عزیز !
لینک اولی که خودش تروجان داره![]()
عزیز !
لینک اولی که خودش تروجان داره![]()
قربون دستت مهدی جان...... بالاخره بع از یک ما تونستم کسپر رو فعال کنم..... ولی چه فایده که با آپدیت دوباره همون آش و همون کاسه.........ولی بازم مرسی
دقیقا من هم این سوالو دارم کسی میتونه راهنمایی کنه یا لینکه فارومشو بگذاره
ممنون میشم![]()
تروجان نیست. خود شرکت کاسپراسکای برای جلوگیری از استفاده غیر قانونی کلید ها این پیغام رو میده. میتونید به لیست سفید اضافش کنید.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by omid-p30; 16-04-2009 at 09:48.
ممنون از بابت قسمت اول .
من هم عرض کردم که اگر تاپیک اختصاصی داره لینکشو بگذارید چون ماشاءا... اینقدر فاروم خدا برکتی هست که خیلی وقت میبره توی سرچ هم این فاروم رو دیدم
در ضمن سوال هم در ارتباط فاروم بحث هستش و الا برای هر موضوع کوچکی باید 100 تاپیک زد![]()
شرمنده درست نخوندم فکر کردم لینک دانلود آپدیت ها رو میگیند.لینک تاپیک رو قرار دادم .
خب وقتی آپدیت خاموشه یعنی کاسپر فعال نشده. همونطور که گفته شده لینک ها برای xp و ویستا هستش و به 7 نمیخوره. ضمنا به نظر من این کرک ها هم برای مواقعی هست که کلید فعال سازی در دسترس نباشه ولی حالا میتونید راحت با کلید های قرار داده شده کاسپر رو فعال کنید.سلام دوست عزیز
خسته نباشی
من کرکی که در صفحه اول گذاشتی Kaspersky 2009 Trial Reset(Vista 32 & 64 Bits)
دان کردم و همین کارهایی که گفتی رو انجام دادم و نصب شد در آخر ولی گزینه آپدیت برنامه خاموشه مشکلی هست؟
ویندوز من هم ویندوز 7 هستش و ورژن Kaspersky internet security 8.0.0.506
Last edited by omid-p30; 16-04-2009 at 17:03.
دوست عزیز شما میتوانید محصول را به صورت ارجینال خریداری کنید تا دیگه مشکل کی نداشته باشید
درضمن جدیدترین کی های فعال کننده محصولات کسپرسکی در پست 720 قرار گرفت
Last edited by Dreamland; 16-04-2009 at 19:15.
آخرين كدي كه قرار دادين و استفاده كردم ديروز نابود شد!
لطفا كد جديد بزارين
ممنون
Kis/Kav
KIS 6/7/8 & KAV 6/7/8
جدیدترین کی های فعال کننده محصولات کسپرسکی
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)