آقا شما خیلی هنرمندیا قدر خودتو بدون .
بازيش بدك نيست بخصوص موسيقي فوق العاده اي داره ولي دوربينش واقعا مزخرفه هركار هم كردم نشد با دسته بازي كنم راهي چيزي نداره؟
اره دوربینش خیلی مزخرفه
درست یادم نیسف 1 گزینه بود داخل menu که وقتی غیر فعالش میکردی خیلی بهتر میشد حالا شما 1 امتحان بکن
فکر کنم vsync یا anti alaysing بود
اگه غلط املایی داره شما ببخشید
اون گرینه هایی که گفتین چه ربطی به دوربین داشت ؟ اینها گرافیک رو بالا پایین میکنه نه دوربینو !
میدونم دوست من
دیدن وقتی بازی میکنین حس میکنین صفحهی بازی کنده 1 جوریه مثل اینکه کشیده میشه؟؟؟؟؟
این کار رو که بکنین درست میشه
vertical sync فرم بازی رو در یه حدی ثابت نگه میداره مثلا max 70 فرم .
aa هم کاری به این چزا نداره باور کن dude .
بابا من خودم امتحان کردم
شما برو امتحان کن اگه بازی بهتر نشد بیا هر چی خواستی به من بگو
البته ممکنه اسمش رو اشتباه گفته باشم ممکنه 1 گزینه دیگه باشه چون خیلی وقت پیش این بازی رو تموم کردم ولی فکر کنم همین بود
اگه حوصله ام میشد دوباره بازی رو نصب میکردم تا گزینه دقیقش یادم بیاد ولی همین بود فکر کنم
حالا یکی امتحان کنه نتیجه رو بگه
اگرم vsync نبود گزینه های دیگه رو امتحان کنه مطمئن باشید به امتحانش می ارزه
در ضمن من فقط توی همین بازی بود که دیدم vsync همچین تاثیری داره توی بازی های دیگه این طوری نبود
Last edited by aghamajid1369; 01-04-2009 at 00:45.
دوستان من توی Chapter 10 این بازی گیر کردم، یه جایی نزدیک زمین بسکتبال باید برم داخل یه آسانسور،
ولی در رو باز نمیکنه و میگه به Crew Key نیاز داره. والا من هرچی کیت توی بازیه دارم: قرمز، سفید و زرد
تمام محیط رو هم 100 بار گشتم ولی کارتی پیدا نکردم؟؟؟
Crew Key - در گوشه طبقه پایین سالن غذاخوری (Mess Hall), داخل قفسه ایی روی زمین گذاشته شده.
یعنی طبقه پایین همون جایی که دکتر مرسر, سر یک نفر رو جلوی چشم آیزاک سوراخ می کنه.
Semiconductor - این کیت ها فقط برای فروش هستند و برای جای دیگه مورد استفاده قرار نمی گیرند. پس وقتی که بدست آوردین, بلافاصله بفروشین تا اعتبار بدست بیارین و صرف خرید وسایل کنین.
Gold: 3,000
Ruby: 10,000
Diamond: 25,000
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)