آقای free_touch کوکی خریدی؟؟
قیمتش چند شده؟؟
آقای free_touch کوکی خریدی؟؟
قیمتش چند شده؟؟
اقا کوکوکی نخریدم.اولش می خواستم بگیرم اما یک ماجرایی پیش اومد که پشیمون شدم.
بچه ها گفتن(تو فروم) قیمت گوشی با گارانتی پارس کامتل 200 تومنه.منم با خوشحالی رفتم پاساژعلاءالدین.
البته قبلش رفتم سایت پارس کامتل و آدرس نمایندگی های رسمی پارس کامتلو با شماره تلفونشونو یادداشت کردم. پارس کامتل بالای 20 تا نمایندگی رسمی تو علاءالدین داره.
تو طبقه همکف از نمایندگی های رسمی (از همشون) قیمت گرفتم یکی می گفت 225 تومن ا.ن یکی می گفت 230 تومن اون یکی می گفت 220 تومن.خلاصه حسابی کفرم در آومد و با چندتاشون نزدیک بود دعوام شه.بهشون گفتم من شنیدم کوکی با گارانتیه پارس کامتل لالن 200 تومنه.همشون می زدن تو کامپیوتری که جلوشونه و می گفتن نه عزیز ما نمایندگی اصلی کامتل هستیم و امکان نداره با 200 تومن کوکی با گارانتی پارس کامتل گیرت بیاد.منم حسابی ناراحت شدم.
ماجرای طبق5 و 6: تو این طبقه فروشنده ها با انصاف تر بودن منم به ترتیب پلاک شروع کردم به قیمت گرفتن خلاصه قیمت از 215 تومن تا 206 تومن با گارانتی پارس کامتل بود. چند جا بدون گارانتیشو 190 می دادن.
اما باگارانتیه کامتل ارزون ترین جایی که تو پاساژ بود 206 تومن می داد. تازه یکی از اونایی که 215 میداد بهش گفتم که فلان مغازه با 206 تومن و گارانتیه اصلی میده گفت: امکان نداره اگرم با پارس کامتل اینقدر می ده 100 درصد گوشی یه ایرادی داره. منم به شک افتادم و به خودم گفتم من که اومدم پیش نمایندگی های اصلی که خود کامتل تو سایتش آدرسشونو داده. اوناهم تو طبقه 6 متفق القول 215 قیمت میدن.
منم حسابی اعصابم به هم ریخت گفتم به درک برم همون 215 رو بگیرم شرشو بکنم. داشتم می رفتم یهو چشم خورد به یک مغازه که نمایندگی رسمی مایکروتل بود(نماینده رسمی موبایل سامسونگ).دیدم گوشی samsung s5233 رو داره.رفتم قیمت گرفتم یارو گفت 215 تومن با گارانتیه رسمی مایکروتل
منم شاخ در آوردم و گفتم چرا samsung s5230 رو نداری یارو گفت گوشی s5230 آیسیش طوریه که فارسی نمی شه به همین خاطر با گارانتیه اصلی وارد نمی شه.
اقای محمد این گوشیه s5233 دقیقا همون گوشیه s5230 هست .دقیقا همون و تنها فرقش اینه که فارسی می شه(البته خود مایکروتل) فارسیش کرده.
خلاصه منی که عشق کوکی کشته بودم .یهو سامسونگو خریدم.
تازه این فروشنده تو طبقه 6 عمده فروش گوشیه و کلی منت گذاشت که این گوشیو تک فروخت(می گفت وضع بازار خرابه ناچاریم تکی بدیم). بنده خدا راست می گفت اقا خدا شاهده همین گوشیو نمی گم جای دیگه تهران ، تو همین علاءالدین می دن 260 تومن.من از چند جا پرسیدم 250 تا 260 می گفتن.
خلاصه من این گوشیه فوق العاده شیکو خریدم.دوربینش عالیه. اینترفیسش فوق العاده هست.
پاسخ به لمسشم عالیه.
آهان یک چیز یادم رفت بگم: تو بازار اکثر فروشنده ها می گفتن ال جی کوکی تاچش خیلی حساسه و سریع می شکنه.
این فروشنده سامسونگم تا گفتم من اول قصد خرید کوکیو داشتم گفت: بیشترین صفحه لمسی شکسته شده و آسیب دیده تو بازار ماله کوکیه. اینم گفت:گه باور نداری برو از تعمیر کارها بپرس .منم که اینو می دونستم به روی خودم نیوردم تا بکوبم تو سر ماله یارو
اقا من 100 درصد بهت پیشنهاد می کنم سامسونگ استار s5233 رو بگیری .اگه پشیمون شدی با من.
من خودم عاشق کوکی بودم اما وقتی استارو گرفتم دستم دیدم واقعا کوکی هیچ حرفی در برابر این استار نداره.(کوکی دارا ناراحت نشن واقعیته!!!).
اقا شما برو سامسونگو بگیر(حواست باشه با گارانتیه مایکروتل و پلمپ شده باشه و بالای 215 نبا شه ها).
100 درصد اگه اینو بگیری می گی کوکی در برابرش هیچه(منی که طرفداره کوکی بودم حالا شدم تبلیغ کننده سامسونگ). دوربین استار واقعا عالیه.محدودیت نصب برنامه هم نداره.لمسش بی نظیره.همه می گفتن حساسیت به لمس استار با کوکی قابل مقایسه نیست.
اما جدا نه سامسونگ ماله بابامه نه چیزی گیرم میاد فقط می خواستم کمک کنم شما گوشی بهتری بگیری و 2 روز بعد دعام کنی
این بود حاصل 4 ساعت و30 دقیقه از گشت و گذار من تو علاءالدین.
موفق باشی![]()
حالا که شما استار گرفتی یه سوال دارم: باتریش واقعا چند روز جواب میده؟! چون زده 800 ساعت استند بای و 10 ساعت تاک تایم.
از چه لحاظ؟ قیافه؟ سخت افزار؟ اینترفیس؟ .........من خودم عاشق کوکی بودم اما وقتی استارو گرفتم دستم دیدم واقعا کوکی هیچ حرفی در برابر این استار نداره.(کوکی دارا ناراحت نشن واقعیته!!!).
والا من تو این چند ساعتی که گرفتم کلی باهاش عکس گرفتم و کلی با گوشی ور رفتم هنوز یک خطم باتری خالی نکرده.تا فردا باهاش ور می رم نتیجه رو می گم.
اما اینکه استار از کوکی بهتره به چند دلیل:1 - کیفیت عکسش خیلی بهتره
2- اگه 2 تا گوشیو بغل هم بگیری و مقایسه کنی متوجه میشی که از نظر قیافه استار خیلی زیباتره.
من تو سایت ها عکساشونو با هم مقایسه کردم و از نظرم کوکی زیباتر اومد. اما از نزدیک وقتی دیدم ، استار قشنگتره.
اینترفیسش هم خیلی زیباس البته نمی گم واسه کوکی زشته اما استار واقعا زیباس. می تونید تو علاءالدین و در طبقه همکف که این بازار یاب ها گوشی ها رو معرفی میکنن بربد و منو های هر دو تا گوشیو از نزدیک ببینید و با هم مقایسه کنید و خواهید دید استار زیباتره.
از نظر سخت افزاری درست مثل هم هستن. اما اگه شما یک سرچی تو اینترنت کنی می بینی که خیلی هایی که کوکی داشتن گفتن که صفحه کوکی خیلی راحت می شکنه!!!
این موضوعو چندتا از فروشنده ها هم به من گفتن.من تو سایت ها که دیدم باورم نشد اما وقتی فروشنده هم گفت باورم شد.
تازه اگه شما واکنش به لمس کوکی با استارو مقایسه کنی می بینی که استار عکس العملش نسبت به لمس نسبت به کوکی خیلی بهتره.اینارو که می گم خودم تست کردما.
سلام free-touch چطوری؟ یه سوال البته اینجا تاپیک کوکیه ببخشید میپرسم رنگ بک گراند در منوی استار عوض میشه؟ میشه مشکیش کرد یا کلا عوض کرد؟ به نظر تو استار زیباتره یا f480? همه ی بدنه از پلاستیک ساخته شده؟
Last edited by ali-1991; 12-07-2009 at 21:13.
راستی صداش DNSe هستش. یه تست کن توی هندزفری چه جوریه.
بله دوست عزیز میشه عوض کرد.وقتی شما یک عکس یا والپیپرو در گوشی نگاه می کنی یک گزینه set background داره که اگه بزنی بک گراند گوشیت عوض میشه.
هر جور عکسی باشه رو میتونی روی بک گراندت ست کنی.
از نظر زیبایی هرکدوم زیبایی خاص خودشو داره. بدنه f480 از جنس استیل اما استار از جنس پلاستیکه(مثل گوشی های نوکیا). اما پشت گوشیه استار از یک جنس خاصه( مثل 5800 نوکیاس).
وقتی به استار نگاه می کنی گویا بدنش فلزیه(بخاط براق بودن) اما از جنس پلاستیک فشردس.
براق بودنش به حدیه که جای انگشت روی بدنش میمونه که این از نقاط ضعفشه.
Last edited by free_touch; 12-07-2009 at 22:08.
آقا چه با کلاس صحبت می کنی.
چه جوری میشه فهمید که صداش Digital Natural Sound Engine هست ؟
خیلی ممنون ولی منظورم بک گراند منو بود جایی که ایکونها هستند نه دسکتاپ گوشی؟ اونو میشه عوض کرد
پیروز باشید
آقاي free_touch بابت توضيحاتتون ممنون. خوب شد كه اينارو گفتي.ميخواستم برم كوكي بخرم.
يه تستي كن ببين برنامه بالاي 3 مگ روش نصب ميشه؟؟
و اگه زحمتي نيست ببين ديكشنري و تم و بازي توش نصب ميشه؟؟ واسه من خيلي مهمه.
خيلي ممنون ميشن اگه اين اطلاعات رو به من بدي.![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)