راستی تو پوشه my documents من همچين پوشه ايي وجود نداره شبيهش هست ولی با چند تا حرف اختلاف مثلاً يه c هم بينش داره
راستی تو پوشه my documents من همچين پوشه ايي وجود نداره شبيهش هست ولی با چند تا حرف اختلاف مثلاً يه c هم بينش داره
شما اکانت که ساختی اون پوشه ایجاد می شه
اگر هم پوشه xlive رو همونطور که گفتم کپی کنی بعد کافیه یه پوشه به همین نام (e000039300000001)بسازی و سیو رو توش بریزی
با سیو خودت هم نمی تونی بری چون مربوط به کرکیه که مشکل داره
بازی من روی نرماله و تقریبا هیچ کدوم از علامت سوال ها و غیره رو نگرفتم. آپگرید های ضروری رو هم تا اینجا انجام دادم. به نظر من اینو که تموم کردی یه بار هم روی درجه سختی هارد برو و چیزای مخفی که تعدادشون خیلی زیاده رو جمع کن. چون بازی کاملا ارزش دوبار تموم کردن داره
برای پشتبان گرفتن از سیوهام چیکا کنم ؟
من هم اکانت آفلاین دارم و هم از کرک فیکس2 استفاده میکنم .
نسخه کامل دیگه کدومه؟ ما که تا آخرش رفتیم همه چی هم کامل بود
فقط فکر کنم این نسخه های کرک شده PhysX نداره تو تنظیماتش
این نسخه هایی که الان تو دست من و شماست دزدیه. و قبل از عرضه رسمی اومده بود.
به خاطر همینه که PhysX نداره و این برنامه ها.
حالا نسخه کامل و درستش کی میاد؟
حامد جان اين پوشه رو واسه من ميسازه e00000f400000001 ، حالا اگه با همين crack از اول برم مشکلی که ديگه پيش نمياد؟ ، راستی وقتی save رو کپی ميکنم تو بازی ميزنه save corrupted انگار يبار ديگه بايد برم
آقا کسی هست که اين crack fix رو از سايت boysteampc دانلود کرده باشه؟ اگه اون رو بريزيم هم بايد دوباره از اول بريم؟
havas عزیز
من این سوال رو پرسیدم اما جوابی نگرفتم. لطفا شما کمک کن.
من کرک اصلاح شده ای که شما گذاتشه بودی رو گرفتم و بازی رو از اول شروع کردم.بعد شنیدم که کرک Reloaded هم کرک خوبیه . می خوام بدونم اگه از این کرک دوم استفاده کنم ، باز هم باید از اول بازی رو شروع کنم ؟ آیا پروفایل جدید بسازم یا از همون پروفایل آفلاین قبلی میشه استفاده کرد؟
من بعضی جاها صدا ندارم
مشکل چیه ؟
صحبت می کنن صدا نمیاد
کرک Reloaded کرک سوم حساب میشه نه کرک دوم. کرک دوم همون کرک اصلاح شدست.
اگه قبلش پروفایل افلاین داشتین با عوض کردن کرک به کرک سوم نبایستی برای سیو هاتون مشکلی پیش بیاد...
لطفا سیو تا 15 درصد بازی Batman Arkham Asylum رو میخواستم. مرسی![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)