قبل از اینکه به شما پیشهناد بدم؛از شما در خواستی دارم؛اینکه پوشه Import زد مدلر ای که Importآن کار میکنه رو بده،چون هر دو تا پوشه برای ورژن 2 نرم افزار هست؛باید کار کنه.
پیشنهادم اینه که چرا مارک خودرو ها را عوض نمی کنید که مثلاً به بازی بیشتر بخورد و بعد برای دانلود نمی گذازید؟(من چون وقتی ندارم گفتم شما این کار بکنید؛بهتر است - البته من دستور نمی دهم،به قول قدیمی ها بخوری پاته،نخوری هم پاته) مثلا آرم BMW رو در بیارید و چندتا تغییرات در بازی بدهید و آرم مثلاً یک خودروی اصلی بازی را روش قرار دهید (مثل Vapid)؛البته من برای خودم روی یک خودرو این جوری کردم (کرایسلر 300 سی اسپرت را به پی ام پی 600 داخل بازی تغییردادم) اینجوری هم 3D سازی قویتر می شه و هم کار های گرافیکی شما بهتر می شود؛این طور نیست؟
.gif)
تقریبا تمامی ماشینای بازی توی gtainside این کار روشون انجام شده من چرا انجام بدم ؟ از لحاظ ادیت برای من چندان ارزش نداره که بیام ماشینای خارجی رو ادیت کنم اگه شبیه به ماشینای ایرانی باشن ادیت میکنم . اگه شما واسه GTA 4 ماشین بصورت سه بعدی ادیت کردی پس بزار دانلود کنیم تا ببینیم کارت تو چه سطحیه چند تا باگ داره. من دارم رو پژو آر.دی کار میکنم تا اگه خدا بخواد بتونم اولین ماشین ایرانی GTA IV رو بسازم (شایدم اولین نشه چون خیلی طول میکشه ) در مورد ایمپورت هم بگم نه به هیچ وجه کار نمیکنه اصلا اینا با هم سازگاری ندارن با این که فقط درجه ساختشون با هم فرق داره من از همه لحاظ امتحان کردم اصلا نمیشه . باید یه زد مدلر دیگه بیاد .
در مورد کرایسلر هم این همه بفرما :
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:
کد:
دوستان من پچ 1.2 و كرك razor رو نصب كردم بد موقع اجرا ارور ws10 رو بمن ميده.چه كنم؟
مشکل شما موقعی برای من پیش اومد که کرکم مال این پچ نبود . اگه میخوای کرک زیر رو دانلود کن :
کد:
اول پچ رو نصب کن بعد کرک کن . بعد سیستم رو ری استارت هم بکن . پیشنهاد میکنم در این باره تو تاپیک زیر سوال کنی چون خیلی وارد هستن :
کد: