تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: ساخت این تاپیک خوب بود یا نه؟

راي دهنده
882. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • خوب بود.

850 96.37%
  • فکر خوبی نبود.

32 3.63%
صفحه 74 از 200 اولاول ... 246470717273747576777884124174 ... آخرآخر
نمايش نتايج 731 به 740 از 1992

نام تاپيک: [آموزش] ادیت و پچ برای بازی GTA IV / راهنما در پست اول

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض Dodge Charger SRT8 `07

سلام

اینم کار جدید گروه RTC بجای Buffalo خود بازی . من فعلا قصد دانلودشو ندارم که مشخصاتشو بگم بنابراین هرچی نویسنده گفته رو میگم .
    - مدل با کیفیت
    - کار کردن تمامی قطعات ( درها،صندوق،کاپوت،چراغ های عقب و جلو و ... )
    - هندلینگ واقعی
    - داغون شدن همانند ماشین های اصلی بازی
    - رفلکس یک سطح و اسموش شده
    - موقع پنچر شدن تایر مثل ماشینای اصلی میترکه
    - و ...
    بدنه ماشین از سری بازی های Need For Speed گرفته شده .
    سازنده : LeX91
    سایت :
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    + دانلود با حجم 2.489 مگابایت :
    کد:

پروفشنال dani.flight's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    RASHT

پيش فرض

دوستان من پچ 1.2 و كرك razor رو نصب كردم بد موقع اجرا ارور ws10 رو بمن ميده.چه كنم؟

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    خرم آباد

پيش فرض

قبل از پچ کرک داشت بازیت؟
    اگه آره؛بازی رو باید دوباره نصب کنی و بعد پچ رو نصب کنی و سپس باید حتماً کرک مخصوص اون پچ را نصب کنید.
    اگه جوابتان خیر بود،کرک را عوض کنید و Fed0r بگیرید،خوب میشود؛چراکه پچ1.0.2.0 را نصب کرده اید؛در غیر این صورت اول .exe اصلی بازی را ریخته و سپس پچ و در آخر کرک مخصوصش را نصب کنید.

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    خرم آباد

پيش فرض

سلام

اینم کار جدید گروه RTC بجای Buffalo خود بازی . من فعلا قصد دانلودشو ندارم که مشخصاتشو بگم بنابراین هرچی نویسنده گفته رو میگم .
    - مدل با کیفیت
    - کار کردن تمامی قطعات ( درها،صندوق،کاپوت،چراغ های عقب و جلو و ... )
    - هندلینگ واقعی
    - داغون شدن همانند ماشین های اصلی بازی
    - رفلکس یک سطح و اسموش شده
    - موقع پنچر شدن تایر مثل ماشینای اصلی میترکه
    - و ...
    بدنه ماشین از سری بازی های Need For Speed گرفته شده .
    سازنده : LeX91
    سایت :
    کد:
    + دانلود با حجم 2.489 مگابایت :
    کد:
    قبل از اینکه به شما پیشهناد بدم؛از شما در خواستی دارم؛اینکه پوشه Import زد مدلر ای که Importآن کار میکنه رو بده،چون هر دو تا پوشه برای ورژن 2 نرم افزار هست؛باید کار کنه.

پیشنهادم اینه که چرا مارک خودرو ها را عوض نمی کنید که مثلاً به بازی بیشتر بخورد و بعد برای دانلود نمی گذازید؟(من چون وقتی ندارم گفتم شما این کار بکنید؛بهتر است - البته من دستور نمی دهم،به قول قدیمی ها بخوری پاته،نخوری هم پاته) مثلا آرم BMW رو در بیارید و چندتا تغییرات در بازی بدهید و آرم مثلاً یک خودروی اصلی بازی را روش قرار دهید (مثل Vapid)؛البته من برای خودم روی یک خودرو این جوری کردم (کرایسلر 300 سی اسپرت را به پی ام پی 600 داخل بازی تغییردادم) اینجوری هم 3D سازی قویتر می شه و هم کار های گرافیکی شما بهتر می شود؛این طور نیست؟

یا یه نوع دیگه؛مثل این یکی:
    همون بوفالو داخل بازی هست اما ادیتش کردن:
    Last edited by کاربر_P30W; 05-08-2009 at 11:11.

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

قبل از اینکه به شما پیشهناد بدم؛از شما در خواستی دارم؛اینکه پوشه Import زد مدلر ای که Importآن کار میکنه رو بده،چون هر دو تا پوشه برای ورژن 2 نرم افزار هست؛باید کار کنه.

پیشنهادم اینه که چرا مارک خودرو ها را عوض نمی کنید که مثلاً به بازی بیشتر بخورد و بعد برای دانلود نمی گذازید؟(من چون وقتی ندارم گفتم شما این کار بکنید؛بهتر است - البته من دستور نمی دهم،به قول قدیمی ها بخوری پاته،نخوری هم پاته) مثلا آرم BMW رو در بیارید و چندتا تغییرات در بازی بدهید و آرم مثلاً یک خودروی اصلی بازی را روش قرار دهید (مثل Vapid)؛البته من برای خودم روی یک خودرو این جوری کردم (کرایسلر 300 سی اسپرت را به پی ام پی 600 داخل بازی تغییردادم) اینجوری هم 3D سازی قویتر می شه و هم کار های گرافیکی شما بهتر می شود؛این طور نیست؟
    تقریبا تمامی ماشینای بازی توی gtainside این کار روشون انجام شده من چرا انجام بدم ؟ از لحاظ ادیت برای من چندان ارزش نداره که بیام ماشینای خارجی رو ادیت کنم اگه شبیه به ماشینای ایرانی باشن ادیت میکنم . اگه شما واسه GTA 4 ماشین بصورت سه بعدی ادیت کردی پس بزار دانلود کنیم تا ببینیم کارت تو چه سطحیه چند تا باگ داره. من دارم رو پژو آر.دی کار میکنم تا اگه خدا بخواد بتونم اولین ماشین ایرانی GTA IV رو بسازم (شایدم اولین نشه چون خیلی طول میکشه ) در مورد ایمپورت هم بگم نه به هیچ وجه کار نمیکنه اصلا اینا با هم سازگاری ندارن با این که فقط درجه ساختشون با هم فرق داره من از همه لحاظ امتحان کردم اصلا نمیشه . باید یه زد مدلر دیگه بیاد .
    در مورد کرایسلر هم این همه بفرما :
    کد:
    کد:
    کد:
    دوستان من پچ 1.2 و كرك razor رو نصب كردم بد موقع اجرا ارور ws10 رو بمن ميده.چه كنم؟
    مشکل شما موقعی برای من پیش اومد که کرکم مال این پچ نبود . اگه میخوای کرک زیر رو دانلود کن :
    کد:
    اول پچ رو نصب کن بعد کرک کن . بعد سیستم رو ری استارت هم بکن . پیشنهاد میکنم در این باره تو تاپیک زیر سوال کنی چون خیلی وارد هستن :
    کد:

6. این کاربر از mohammadrezams بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال grand theft auto's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

کار کردن تمامی قطعات ( درها،صندوق،کاپوت،چراغ های عقب و جلو و ...
    مگه میشه کاپوت رو باز کرد؟؟؟؟

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

مگه میشه کاپوت رو باز کرد؟؟؟؟
    چرا نمیشه ؟ با تراینر میشه . اون تراینری که من گذاشتم و بصورت اسکریپت هست . منظور از کار کرد اینه که یعنی داغون میشه . از جاش کنده میشه . صندوق عقب مثلا وقتی یه نفر بیرون واستاده داره تو صندوق عقبش کار انجام میده باز میشه . یعنی تمامی قطعات Dummy جدا دارن و مثل ماشینای اریجینال هستن .

9. این کاربر از mohammadrezams بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

چرا نمیشه ؟ با تراینر میشه . اون تراینری که من گذاشتم و بصورت اسکریپت هست . منظور از کار کرد اینه که یعنی داغون میشه . از جاش کنده میشه . صندوق عقب مثلا وقتی یه نفر بیرون واستاده داره تو صندوق عقبش کار انجام میده باز میشه . یعنی تمامی قطعات Dummy جدا دارن و مثل ماشینای اریجینال هستن .
    کدوم تراینر؟؟ممکنه خواهش کنم لینک دانلودش رو بدین؟؟بعد از دانلود باید در محل نصب کپی کنم؟؟
    من پچ 3 رو دانلود کردم،اما وقتی نصبش کردم fatal ارور داد(البته کرک رو نریخته بودم)چون نمیدونستم پچ کرک می خواد.
    بازی رو پاک کردم و دوباره نصب کردم،حالا می خوام بدونم اگه fatal ارور مربوط به کرک بوده که دوباره پچ رو نصب کنم،اگر مربوط به کرک نبوده دیگه پچ رو نریزم که مجبور میشم دوباره بازی رو نصب کنم؟؟

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

کدوم تراینر؟؟ممکنه خواهش کنم لینک دانلودش رو بدین؟؟بعد از دانلود باید در محل نصب کپی کنم؟؟
    من پچ 3 رو دانلود کردم،اما وقتی نصبش کردم fatal ارور داد(البته کرک رو نریخته بودم)چون نمیدونستم پچ کرک می خواد.
    بازی رو پاک کردم و دوباره نصب کردم،حالا می خوام بدونم اگه fatal ارور مربوط به کرک بوده که دوباره پچ رو نصب کنم،اگر مربوط به کرک نبوده دیگه پچ رو نریزم که مجبور میشم دوباره بازی رو نصب کنم؟؟
    یادم نیست کدوم صفحه گذاشتم ولی این لینکش تو gtainside :
    کد:
    فایلو تو محل نصب بازی میریزی . باید اسکریپت هوک هم داشته باشی که فکر کنم همراه تراینر باشه . وقتی نصبش کردی تو بازی F3 رو بزنی منو میاد . بعد اگه خواستی ببریش کلید --> رو میزنی همون که باهاش کلمه ها رو پاک میکنی . برای استفاده هم کلید های 4 و 6 برای رفتن به منو های بعدی و قبلی کلید 5 برای انتخاب کلید های 8 و 2 هم برای بالا و پایین هستن . در مورد مشکل دومتون هم من در مورد کرک ها زیاد اطلاعات ندارم اطلاعات بیشتر همون تاپیکه که تو پست قبلیم گفتم .
    آها یادم اومد اینم لینک :
    forum.p30world.com/showpost.php?p=3884107&postcount=538
    تو اینجا گذاشتم ولی ورژن قدیمی لینک ورژن جدیدو ندارم اگه جدیدشو میخوای از همون لینک بالا دان کن .

12. این کاربر از mohammadrezams بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

ممنون
    اسکریپت هوک دیگه چیه؟؟اصلا اسکریپت چکار میکنه؟؟
    من فقط می خوام بتونم کاپوت رو باز کنم+می خوام پچ رو نصب کنم تا بتونم ماشین های جدید وارد بازی کنم.
    راهی نیست که بدون پچ بشه این کارو کرد؟؟
    ادیت:مشکل پچ حل شد.
    الان فقط اون ترینر کاپوت باز کن رو می خوام
    برنامه spark iv رو دانلود کردم اما وقتی می خوام فایل ها رو open کنم ارور میده،حتما خرابه،نه؟؟
    Last edited by grand theft auto; 05-08-2009 at 13:18.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •