توي INVITIONAL EVENT اگه اشتباه نكنم بري ميتوني اونجا يه مسابقه بدي باهاش !
توي INVITIONAL EVENT اگه اشتباه نكنم بري ميتوني اونجا يه مسابقه بدي باهاش !
نه اونجوری نیست. عین آدم میره تو بازی!
تقریبا شبیه grid پیستیه
اههههههههههههه چه بد
مثله pro street هست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
منظورم مثله اون گنده؟؟؟؟؟؟؟؟؟![]()
برای کسانی که از سری های قبل دل خوشی ندارند ، توصیه می کنم این رو بازی کنند
نه جالب البته اینم بگم گرید اصلا فرمون نداشت اما این عالیه
Last edited by saman3230; 19-09-2009 at 22:03.
خدایی بالای most wanted نیومده من که هنوز بازی میکنم
عین pro &carbon اینم سردرده فقط با گرافیک بالا
من که با xbox360 بازی کردم 20 دقیقه بیشتر بازی نکردم وای به حال کسایی که با پی سی بازی میکنن
بازی گرافیک بالایی داره ولی گیم پلی خوبی نداره نمی دونم چرا کنترل ماشین اینقدر کمه من الان یه فولکس واگن خریدم سرعتش کمه ولی هندلینگش خیلی بیشتر هت با این حال کنترلش خیلی مشکل هست وای به حالم اگه بخوام بوگاتی بخرم که سرعت و شتابش از هندلینگ هم بیشتره در ضمن وقتی فرمون رو می چرخونم با تاخیر عمل می کنه یعنی وقتی می پیچم به راست با تاخیر یک ثانیه ای می پیچه همین جوریه یا باید تنظیمات خاصی بکنم؟ کلا آندرکاور خیلی کنترل بهتری داشت واسه حساسیت فرمون هم یک گزینه داشت اینجا صد تا گزینه میاره آدم گیج میشه
فکر کنم اول بازی باید مشخص کنی ، بعد از همونجایی که یک دور تست می زنیبازی گرافیک بالایی داره ولی گیم پلی خوبی نداره نمی دونم چرا کنترل ماشین اینقدر کمه من الان یه فولکس واگن خریدم سرعتش کمه ولی هندلینگش خیلی بیشتر هت با این حال کنترلش خیلی مشکل هست وای به حالم اگه بخوام بوگاتی بخرم که سرعت و شتابش از هندلینگ هم بیشتره در ضمن وقتی فرمون رو می چرخونم با تاخیر عمل می کنه یعنی وقتی می پیچم به راست با تاخیر یک ثانیه ای می پیچه همین جوریه یا باید تنظیمات خاصی بکنم؟ کلا آندرکاور خیلی کنترل بهتری داشت واسه حساسیت فرمون هم یک گزینه داشت اینجا صد تا گزینه میاره آدم گیج میشه
شما گرافیک بازی رو بیار پایین تر بازی روون میشه و این مشکل رفع میشه.بازی گرافیک بالایی داره ولی گیم پلی خوبی نداره نمی دونم چرا کنترل ماشین اینقدر کمه من الان یه فولکس واگن خریدم سرعتش کمه ولی هندلینگش خیلی بیشتر هت با این حال کنترلش خیلی مشکل هست وای به حالم اگه بخوام بوگاتی بخرم که سرعت و شتابش از هندلینگ هم بیشتره در ضمن وقتی فرمون رو می چرخونم با تاخیر عمل می کنه یعنی وقتی می پیچم به راست با تاخیر یک ثانیه ای می پیچه همین جوریه یا باید تنظیمات خاصی بکنم؟ کلا آندرکاور خیلی کنترل بهتری داشت واسه حساسیت فرمون هم یک گزینه داشت اینجا صد تا گزینه میاره آدم گیج میشه
الان مشخص نمیشه که بازی روون نیست ولی اگه این کار رو بکنی متوجه میشی.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)