سلام کسی آدرس یا شماره تلفن نمایندگی ویوا تو مشهد رو داره؟؟؟؟
سلام کسی آدرس یا شماره تلفن نمایندگی ویوا تو مشهد رو داره؟؟؟؟
سعیدجان مبارکه ایشالا چرخش برات بچرخه
فقط یه سری تنظیمات خورده ریز داره که باید اونا رو انجام بدی
تا خیالت از هر لحاظ راحت باشه
ارتفاع لوله زین تنظیم فرمون و کتهای ترمز ورگلاژکردن دیسکات و سیستم دندت
باد لاستیکهات نوع قرار گیری اج اونا (من اکثرا دیدم اج رو بر عکس مونتاژ کردن)
اینا رو انجام بده تا خیالم از بابت سلامتیت هم راحت باشه
بروی چشم اینم مشخصاتش :
نام : VIVA Element
ست دنده : SHIMANO Asera
فرمون و پایه زین : ZOOM
ترمز دیسکی : Promax
طوقه : Alexrims G 6000
توپی : Formula
زین : VELO Plush
طبق و طبق عوض کن : SHIMANO SIS
همین دیگه
---------- Post added at 10:09 PM ---------- Previous post was at 10:04 PM ----------
ممنون داداش
اینا رو درست نمی دونم که چیکار باید بکنم
اینو چک کردم خوشبختانه جهتش درست بود. دست درد نکنه![]()
کراس سیگما و استرم رو اگه گیر نیاوردید من یه نفر رو میشناسم می خواد بازار دوچرخه رو بترکونه این مدل ها رو داره هر مدل حرفه ای هم که گیر نیاوردید وارد می کنه خلاصه کسی خواست شمارش رو می دم نقد و اقساط می تونید ازش خرید کنید
من خودم با کراس سیگما خیلی حال می کنم تسلط خوبی بهش دارم ولی استرم هم بد نیست فقط رنگ مورد علاقه من رو نداشت خنده داره ولی رنگ از همه چیز واسه من مهمتره!![]()
بچه ها من نمی تونم عکس های دوچرخه خودمو اپلود کنم هیچ کدوم از اون سایت های اپلود عکس درست کار نمی کنند !
یه سایت خوب برای اپلود عکس معرفی کنید لطفا.
سلام .
نوع قرار گیری عاج با توجه به فلشی که روی لاستیک هست مشخص میشه دیگه ؟ یه فلش که روش نوشته درایو که جهت چرخش صحیح رو نشون می ده؟ اگه اینجوری باشه چرخ جلوی من رو برعکس بستن. چون جهت فلش درست برعکس چرخش چرخ جلو در هنگام حرکته !
cao-cao عزیز (چه قدر چاپلوسانه) چه کار کنم ؟ سخته چرخ جلو رو باز کردنو برعکس کردن؟ لطفا راهنماییم کنید . ممنون
---------- Post added at 12:47 AM ---------- Previous post was at 12:44 AM ----------
راستی لاستیک های دوچرخه من کندا مدل Kinetics هست که رفتم سایت کندا دیدم اصلا این مدل دیگه تولید هم نمیشه (Discontinued Models). از رده خارج شده .
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
نه سخت نیست
اگه زامنی هست زامن رو باز کن ویبرگ رو هم از روی خود ویبرگ اون قسمت خمیدگی اهنی رو در بیار (دو تا فک ویبرک رو به هم فشار بده که حالت ترمز گرفتن باش بعد اون انهنای فلزی که سیم از توش رد شده رو از شکاف بالای طرف مقابل در بیار) لاستیک رو در بیار بادش رو کامل خالی کن
وبا تایلیور و یا یه چیزی که نوکش تیز نباشه و تیوپ رو پاره کن لاستیک رو اروم در بیار بر عکسش کن بعد دوبار خیلی اروم و با حوصله یه طرف لاستیک رو جا بنداز بعد تیوپ رو جا بنداز بعد طرف دوم لاستیک رو راه بنداز فقط وقت جا انداختن مواظب باش که تیوپ بین طوقه و لاستیک نمونه تا سوراخ بشه
با سلام دوباره . من یه کار دیگه کردم ! نمی دونم درسته یا نه . فقط چرخ رو کلا در آوردم و برعکس بستمش . یعنی بستی که برای چرخ بود مثلا از طرف چپ رفت طرف راست دوچرخه . جهت حرکت لاستیک درست شد ولی نمی دونم کارم درست بوده یا نه؟ منتظر راهنمایی شما هستم دوست عزیز
نه کارت درست نیست به حالت اول برش گردون و لاستیک رو بر عکس کن
اون کلی تنظیمات واسه ترمز و اندازه میله زامن و بقیه رو به هم میزنه
سلام دوستان
روی کمک جلوی دوچرخه من دو تا دکمه هست که روش نوشته PRELOAD دو تا جهت مثبت و منفی هم روشون هست من چه به جهت مثبت میچرخونم چه به سمت منفی تغییری در نرمی کمک نمیبینم.وظیفه اونا چیه؟تزینیه؟
---------- Post added at 07:20 PM ---------- Previous post was at 07:19 PM ----------
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)