پس با این که من کردم دیگه میشه بازیها رو روی هارد اکسترنال نصب کرد و نیاز به هرد مخصوص نداره ؟
پس با این که من کردم دیگه میشه بازیها رو روی هارد اکسترنال نصب کرد و نیاز به هرد مخصوص نداره ؟
شما هارد اکسترنال بزنید فقط ۱۶ گیگش قابل استفاده هست برا کنسول. ولی هارد مخصوص بخرید ۱۲۰ گیگ فقط برای کنسول هستپس با این که من کردم دیگه میشه بازیها رو روی هارد اکسترنال نصب کرد و نیاز به هرد مخصوص نداره ؟
آقا این آپدیت جدیده کی میاد ؟؟؟
حالم از این یکی داره بهم میخوره !!!
الان بتا ش اومده ولی اصلیش تا ابان ماه میادآقا این آپدیت جدیده کی میاد ؟؟؟
حالم از این یکی داره بهم میخوره !!!
سلام
من می خوام GtaSa رو که مال Xbox هست رو تو 360 اجرا کنم ولی می گه که دستگاه باید آپدیت بشه منم رفتم و آخرین آپدیت رو
که اسمش هم $SystemUpdate9199.zip بود رو از سایت خود ماکروسافت دانلود کردم ولی 360 بازم می گه که باید آپدیت جدید رو نصب کنید در حالی که خود سایت Xbox می گه که شما با نصب این آپدیت می تونید بازی رو تو 360 اجرا کنید.
حالا من باید چی کار کنم؟
ممنون![]()
سلام.شما بازی رو روی dvd 5 رایت کردید یا روی dvd 9 ?سلام
من می خوام GtaSa رو که مال Xbox هست رو تو 360 اجرا کنم ولی می گه که دستگاه باید آپدیت بشه منم رفتم و آخرین آپدیت رو
که اسمش هم $SystemUpdate9199.zip بود رو از سایت خود ماکروسافت دانلود کردم ولی 360 بازم می گه که باید آپدیت جدید رو نصب کنید در حالی که خود سایت Xbox می گه که شما با نصب این آپدیت می تونید بازی رو تو 360 اجرا کنید.
حالا من باید چی کار کنم؟
ممنون![]()
بازی رو خریدم
راستی من با بازی های دیگه هم امتحان کردم ولی نشد و ارور های مختلف دیگه ای می داد
الان آپدیت 9199 رو Xbox شما نصبه یا مشکل نصب داری ؟؟؟
بله آپدیت نصب شده
داداش من یه Xbox 360 Arcade خریده که میتونه بازی های کپی رو اجرا بکنه (احتمالا کپی خور هست دیگه نه؟)
حالا میخوام آپدیتش کنم. چون هر بار که یه بازی میزاریم توش میگه باید آپیدت بشه. اگه از طریق اینترنت آپیدیت بکنیم این مشکل برطرف میشه؟
یکی هم اینکه احتمال داره بعد از آپیدت کردنش به هم بریزه؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)