آره +D2 که موجود هست
درمورد P5 هم که خوده کمپانی تصمیم میگیره که به بخش خاورمیانه بده یا نه
آره +D2 که موجود هست
درمورد P5 هم که خوده کمپانی تصمیم میگیره که به بخش خاورمیانه بده یا نه
پس با اين حساب Q5W با Q5 فرق مي كند...پس اگه ميشه مي تونيد بگيد Q5 در چه ظرفيتهايي موجود است و قيمتشان چقدر است؟
ببخشيد مي خواستم بدونم cowon Q5W 80GIG آيا در آينده وارد بازار ايران خواهد شد و زمان ورود آن را برايم بنويسيد(يعني به زودي يا دير وارد بازار ايران مي شود)
يا اصلا وارد بازار ايران نميشود؟
ببخشيد مي خواستم بدونم اين آدرسي كه در زير آن را نوشته ام نمايندگي هاي شهرستان امرتات براي پليرهاي cowon هم مي باشند؟
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
تنها تفاوتشون در رنگ هست Q5W رنگش سفیده فقط همین!
در ظرفیت های 80 و 60 گیگ موجود داریم
همین الانش هم هست
چون امرتات در دو زمینه متفاوت داره کار میکنه بنابراین مشخص نیست که کدوم نمایندگی داره کاوون کار میکنه درنتیجه باید از خوده نمایندگی ها بپرسی
فرقشون اینه که q5 تیونر TV داره و نسخه W نداره ... که خیلی هم تفاوت مهمی نیست ؛ نه برای ایران نه برای خیلی کشورهای دیگه که این سرویس رو ندارن ...
در واقع Q5 رو واسه کره در نظر گرفتن که سرویس DMB دارن و برای امریکای شمالی (و خیلی کشورهای دیگه مثل ما) نسخه W که تیونر نداره عرضه شده ...
شما مي گيد كه نسخه W يعني Q5W رو براي ايران عرضه كرده اند ام آقا عثمان مي گويند كه نسخه Q5 در حال حاضر در ايران است.
توي يك سايت من خوندم كه مهمترين فرق Q5W با Q5 اينه كه Q5W جي پي اسش توسط يك دستگاه كه به طور جداگانه بايد خريداري بشه فعال ميشه.
و به نظر من Q5W از Q5 قديمي تر بايد باشد،نظر شما چيست؟
حالا در كل مي خواستم بدونم كدام يك از اين دو مدل بهترند؟
با تشكر
ببخشيد يك سوال ديگه هم داشتم.ببخشيد مي خواستم بدونم Q5 چه فايلهاي تصويري اعم از ويدئو و عكس رو به هيچ وجه نمي خواند؟(يعني با نصب كردن هرگونه برنامه روي Q5 آن فايل را نمي خواند)
با تشكر
این یه تناقض نیست .. من نگفتم "از نظر شرعی فقط/باید Q5W در کشوری مثل ایران توزیع بشه" ؛ گفتم هرکدوم رو با توجه به خصوصیات اون کشور "در نظر گرفته ان" .. حالا شاید واردکننده نظر دیگه ای داشته ، شاید اون نمایندگی تحت یه شرایطی بوده .. بهرحال کل حرف من در تایید حرف دوستمون بود که اینا با هم تفاوت خاصی ندارن ... حالا با W یا بدون W ...
//
اون GPS در واقع یه dock (یه قطعه که دستگاه روش سوار میشه) هستش ... با قیمت بالای 100 دلار ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو چک کن) .. یه آپشن مخصوص امریکاست و حتی گفته که هر Q5W ی رو هم ساپورت نمی کنه و فقط اونایی که تو امریکاست (پایین [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
//
نه - فرق خاصی از نظر زمانی و فنی ندارند ..
فرمت های عکس رو که مشکلی نداره و در مورد فرمت های ویدئو تا اونجا که می دونم MKV رو نمی تونه ... و اگه اشتباه نکنم MP4 و vob ... توجه که اینا هیچکدوم یه نقطه ضعف نیست ... چون همون فرمت هایی که ساپورت می کنه رو هم اکثر پلیرها نمی تونن مجموعا ساپورت کنن و این همینطوری اش هم جزو صدرنشین هاست ...
سلام.
مدت نسبتا کوتاهیه که فیرمور جدید S9 که ورژن 2.31 هست اومده ولی هنوز بتائه.
از نکات جالب توجه این فیرمور اضافه شدن یک Note Pad همراه یه کیبورده که امیدوار کنندس.(خیلی بهتر از ابزار نقاشیه که به هیچ دردی نمیخورد.)
با توجه به توضیحات سایت رسمی Cowon:
این یکی هم قابل توجهه:Added the typist feature that is a notepad with a keyboard.
.support M3U
- Functionality that recognizes M3U files that are created in PC.
- M3U folder will be created in 'playlist' from the top menu of browser when you copy .m3u files in
COWON S9.
- COWON S9 recognizes up to 400 M3U files.
- COWON S9 recognizes up to 400 lists in M3U.
- ONLY support extended M3U
این دوتا ویژگی از همه مهمتر بودن و بقیش بیشتر اصلاح عیوب گذشتس.
من موندم آلفاش بیاد بعد بگیرم.
Last edited by H a m e e d; 13-07-2009 at 21:47.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)