راستش نمیدونم یادتون هست یا نه ولی گفتم که راه میرم , حجم غذا رو کم کردم و بعضی چیزارم نمیخورم به نسبت قبل بهتر هستم ولی خوب نشدم . تا حدودی راضی هستم ولی زمان خورد تا(همین مقدار هم) نتیجه داد .
راستش نمیدونم یادتون هست یا نه ولی گفتم که راه میرم , حجم غذا رو کم کردم و بعضی چیزارم نمیخورم به نسبت قبل بهتر هستم ولی خوب نشدم . تا حدودی راضی هستم ولی زمان خورد تا(همین مقدار هم) نتیجه داد .
Last edited by :SAEED:; 14-02-2014 at 23:55.
الان يادم اومد قبلا گفته بودي دكتر گفته سمت چپ گرفتگي چيزي هست؟
من قبلا خوندم شكسته بندي ها يا ماساژورها ميتونن به افتادگي ناف (كه فكر كنم جابجايي روده بود انگار) كمك كنن يعني تقريبا همين مشكليه كه ما داريم. اين راهو هم امتحان كنيد بد نيست
راستش من به دلیل زخم دوازده رفتم دکتر و چون عکس کامل سیستم گوارش برام نوشته بود به تصادف فهمیدم که به قول دکتر پیچ خوردگی روده(احتمالا میخواسته برام ساده توضیح بده ) دارم (و راه رفتن توصیه دکتر بود) گذشت تا متوجه این مشکل شدم که قبلا گفتم ....
من الان هيچي. چند برگ از قرصامم مونده كه ديگه مصرف نكردم (كلپرمين)
يه دوره قبل از امتحانا كلوفك و اون يكي تقويتيه كه اسمش يادم نيست مصرف مي كردم. دوره امتحانا كلپرمين مصرف مي كردم كه اوضام رو بهم ريخت كلا و ديگه مصرف نكردم. چند روزي هم پروپرانل مصرف كردم.
كلا من قرص هم مصرف مي كنم تاثيري نداره
بدون قرص احساس مي كنم تسلطم روي مشكله بيشتره
ظاهرا شما هیچکدومتون خواب به موقع رو رعایت نمیکنید ... همینه که خوب نمیشید ...
من میدونم آخرش با مصرف این قرصا اگه خوبم بشیم یه بلای دیگه میاد سرمون ...
من که خودم انقدر انتی بیوتیک مصرف کردم که تمام سالهایی که انتی بیوتیک مصرف نکرده بودم رو به باد دادم ... اخرشم هیچ اثری نداشت
Last edited by orp; 15-02-2014 at 00:20.
بله يكي از دوستان توصيه كرده بود خواب به موقع تاثير مثبت داره. فكر كنم خودش الان خوابه
دقيقا من احساس مي كنم الان حالم نست به چند سال قبل بدتره گاهي
اولين سالي كه مشكلو داشتم صداها خفيف بود دردا خفيف بود الان شديدم ميشه
شايدم قبلا به عمق فاجعه اينجوري نگاه نكرده بودم كه الان مي بينم
من الان نمیتونم بفهمم حالم نسبت به چند سال پیشم وخیمتر هست یا نه چون اونموقع کلاس میرفتم و سر کلاس وخامت اوضاع رو متوجه میشدم ولی الان چون کلاسی نمیرم نمیدونم چجوری هست اوضاعم ولی به نظرم صدای شکمم خیلی کمتر شده البته الان چند روزه که اصلا خوب نیست ولی یک مشکلی که بهم اضافه شده بزاق زیاد دهان هست که به دندون پزشکم گفتم گفت بزاق خیلی خوبه بهتر که زیاد شده ... گفتم ولی یکم اذیت کنندس گفت عب نداره![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)