آره عزیز به صورت اورجینال یک کارت حافظه 1 گیگ توش هستش . درضمن توی سایت مایکروتل نمایندگی رسمی شهرتون یا شهر نزدیک رو نوشته.تو رشته
آدرسشم اینه:
رشت، خ لاکانی، روبروی شیرینی سهیل، موبایل علاء الدین، نمایندگی ارکان ارتباطات . تلفن:
2241490
آره عزیز به صورت اورجینال یک کارت حافظه 1 گیگ توش هستش . درضمن توی سایت مایکروتل نمایندگی رسمی شهرتون یا شهر نزدیک رو نوشته.تو رشته
آدرسشم اینه:
رشت، خ لاکانی، روبروی شیرینی سهیل، موبایل علاء الدین، نمایندگی ارکان ارتباطات . تلفن:
2241490
این گوشی اصلا تم خور نیست.اگه دقت کرده باشید گوشی هایی تم خور هستند که همیشه روشون حداقل 2 تا تم فابریک هست ولی این اصلا گزینه ای به نام تم تو تنظیماتش نیست.
اون گوشی هم که پالپ عکسش رو گذاشته به نظرم از ایناست که سفارشی واسه کشوری تهیه میشه و .....
دوستان من هر چي با گوشي ور رفتم آخرش نتونستم شماره فون بوكم را بصورت بلوتوث يا مسيج بفرستم به نظرتون مشكل از كجاست.امكان كپي پيست هم نداره به نظرتون وقتي ميخواهيم شماره براي كسي بفرستيم راه حلي نيست زود جواب بدين وگرنه ميزنم ميشكنمش
ميبيني مهدي جان من وشما تاريخ عضويتمان چقدر قديميه اما هنوز گروهبان مونديم
شما با اين مشكل بر نخوردين نميشه از فون بوك شماره سند كرد گزينش هست اما نميفرسته يه ارور عجيب ميده"تنظيمات شبكه"
سلام ...برای بلوتوث باید برید تو phone book ... گزینه more رو بزنید ...سپس شماره 8 send via bluetooth بعد مارک کنید هر کدوم رو میخواید بفرستید
مهدی جان سلام . من هم از طریقی که پالپ عزیز گفت فرستادم.
براي مسيج جواب نميده اگر در فون بوك روي يك نام گزينه بيشتر را بزنيم ارسال كارتكس باايميل/مسيج /بلوتوث داره كه جواب نميده به نظرتون مشكل از كجاست؟ وقتي به مرحله سند ميرسه ميگه "ارسال انجام نشد تعيين تنظيمات شبكه" يعني راهي نداره بشه با مسيج از دفتر تلفن شماره فرستاد؟وقتي ميخواي شماره اي از طريق مسيج بفرستي اگر خود گوشي پيش بيني نكرده باشه بايد مثل دست وپا شكسته ها دنبال خودكار باشي كه اول شماره رو يه جا يادداشت كني بعد مسيج كني.دوستان با تجربه تر بگردن سوراخشو پيدا كنن مگه ميشه نداشته باشه
ممنون
Last edited by مهدی58; 11-12-2009 at 22:38.
menu>>>phone book>>>shomareye morede nazar klick mikoni>>>more>>>send namecard via>>>message>>>
به شماره ای که میخوای تو قسمت tap to add recipient کلیک میکنی و اگر تو phone book داشتی میری از تو فون بوک شماررو میفرستی نداشتی هم به شماره ای که میخوای بفرستی شماررو همونجا وارد میکنی
در مورد بلوتوث هم مشکلی نداره باید بفرسته ! منتها ممکنه گوشی مورد نظر نتونه داده ها رو بخونه
یه سوال؟
شما که تهرانید از انتن دهی گوشی راضی هستید یا نه؟
ممنون میشم همه جواب بدید
منکه کاملا راضیم.نقطه ضعفی هم ندیدم.دقیقا مثل n96 که داشتم آنتن میده یعنی کسایی که میگن آنت دهی نوکیا از همه برندها بهتره باید بگم که این گوشی دقیقا مثل n96 آنتن میده.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)