تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 74 از 86 اولاول ... 246470717273747576777884 ... آخرآخر
نمايش نتايج 731 به 740 از 853

نام تاپيک: ***پروژه بازسازی کامارو 1970***

پروفشنال mard_khasteh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام

منتظر اول بهمن شدم ببینم اینبار چیکار میکنن؟؟!!هرچی توی این ماجرا در بیاد روی موارد دیگه هم تاثیر میگذاره مثلا موستانگهای فست بک 1969 که کاملا بازسازی شده و چیزی بین 20 تا 30 تومان قیمت داره چه جوری با این قضیه بر خورد میکنن؟
    امیدوارم جریان به نفع ما تمام بشه
    اتفاقا علی جان اگه اشتباه نکنم آقای خسرو داره اولین شلبی یا النور (فکر کنم مدل 67 ) رو بازسازی می کنه..

نکته مهم اینه که : خیابون های کثیف و پر از چاله چوله ی تهران که موتور سیکلت ها مث مور و ملخ از لای ماشین ها ویراژ می دن ، لیاقت اینو ندارن که یه موستانگ یا شلبی یا النور توشون حرکت کنه...

حالا چه اجازه تردد بدهند و چه اجازه ندن... مهم اینه که اون طرف که صاحب ماشینه در هر صورتی ماشینش رو تو این خیابون های این شهر نمیاره بیرون... حالا اینا بیان جمع کنن...

==============

بالاخره آزاد کردن قیمت بنزین رو باید از یه جایی شروع کنن دیگه... چی بهتر از خودرو های قدیمی..
    Last edited by mard_khasteh; 02-12-2009 at 17:17.

2. 2 کاربر از mard_khasteh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر خودروهای امریکایی camaro lt's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

سلام
    حق با شماست اما خبر خوبی دارم..هفته نامه این هفته دنیای خودرو را بخوانید در آن در مورد این قضیه فرسوده و کلاسیک و..صحبت شده..البته هنوز معلوم نیست که چه قاعده یا قانونی در مورد اینها هست اما وضعیت جوریه که معلومه کسی نمیتونه ماها رو از میدان به در بکنه..حتما بگیرید و بخونید..
  4. 3 کاربر از camaro lt بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای rami_hemi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

این وضعیت که میگن رده خارج میکنن از طرفی واقعا به نفع هم میتونه باشه میدونید که کمیته کلاسیک فدراسیون اتومبیل رانی خیلی تلاش میکنه و این چند ساله فرهنگ کلاسیک رو خوب جا انداخته حتی در مورد تیون کردن هم فدراسیون خیلی تلاش کرده و اللان ماشینهای تقویت شده جایگاه خاصی دارن و کسی دیگه نمیتونه به اینا گیر بده چون فدراسیون خودش مجوز میده
    اگه این طرح اجرایی بشه کمیته کلاسیک ماشینهایی رو که واقعا خوب بازسازی شدن و حتی تقویت شدن یعنی استاندارد همه چیز توی لاونا رعایت شده رو مجوز میده پس ماشینهایی میمونن که واقعا ارزش نگهداری دارن نه ماشینهایی مثل چند تا از کامارو ها که چراغ سمند انداخته بودن یا یه کامارو که به صورت مسخره ای چراغ 206 روش انداخته بودن (جلو)اینطوری حتی اگه ماشین مال ما هم نباشه باز از دیدن کیف میکنیم.
    این حرفهایی که میزنن بیشتر جنبه رسانه ای داره که هیچکدوم از مسولان و خبرنگارهای ما بلد نیستن یه کلمه حرف درست حسابی بزنن ما خیلی از ماشینهای پایینتر از 1979 داریم (سال رده خارج بودن ماشینها 57 گفتن)که الان پلاک دارن و تردد میکنن در حالی مسولان ما چون قبل از 1357 توی دهاتشون حتی 4 پا هم نمیتونستن سوار بشن و ماشین برای اونها فقط عبارت هستش از صفر کیلومتر نمیتونن در مورد ماشینهای کلاسیک حرف بزنن مفهوم اونا رو نمیدونن .
    خلاصه زیاد خودتون رو ناراحت نکنید همیشه جایی هست توی قانون که بشه از زیرش در رفت.

6. 4 کاربر از rami_hemi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

سلام

من با نظر جناب rami_hemi کاملا موافقم.اکثریت آنهایی که قراره قانونی برای تردد ماشینها وضع بکنن هیچ اطلاعی از خودرو و مسائل فنی ندارند و فقط بلدند یک کلمه را تکرار کنند...فرسوده..فرسوده...
    فکر نمی کنم حتی سر و ته یک آچار را هم بتوانند تشخیص دهند که اگر اینطور بود با درایت و درک بالاتری از خودروها حرف میزدند..لااقل یه 4 تا سایت خارجی خودرو را که نگاه میکردند آنوقت میفهمیدند که داستان چیست و ما کجای این ماجرا هستیم..
    واقعا برای آنها متعاسفم..
  8. 4 کاربر از camaro lt بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه amiva's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

ببخشید lt همون z26 هست؟

من یه z28 داشتم، به یه ادم بی جنبه فروختم ، باش یکی از ستون های شهر رو فتح کرد!!

جوری زده که شاسیش شکم کرده!

10. این کاربر از amiva بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

amiva جان عجب ماشین صفر و دست نخورده ای داشتی تو !! واقعا حیف این ماشین که اینطوری شد.. دارم حسرت می خورم..

چند فروختیش این ماشین به این تمیزی رو؟

( z28 با LT فرق می کنه.. ولی جفتشون 8 سیلندر هستن.. )
    Last edited by mard_khasteh; 05-12-2009 at 17:31.

12. 2 کاربر از mard_khasteh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

amiva جان عجب ماشین صفر و دست نخورده ای داشتی تو !! واقعا حیف این ماشین که اینطوری شد.. دارم حسرت می خورم..

چند فروختیش این ماشین به این تمیزی رو؟

( z28 با LT فرق می کنه.. ولی جفتشون 8 سیلندر هستن.. )

اره عزیزم ، یه بچه سوسول .... بود که این کارو کرد. من یه 2 سال پیش دادم 3.5 اوایل سهمیه بندی بود. مشکلات مالی ... .

اما من در مورد z26 و lt پرسیدم نه z28

14. این کاربر از amiva بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

سلام بر همه و البته بر دوست جدیدمان جناب amiva

واقعا کاماروی شما بسیار تمیز بود و بسیار حیف شد که از بین رفت..هر کسی لیاقت سوار شدن بر آمریکایی را ندارد و ای کاش صاحب بعدی ماشین شما یک آدم متعهد و آمریکایی باز مثل خودتان بود...
    داستان من و شما یک جورهایی مثل هم است من هم تقریبا 2.5 سال قبل التی خودم را که تمیز بود با قیمت بسیار نازل 1600.000 فروختم اما من در درجه اول شخصیت خریدار برام مهم بود در حالی که قیمت 2000.000 و حتی 2500.000 تومان هم داده بودند اما آنها را با صلاحیت ندیدم...
    امیدوارم بازهم روزی یکی از این آمریکایی ها را صاحب شوید.
    من اولین بار است که اسم z26 را میشنوم.البته گویا هست اما کم و محدود..گویا یشتر 6 سیلندر هستند
    اگر به جای این کامارو یک پژو یا پراید بود صدمات بسیار شدید و احتمال زیاد سرنشینان نیز بشدت زخمی یا کشته میشدند..ای کاش از ستون محل تصادف هم تصویری میگذاشتید...
    الان وضعیت کامارو چطور است؟تعمیر شده؟یا اوراق شد؟
    ببخشید..رو داشبوردی بود که تا خورده..من فکر کردم خود داشبورده که کج شده..شرمنده!!!
    Last edited by camaro lt; 05-12-2009 at 18:58. دليل: مطلب جدید:وقتی داشبورد یه آمریکایی اینجور توی تصادف صدمه ببینه میشه تصور کرد که شدت ضربه چقدر شدید و وحشتناک ب

16. این کاربر از camaro lt بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

منم سلام میکنم خدمت همه شماهایی که میدونید ماشین واقعی muscle ه !!

راستش تا اونجایی که من میدونم قیدش رو زده بود، نه فکر نمیکنم تعمیرش کرده باشه. چون شما هم که بهتر میدونید وسایل این ماشین ها گیر نمییاد. مثلا واسه چراغ هاش که یه بار شکست مجبور شدیم سفارش ساخت به یه کارگاه تو تهران بدم ...

نه، عکسی از محل برخورد ندارم، اما ستون که نبود پایه پل عابر پیاده بود، 120 مایل هم سرعت داشته. خودش صورتش به خاطر برخورد به فرمان پکیده بود.

اگه به عکس سوم و چهارم به دقت نگاه کنید و مقایسه کنید یه چیزی متوجه میشید که من نمیگم تا ببینم چه قدر نگاه تیز بین و دقیقی دارید.

راستش من زیاد دیدم به lt شما میگن z26 ! واسم سوال پیش اومده بود. اما الان که چک کردم دیدم با ال تی شما فرق داره

این لینک رو چک کنید:

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    Last edited by amiva; 05-12-2009 at 20:04.

18. این کاربر از amiva بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

واقعا حیف این ماشینه که 35 سال درست نگهداری شده.. اما در عرض یه سال توسط یه جوان نادان به این وضع رسیده.. !

معلومه شما هم خیلی به ماشینت علاقه داری که ازش رفتی و در شب و روز عکس گرفتی...

فکر کنم فرق عکس ها در این هست که عکس آخر چند مدت بعد از عکس تصادف قبلی گرفته شده.. و رو ماشین خاک نشسته.

و این نشون میده که ماشین تعمیر نشده ! بلکه فقط داره خاک می خوره..

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •