خوب
در این صورت یعنی این که بازی می خواد فایلاش کامل باشه
شما یکاری کن:
برو DirectX web setup رو از مایکر دانلود کن بزار تو پوشه ی نصب همونجایی که ادرس میده
حالا مگه وقتی این ارور رو میده فایلای بازی رو پاک می کنه و نمیزاره بازی کنی؟
خوب
در این صورت یعنی این که بازی می خواد فایلاش کامل باشه
شما یکاری کن:
برو DirectX web setup رو از مایکر دانلود کن بزار تو پوشه ی نصب همونجایی که ادرس میده
حالا مگه وقتی این ارور رو میده فایلای بازی رو پاک می کنه و نمیزاره بازی کنی؟
ممکنه از کرک باشه
شما کرکتو عوض کن شاید درست شد
از اینترنت دانلود کردم اصلا کرک نداشت البته از steam دانلود نکردم
---------- Post added at 01:53 PM ---------- Previous post was at 01:51 PM ----------
نصب میشه اما بازی توی صفحه معرفی باقی میمونه عکسش توی صفحه قبل هست
والا منم همین مشکلو دارم هر کاریم کردم نتونستم بازیو اجرا کنم!!!!![]()
کسی نیست جواب بده
شما مطمئنی که اخرین نسخه ی دارکت ایکس رو نصب کردید؟
شاید هم مشکل از کرک باشه کرکتونو عوض کنید
اره مطمئنم تو خود ویندوز هم نوشته dx11 نصبه
دایرکت ایکس 9 منظورم بود
از کجا میشه فهمید که بازی داره از direct x 11 استفاده میکنه یا نه؟
خوب بهتره جواب سوالتون رو اینجور بدم:
1-یا مثل بازهایی از قبیل AC و RE 5 شما توی فولدر اصلی بازی دو تا گزینه متفاوت برای حالتهای مختلف بازی دارید که دقیقا معلومه شما دارید توی کدوم Directx بازی میکنید...
2-یا مثل بازیهایی از قبیل metro 2033 و bioshock شما توی تنظمیات مخصوص گرافیک بازی میتونید قسمتهای مربوط به directx های مختلف بازی رو خاموش یا روشن کنید...
3-یا اینکه مثل این بازی و خیلی از بازیهای دیگه تشخیص اینکه شما با کدوم directx قادر به اجرای بازی هستید به عهده موتور بازی هست و شما نمی تونید دخالت زیادی در اون داشته باشید بلکه فقط می تونید در قسمت مربوط به گرافیک بازی تنظیمات گرافیک رو بالا یا پایین کنید(البته معمولا بازیهایی که بر مبنای دو تا DX مختلف ساخته میشند معمولا در DX بالاتر گزینه های بالاتری برای تنظیمتات بازی وجود داره مثلا به فرض گزینه very high فقط در حالت DX11 فعاله!)
البته شما برای اینکه شما بتونید توی DX11 این بازی رو انجام بدید باید حتما ویندوزتون seven و گرافیکتون یا از سری 5000 ATI یا 400 nvidia باشه و گرنه بازی اتوماتیک روی DX9 بالا میاد...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)