ممنون فقط مي خواستم بدونم در مورد Itemها هم به همين شكل بايد عمل كرد؟
اگر بخوام همين كار رو به صورت Offline انجام بدم چطور؟
من الان ايتم هارو از داخل SQLyoug ميسازم...
ممنون فقط مي خواستم بدونم در مورد Itemها هم به همين شكل بايد عمل كرد؟
اگر بخوام همين كار رو به صورت Offline انجام بدم چطور؟
من الان ايتم هارو از داخل SQLyoug ميسازم...
اقا من رفتم quest رو ساختم
به چندتا مشكل بر خوردم . . .
1. قسمت Object req فقط Item يا Mob ميتوني قرار بدي من questam مي خوام با Gold حل بشه!
2. فايل .Sql براي Mangos اصلا نداد...!
3. من Navicat ندارم و توي Sqlyoug هم اصلا گزينه اي به بام DB editor يا Excute batch file نيست
4. :-)
ممنون
سلام
از دوستان عزیز که یه پا GM هستن و دوستان دیگری که تو این زمینه فعالیت دارن لطف کنید یه تایپک تو همین بخش ایجاد کنید برای فیکس باگ و اینشالا به کمک هم دیگه دست بلیزارد رو از پشت ببندیم و بهترین سرور ها رو تو ایران داشته باشیم
در ضمن من چنتا سوال دارم
اولیش رو فعلا می پرسم دوستانی که این باگ رو فیکس کردن یه راهنمای بکنن ما هم فیکس کنیم
این Dull talente چه جوری فیکس میشه ؟
بعد هم یه خواش دیگه من تازه می خوام شروع کنم به کویست فیکس کردن و اشنایی کاملی تو این زمینه ندارم اگه لطف کنید یه توضیح کاملی در مورد فیکس کردن کویست ها واسه من قرار بدین خیلی ممنون میشم
سلام دوستان...
من میخوام تا چندوقت دیگه یه گیم نت راه اندازی کنم و میخوام یه سرور بزارم برای بازی آنلاین که ملت بتونن از طریق اینترنت هم با بقیه بازی کنن .... حالا این کار چه امکاناتی لازم داره ؟؟؟؟ من یه VPS بگیرم میشه اینکارو کرد یا یکی از سیستم های خودم توی گیمنت با یه ADSL 512 کافیه؟؟؟؟ و لطفاً لینک بازیش رو که بشه از طریق شبکه بازی کرد رو برام بدید چون من یه نسخه خوب از WoW رو ندارم....
ممنونم....
به پست های قبل مراجع کنی همه سوالات رو قبلا توضیح داده شده !!!!![]()
Salam Chetori patche Offline 3.1.3 ro Nasb konam hich file ejrai nadare
سلام.
آفا ما که جی ام نیستیک somoun و gold و این جور چیزی یزنیم.
می شه ما ها که جی ام نیستیم باسه خودمون گلد بسازیم و........
خواهش میکنم بگید که چطوری میتونم WOW 2.4.3 رو به صورت LAN بازی کنم ، نرم افزار mANGOS دارم و خودم تنهایی آفلاین بازی میکنم ولی چطوری LAN بازی کنم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
تو رو خدا بگین ،،، من میخام LAN بازی کنم
چطوری میتونم WOW 2.0.1 رو به صورت LAN بازی کنم ، نرم افزار mANGOS دارم و خودم تنهایی آفلاین بازی میکنم ولی چطوری LAN بازی کنم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ من و دوستم شبکه کردیم و وارکرافت رو با نرم افزار منگوس تنهایی بازی میکنیم ولی میخواستم که من سرور بشم و دوستم به کامپیوتر من وصل بشه
دمت گرم خیلی ممنون من چطوری 37 صفحه رو بخونم 1 هفته طول میکشه....
![]()
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)