فرق این Dedicated server ها با سرور IWNET چیه؟نه دیگه این همه خبرها رو نخوندی، از Dedicated Server پشتیبانی نمیکنه یعنی فقط روی IWNET یعنی سرورهای اختصاصی خوده Activion میشه بازی کرد،
فرق این Dedicated server ها با سرور IWNET چیه؟نه دیگه این همه خبرها رو نخوندی، از Dedicated Server پشتیبانی نمیکنه یعنی فقط روی IWNET یعنی سرورهای اختصاصی خوده Activion میشه بازی کرد،
شبیه ساز سرور که مقولش جدا هست و ربطی به سرور شخصی نداره ! شما از WOW بازی کرده باشی منظورم میفهمیننه دیگه این همه خبرها رو نخوندی، از Dedicated Server پشتیبانی نمیکنه یعنی فقط روی IWNET یعنی سرورهای اختصاصی خوده Activion میشه بازی کرد،
IWNET شبکه خوده Activion برای بازی هستن (مثل Battlenet بلیزارد) یعنی برای Multi پلیر وصل میشی به این شبکه ودیگه برای شما یه لیست سرور نمیاد که انتخاب بکنی اون خودش اتوماتیک شما رو روی یه سرور میبره.
والا من که فرقشون رو نمیدونم فقط اینو میدونم که این بازی رو فقط روی IWNET میشه مولتی پلیر بازی کرد که اونم همونطور که بالا هم گفتم اصلاً اجازه انتخاب سرور به شما نمیده و خودش اتوماتیک شما رو روی یه سرور منتقل میکنه بدون شک هدف اصلی این کار این بوده که نسخه های دزدی نتونن مالتی پلیر بازی کنن. راستی این بازی mod هم پشتیبانی نمیکنه دیگه.
جالب اینجاست که میگن فقط PCgamer ها بازی ها رو pirate میکنن !
بدون شرح :
![]()
پس این رو هم بخونید
که خطاب به gamer های xbox 360 گفته شده :
All releases of Modern Warfare 2 are bad rips! Playing ANY MW2 rip WILL GET YOU BANNED
دلم آب افتاد.عجب عکسای نازی
ای بابا ! خوب بازی اورجینالش چند میشه تقریبا ؟ PC !
از الان پول واسش بذارم کنار !
Dedicated server نداره یعنی نمیشه Lan هم بازی کرد ؟
آخ دهنم آب افتاد دلم به تاب تاب افتاددلم آب افتاد.عجب عکسای نازی![]()
Last edited by Bs_panzer; 31-10-2009 at 21:15.
اگه بخوای اورجینالش رو بخری باید 50 تومن پیاده شی.![]()
بنظرتون چه سیستمی می خواد؟؟؟؟ فکر نکنم خیلی خیلی سنگین باشه،چون سیاست خیلی شرکتا برای فروش گیم هاشون خوب RUN شدن تو سیستم های متوسطه!![]()
اشکال نداره در عوض آنلاین بازی می کنم !
یه بار هست دیگه
یه شب که هزار شب نمیشه![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)