پایانی که ماموریت حمام خون (= قتل عام) بشه و همه حتی خود Shepard کشته بشن, یا چیزی میان این دو! "

علاوه بر این بعیده کسی که بازی رو حداقل یک بار با دقت نرفته باشه اصلا متوجه نام هایی که ما می بریم و چیزایی مثل Par و Ren بشه. حالا اگه شماره 1 بازی رو پیگیری کرده باشه یه حرفی.

اما در مورد نکات بازی حق با شماست که بهتره رعایت کنیم. حیفه لذت تجربه بازی به این خوبی رو از کسی بگیریم.

محتوای مخفی: نکات دیگری از بازی 

1- می دونستید خود Shepard هم ممکنه در داستان کشته بشه؟ در ترجمه بالا نوشتم. حالا این اتفاق چطوری میوفته؟ اگر در ماموریت پایانی افتضاح به بار بیارید و اکثر اعضای تیم کشته بشن, در پرش پایانی که Shepard با موزیکی هیجانی به سمت سفینه می دوه و می پره ...

تذکر: مرگ Shepard در اثر S-e-x با Morinth (دختر Samara) داستانی نیست و بازی دوباره لود میشه. (دختر Samara دارای یک نقص بدنی هست که هنگام نزدیکی سیستم عصبی فرد مقابل رو شدیدا تحت فشار قرار میده (OverLoad میکنه) و باعث مرگ میشه. هر چند خود Morinth ادعا میکنه قربانی حداقل در لحظه آخر عمرش به اوج لذت میرسه. اگر Para یا Ren بالا داشته باشید در لحظه ای که به چشماتون زل میزنه می تونید گزینه های آبی (Paragon) یا قرمز (Renegade) انتخاب کنید و در برابر وسوسه اش مقاومت کنید.)

2- برای رفتن به ماموریت نهایی, در Squad وضعیت افراد رو چک کنید که همه Loyal (نه Normal) باشن. این یکی از شروط لازم برای زنده موندن همه اعضای تیم در پایان بازیه. Loyalty هر نفر با انجام ترجیحا موفقیت آمیز ماموریت درخواستیش بدست میاد. مثلا برای Thane نجات پسرش.

اگر کسی Loyal نیست (حالا ماموریتش رو Fail کردید یا اینکه در دعوا زدید توی ذوقش) بهتره بازی رو از جایی که مشکل ایجاد شده دوباره Load کنید و اشتباهات گذشته رو تصحیح کنید. مگر اینکه اون دفعه قصدتون لذت بردن از داستان بازی باشه که نیازی نیست به نتیجه ایده آل برسید.

مورد اصلی Jack هست که اغلب افراد بعد از انجام ماموریت وفاداری Miranda و اون در درگیری که پیش میاد طرف Miranda رو میگیرن و وفاداری Jack رو از دست میدن. همین باعث کشته شدن Jack در پایان بازی میشه. تو پست های قبلی گفتم که برای کنترل این دعوا باید چیکار کنید.

3- مثل اینکه تصویر انتخاب کشتن بین Samara و دخترش (= Morinth) از Data Base پی سی ورد حذف شده. آپلود دوباره:

مربوط به نکته 3 در [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

4- در رابطه با تصمیم ها و رفتار شما. اونایی که کلا مثبت و نمونه یا خشن و مرتد عمل می کنن مشکل آنچنانی نخواهند داشت. در طول بازی یکی از ستون های Paragon یا Renegade براشون بخوبی پر میشه و کمبودی در دیالوگ ها و روابط نخواهند داشت. اما اگر میانه رو عمل کنید و در هر موقعیت نسبی تصمیم بگیرید ستونهای Par و Ren شما با هم پر میشه و هیچ کدوم خیلی بالا نمیره. اینجاست که دچار مشکل میشید. نه امکانات یک شخص Paragon رو خواهید داشت و نه امکانات یک شخص Renegade.

در دیالوگ ها گزینه های برجسته Paragon با رنگ آبی و گزینه های برجسته Renegade با رنگ قرمز مشخص میشه. وقتی هم که رنگی در کار نیست اغلب دیالوگ گوشه های بالا رفتار Paragon و دیالوگ گوشه های پایین رفتار Renegade هست. دیالوگ های وسط هم معمولا خنثی هستند که امتیازی نمیدن و بهتره تا جایی که ممکنه ازشون استفاده نکنید.

بعضی حرکت های برجسته (علامت چشمک زن کلیک چپ یا راست Mouse) هم در طول بازی ذاتا Paragon یا Renegade هستن و اگر از همون دسته باشید براتون مفید خواهند بود. مثلا پرت کردن کسی از شیشه بیرون یا زدن کسی برای گرفتن اطلاعات امتیاز Renegade و دلداری دادن کسی که ناراحته و معامله منطقی برای گرفتن اطلاعات امتیاز Paragon داره.

5- شاید شما هم به احساس میان Liara T'Soni و Shepard دقت کرده باشید. Liara یک Asari صد و خورده ای ساله است (برای Asari ها بین کودک و نوجوان محسوب میشه!) که در شماره اول بازی از گزینه های Love شخص اول مذکر بوده. دوستانی که نسخه قبلی رو بازی کردن باید بیشتر اطلاع داشته باشن. در Mass Effect 2 او در Illium به عنوان دلال اطلاعات فعالیت میکنه و شخصیتی تیره تر پیدا کرده. در این بازی نه وارد تیم میشه و نه همراه شما میاد. فقط صحبت هایی خواهید داشت و براش ماموریت انجام میدید. اونم به شما اطلاعاتی برای ماموریتتون میده.

فقط جزئیاتی هست که اگر در Mass Effect با اون در Romance بودید و Save اش رو در شماره دوم بازی Import کنید اتفاق میوفته. به عنوان نمونه ابتدای بازی اونو در Normandy خواهید دید و هنگامی که در Illium برای اولین بار سراغش میرید با شما روبوسی میکنه. هنگام رفتن به ماموریت نهایی (Omega 4) اگر با شخصیتی از شماره 2 بازی رابطه حداکثر نداشته باشید Shepard به عکس Liara نگاهی میندازه.

Liara تنها عضو تیم در Mass Effect 1 & 2 هست که امکان کشته شدنش نیست. گفته میشه این ممکنه علامت این باشه که در Mass Effect 3 و شماره های بعدی نقش مهمی رو ایفا میکنه.

////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////

اقا من خسته شدم نتونستم مخ این میراندارو بزنم. بیخیال.
    واقعی خیلی راحتر از اینه
      محتوای مخفی: راهنمایی 

در این بازی, برای پیشرفت رابطه ها اصلا نباید ساز مخالف بزنید یا ناز کنید. به محض اینکه گزینه ای رک در صحبت ها در مورد نزدیکی براتون مهیا شدی ازش استفاده کنید. گزینه ها هر چند از نظر شما شرم آور, تاثیر منفی ندارن. در مورد Miranda, بعد از هر ماموریت یک بار باهاش صحبت کنید تا مکالمه ها پیش بره. وقتی ماموریت Loyalty ایش انجام شد سریع روی دیگری به شما نشون میده و رابطه با نهایتا 3 گفتگوی دیگه به حداکثر میرسه. صحبت نهاییش I Will be by the next time things are quiet و Assuming you are still interested هست که پاسخ شما Yes definitly interested خواهد بود. حالا به محض اینکه برای آغاز مرحله نهایی وارد Omega 4 بشید Miranda پیداش میشه و در گوش شما میگه:

که در ادامه دیگه کاری از دست شما برنمیاد. دی

من Save دقیقا قبل از تک تک درگیری ها, نکات و رابطه ها دارم که فقط نیاز به فشار یک Space دارن اما آپلودشون لذت بازی و داستانش رو از خیلی ها میگیره.

////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////

کاراکترهای Mass Effect 2

همه کاراکترهای دنیای Mass Effect

کد:
    کد:
    Last edited by nw_nk; 25-02-2010 at 17:13.

11. 13 کاربر از nw_nk بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال netlcom's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    TEHRAN

پيش فرض

سلام یه سوال آیا کاراکتر اصلی همون بازیگر نیست که تو سریال فرار از زندان بازی می کرد برادر مایکل منظورمه اون نیست؟

حـــــرفـه ای nw_nk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

سلام یه سوال آیا کاراکتر اصلی همون بازیگر نیست که تو سریال فرار از زندان بازی می کرد برادر مایکل منظورمه اون نیست؟
    صداش؟ چهره پیش فرضش؟ داستان زندگیش؟!

کاراکتر اصلی Mass Effect 1 & 2 عنوانش فرمانده Shepard هست که جنسیت, چهره و ظاهر, تاریخ, مهارت ها و نام کوچکش توسط کاربر تعیین میشه. کاراکتر مذکر پیش فرض استفاده شده توسط BioWare در تریلها John خطاب میشه در حالیکه کاراکتر مونث پیش فرض Jane هست. صدای مذکر مربوط به Mark Meer بازیگر و نویسنده کانادایی و صدای مونث مربوط به Jennifer Hale بازیگر و خواننده آمریکایی متولد کاناداست. Jennifer Hale سابقه زیادی در صدای بازیهای کامپیوتری داره و در مورد Mass Effect 2 هم خیلی ازش تعریف می کنند. (من فرصت نکردم کاراکتر مونث رو تست کنم.) در ضمن فیزیک Shepard مذکر پیش فرض, از روی Mark Vanderloo مدل هلندی 41 ساله طراحی شده.

Mark Meer (صدای Shepard مذکر)

Jennifer Hale (صدای Shepard مونث)

Mark Vanderloo (مدل Shepard مذکر پیش فرض)

...
    Last edited by nw_nk; 25-02-2010 at 17:06.

14. 5 کاربر از nw_nk بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن ساخت و توسعه بازی Prince_ of _Persia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

جالبه شخصیتی که دوبلور illusive man بوده شبیهشم هست فکر کنم کاراکتر رو از رو خودش طراحی کردن. این کاراکتر واقعا اسرار آمیز و پیچیده بود مخصوصا رنگ چشهاش خیلی عجیب بود احتمالا در نسخه بعدی اطلاعات بیشتری در مورد این کاراکتر خواهیم داشت.

آخر فروم باز M A X I M U M's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

فكر كنم به جز صداگذاري از روي همون شخصيت ها الگو برداري شده واسه همينه كه قيافه ها هم شبيه

17. این کاربر از M A X I M U M بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •