آقا مطالب اینطوری رو تو اسپویلر بگذارند دوستان یا اولش بنویسن اگر بازیو تموم نکردین نخونین، خیلی خوب هست .
آقا مطالب اینطوری رو تو اسپویلر بگذارند دوستان یا اولش بنویسن اگر بازیو تموم نکردین نخونین، خیلی خوب هست .
منم موافقم.آقا مطالب اینطوری رو تو اسپویلر بگذارند دوستان یا اولش بنویسن اگر بازیو تموم نکردین نخونین، خیلی خوب هست .
من فعلا دارم شماره یک این بازیو میرم. می خوام زودتر تمومش کن تا به شماره دو برسم.ولی دیگه من این تاپیک نمیام چون داستان بازیو لو میدین.البته خیلی من این پستها رو نمیخونم![]()
Last edited by vahidgame; 23-02-2010 at 23:02.
منم موافقم
البته من بردمش ولی فکر می کنم واقعا حالگیره.
معمولا من تا بازی رو نبرم توی هیچ فرومی پیدام نمی شه.
البته آخر بازی فقط اینم نیست.![]()
اقا من خسته شدم نتونستم مخ این میراندارو بزنم.بیخیال.
واقعی خیلی راحتر از اینه![]()
شخصیت هایی که کار دوبله رو انجام می دادند.
نقش Mirand.
Yvanns Strahiviski
![]()
Trica Helfer در نقش EDI
Adam Baidvain در نقش kal reegar شفرد
درنقش han gerrar
Simson Templeman
Keith david در نقش Anderson
Michael Dorn در نقش gatatog uvenk
Martin Sheen در نقش illusive man
seit green در نقش Joker
خیلی سعی کردم عکس خود کارکترهارو ردیف کنم ولی اکثرش -ی-ل-ت-ر بود
Mass Effect 2 با ثبت بیش از 40 امتیاز عالی و میانگین امتیاز 95 (برای PC) و 96 (برای XBox 360) در Metacritic و 94.53 و 95.63 در GameRankings, سومین بازی برتر تاریخ XBox 360 تا به امروز و چهارمین بازی برتر تاریخ PC هست. در کل هم 16مین بازی برتر تاریخ.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیددر مورد پایان, این توصیه برای بازی هایی معمولی هست نه Mass Effect 2 که Casey Hudson تهیه کننده اجرایی BioWare رسما از قبل اعلام میکنه:
If you do die in the ending of Mass Effect 2, it will not come as a surprise, nor will it be random. It will
pretty obvious that you headed into the final mission knowing that Shepard probably wouldn’t make it out alive. Hudson also confirmed that team members would be affected by the player's decisions during the final mission: You might have an ending where Shepard’s entire team survives, or where the entire mission is a bloodbath and everyone (including Shepard) is killed, or anything in between.
" اگر در پایان Mass Effect 2 مردید, باعث تعجب نخواهد بود, تصادفی هم نبوده. بسیار واضحه که شما به ماموریت نهایی میرید با اطلاع از اینکه ممکنه Shepard زنده بیرون نیاد. اعضای تیم در ماموریت نهایی تحت تاثیر تصمیم های بازیکن قرار خواهند گرفت. ممکنه پایانی داشته باشید که کل تیم Shepard زنده بمونه یا پایانی که ماموریت حمام خون (= قتل عام) بشه و همه حتی خود Shepard کشته بشن, یا چیزی میان این دو! "
علاوه بر این بعیده کسی که بازی رو حداقل یک بار با دقت نرفته باشه اصلا متوجه نام هایی که ما می بریم و چیزایی مثل Par و Ren بشه. حالا اگه شماره 1 بازی رو پیگیری کرده باشه یه حرفی.
اما در مورد نکات بازی حق با شماست که بهتره رعایت کنیم. حیفه لذت تجربه بازی به این خوبی رو از کسی بگیریم.
محتوای مخفی: نکات دیگری از بازی
5- شاید شما هم به احساس میان Liara T'Soni و Shepard دقت کرده باشید. Liara یک Asari صد و خورده ای ساله است (برای Asari ها بین کودک و نوجوان محسوب میشه!) که در شماره اول بازی از گزینه های Love شخص اول مذکر بوده. دوستانی که نسخه قبلی رو بازی کردن باید بیشتر اطلاع داشته باشن. در Mass Effect 2 او در Illium به عنوان دلال اطلاعات فعالیت میکنه و شخصیتی تیره تر پیدا کرده. در این بازی نه وارد تیم میشه و نه همراه شما میاد. فقط صحبت هایی خواهید داشت و براش ماموریت انجام میدید. اونم به شما اطلاعاتی برای ماموریتتون میده.
فقط جزئیاتی هست که اگر در Mass Effect با اون در Romance بودید و Save اش رو در شماره دوم بازی Import کنید اتفاق میوفته. به عنوان نمونه ابتدای بازی اونو در Normandy خواهید دید و هنگامی که در Illium برای اولین بار سراغش میرید با شما روبوسی میکنه. هنگام رفتن به ماموریت نهایی (Omega 4) اگر با شخصیتی از شماره 2 بازی رابطه حداکثر نداشته باشید Shepard به عکس Liara نگاهی میندازه.
Liara تنها عضو تیم در Mass Effect 1 & 2 هست که امکان کشته شدنش نیست. گفته میشه این ممکنه علامت این باشه که در Mass Effect 3 و شماره های بعدی نقش مهمی رو ایفا میکنه.
////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////
محتوای مخفی: راهنمایی
////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////
کاراکترهای Mass Effect 2
همه کاراکترهای دنیای Mass Effect
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by nw_nk; 25-02-2010 at 17:13.
سلام یه سوال آیا کاراکتر اصلی همون بازیگر نیست که تو سریال فرار از زندان بازی می کرد برادر مایکل منظورمه اون نیست؟
صداش؟ چهره پیش فرضش؟ داستان زندگیش؟!
کاراکتر اصلی Mass Effect 1 & 2 عنوانش فرمانده Shepard هست که جنسیت, چهره و ظاهر, تاریخ, مهارت ها و نام کوچکش توسط کاربر تعیین میشه. کاراکتر مذکر پیش فرض استفاده شده توسط BioWare در تریلها John خطاب میشه در حالیکه کاراکتر مونث پیش فرض Jane هست. صدای مذکر مربوط به Mark Meer بازیگر و نویسنده کانادایی و صدای مونث مربوط به Jennifer Hale بازیگر و خواننده آمریکایی متولد کاناداست. Jennifer Hale سابقه زیادی در صدای بازیهای کامپیوتری داره و در مورد Mass Effect 2 هم خیلی ازش تعریف می کنند. (من فرصت نکردم کاراکتر مونث رو تست کنم.) در ضمن فیزیک Shepard مذکر پیش فرض, از روی Mark Vanderloo مدل هلندی 41 ساله طراحی شده.
Mark Meer (صدای Shepard مذکر)
Jennifer Hale (صدای Shepard مونث)
Mark Vanderloo (مدل Shepard مذکر پیش فرض)
...
Last edited by nw_nk; 25-02-2010 at 17:06.
جالبه شخصیتی که دوبلور illusive man بوده شبیهشم هست فکر کنم کاراکتر رو از رو خودش طراحی کردن. این کاراکتر واقعا اسرار آمیز و پیچیده بود مخصوصا رنگ چشهاش خیلی عجیب بود احتمالا در نسخه بعدی اطلاعات بیشتری در مورد این کاراکتر خواهیم داشت.
فكر كنم به جز صداگذاري از روي همون شخصيت ها الگو برداري شده واسه همينه كه قيافه ها هم شبيه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)