تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 74 از 259 اولاول ... 246470717273747576777884124174 ... آخرآخر
نمايش نتايج 731 به 740 از 2581

نام تاپيک: معرفی گوشی LG KC910 Renoir با لنز 8 مگاپیکسل اشنایدر، صفحه 3 اینچی و امکانات ارتباطاتی کامل

داره خودمونی میشه paeez1961's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    رشت

2

جناب پاييز نقشه را به هر زحمتي بود دان كردم
    حالا بعد از آنزيپ كردن كجا بريزمش
    هرجا که دوست داشتی.بعد از منوی برنامه setting>advance>files بروس بده نقشرو.رسیدی به نقشه دکمه منو رو بزن و گذینه بروس رو انتخاب کن.امیدوارم متوجه شده باشی

2. 3 کاربر از paeez1961 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه I LOVE MESSI's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    Comp Nuo

پيش فرض

سلام 2 تا سوال داشتم 1: صدای رنوار نصبت به f480 چه جوریه ؟؟ 2: همه فلش زنون ان 82 رو دیدیم خواستم بدونم قدرتش نصبت به زنونه ان82 چه جوریه ممنون

داره خودمونی میشه milad1987's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    Always Iran

پيش فرض

سلام.گوشی من تاچ اسکرینش از کار افتاده.می خواستم ببینم که ممکنه که اشکال نرم افزاری باشه؟یا اینکه خود تاچش خراب شده؟

5. این کاربر از milad1987 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت atreyas's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

سلام رفقا خسته نباشید
    دست همه بابت جواب هایی که نصفه و نیمه دادید درد نکنه
    وقتی اون برنامه جی پی اسی که قبلا ارایه کرده بودند دوستان رو نصب کردم موقع اجرا سوال که می پرسه سه گزینه داره که گزینه اول اینه که تا موقع اجرا اجازه داده شودولی باقی برنامه ها این گزینه رو ندارن نمیشه یه جور برای بقیه برنامه ها هم این رو فعال کرد این جوری خیلی باز راحتتر میشه کار کرد

یه سوال دیگه وقتی وارد مدیریت حافظه میشی. و حافظه مشترک گوشی رو باز میکنی گزینه پاک کردن همه رو که انتخاب کنی اولین سوالی که میپرسه اینه که مجوز ها رو هم حذف کنم یا نه؟ البته من جرات نکردم همه چی رو پاک کنم به نظر شما اگر این مجوز ها و باقی چیز هایی که میخواد پاک کنه رو پاک کنه باز هم برای برنامه ها درخواست مجوز میکنه؟؟ یا اگر همهچی رو پاک کنم برنامه هایی که رو خود گوشی هم بود مثل برنامه خواندن پی دی اف و ورد و اینها هم حذف میشه؟؟

شما از دوربین موبایل راضی هستین؟؟؟

از باتریش چه طور؟؟

به نظرم اونقدرا هم که ازش تعریف میکردن خوب عکس نمیگیره نظر دوستان چیه؟؟ مثلا حتی نویز هم داره تو عکساش نسبت به عکسایی که از گوشی های سامسونگ تو اینترنت دیدم اصلن خوب نبود و حتی نسبت به عکسایی که از همین گوشی تو اینترنت دیدم هم خوب نبود. نمی دونم مشکل گوشی منه؟ مشکل نرم افزاری که با ارتقا شاید حذف شه؟ یا شما ها هم این مشکل رو دارید؟

دستتون درد نکنه

7. 2 کاربر از atreyas بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    Comp Nuo

پيش فرض

کسی نیست به داده ما ها برسه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

9. این کاربر از I LOVE MESSI بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

پاسخ اول به دوست عزيز عاشق فوتبال مسي
    فلاش گوشي نسبت به 82 فرقي نداره ولي شرايط كاركردنش اتوماتش با بقيه گوشي ها فرق داره به نظر بنده صداي صحبت و شنيدن در هنگام مكالمه كه رنورا خيلي سره ولي در مورد پخش موسيقي براي محيط اندكي ضعيفتره ...

اما پاسخ دوم به دوست عزيز عطر ياس
    از دوربين گوشي اول نه ولي توي اين چند وقته با ان 97 و سوني 8 و چند تا سامسونگ 8 كل انداختم و به معناي واقعي حالشون گرفته شد و ميتونم الان با اطمينان بگم در روز و كلا شرايطي كه فلاش نخواد (( اونم بدليل اينكه توي شب اصلا معلوم نميكنه با چه شرايطي فلاش كار ميكنه )) اين گوشي توي فيلم و عكس يه سر و گردن بالاتره خواستي با اطمينان كل بنداز !

باطريشو چون بنده سوني باز بودم اصلا تعريفي نداره ولي وقتي دارم الان نوكيا و سامسونگ رو مي بينم اميدوار شدم فقط بديش اينه چون گوشي ال جي زياد نيست هميشه بايستي شارژر همراهم باشه ولي قبلا اين مشكل رو با نوكيا و سوني نداشتم

بنده هم تا به حال اون لايسنس ها رو جرات نكردم پاك كنم ولي به نظرم چون تو سرعت كار گوشي هم تاثير نداره بهتره شما هم بيخيالش فرمت كامل بشي

اما در مورد برنامه جي پي اس شما برو تو قسمتي كه نرم افزار هست از گزينه هاي بالاي صفحه منظورم چپ بالا علامت صفحه رو انتخاب كن و سپس اونجا توي آخر اي منو گزينه دسترسي ها برو و تمامي دسترسي هاي نرم افزار رو به نوشتن و خواندن روي گوشي را دائم كن ديگه اصلا هيچ سئوالي نميكنه

آقا حالا يه سئوال تكراري بنده دارم لطفا يكي پيدا بشه كل طريقه نصب نرم افزار گوشي رو بگه و نقشه اي رو هم كه ريختيد با ادرس دان اون بگيد تا بنده ببينم مشكل اين نرم افزار رو گوشي بنده چيه !!!!!!!!!

11. این کاربر از djmerikhi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    Comp Nuo

پيش فرض

ممنون فقط 2 تا سوال دیگه در دوربین گوشی رنوار بیوتی شات و ارت شاد داره یا نه ؟؟؟؟ قدرت فلاشش دقیقه مثله ان82 هست نصبت به سی905 چی ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    راستی قیمت رنوار گارانتی اصل دقیق چنده؟؟؟؟
    Last edited by I LOVE MESSI; 26-09-2009 at 19:47. دليل: همینجوری

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

عشق فوتبال عزيز هر دوتا گزينه و ديگر امكانات با كيفيت و قدرت بيشتري وجود داره و مثل دوربين حرفه اي كار مي كنه ..!
    قدرت فلاش وقتي كار مي كنه به نظر من مثل سري نوكيا مي مونه ولي تا به حال وقت نشده بشينم با همه گوشي ها كل بزارم در فلاش.

قيمت ندارم شرمنده‌ !

آخر فروم باز Michael Ropy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005

پيش فرض

راستی قیمت رنوار گارانتی اصل دقیق چنده؟؟؟؟
    الان فکر کنم 350-360 باشه.

آخر فروم باز dark fear's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

یه چیز درمورد فلش رنوار بگم :
    قبلا هم گفتم ولی دوباره میگم ... از نظر قدرت و نور فلشش خوبه ولی یه مشکلی که داره اینه که
    وقتی تو حالت ماکرو از فلش استفاده میکنی همه چیزو سفید میکنه ... البته این مشکل با آپدیت
    قابل حله ...
    کلا زیاد رو فلش هیچ موبایلی حساب نکنید .. هیچ موبایلی فلش قابل قبولی نداره ... به جز c905 که
    انصافا خیلی فلشش قویه

16. این کاربر از dark fear بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •