تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 74 از 214 اولاول ... 246470717273747576777884124174 ... آخرآخر
نمايش نتايج 731 به 740 از 2137

نام تاپيک: ◄ سوالات و مشکلات درباره‌ی پوست صورت ! ►

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

سلام.خسته نباشید.من بعد از خدمت سربازی پوست صورتم تیره شد.الان بعد ازمدتهاهنوز پوست صورتم تیره است.(حدود6 برابر تیره تر)اما پوست گردن و دستهام مثل اول روشن شده.پوستم ذاتن روشن و چرب است.استفاده از کرمها پوستم را 3 درجه روشنتر کرد.کرمهایی که طی این مدت استفاده کرده ام عبارتنداز:کرم سفید کننده قوی راسن 2 ماه-کرم روشن کننده سینره 2 ماه-کرم روشن کننده ببک1 ماه-کرم معجزه گر چای سبز با ژل مخصوص12 هفته-کرم لایه بردار آردن 12 درصد حدود یک ماه و نیم-کرم لایه بردار سی گل 15 درصد 2 ماه-کرم روشن کننده مای 1 ماه-کرم روشن کننده اردن 3 هفته-کرم لایه بردار مای 15 درصد 3 ماه-کرم روشن کننده هیمالیا 5 هفته-کرم روشن کننده سی گل تا همین الان تقریبا شده دو هفته-کرم هیدروکینون هم استفاده کردم....در ضمن من در طی روز از کرم ضد افتاب اردن 30 استفاده میکنم.....و حالا سوالات من؟؟؟1- چگونه پوست صورتم را روشن کنم؟ 2-من در طی روز همیشه خانه هستم و درون خانه هم نور مستقیم خورشید وجود ندارد ایا باید درون خانه هم ضد افتاب استفاده کنم؟(در حال حاضر من درون خانه ضد افتاب استفاده میکنم).3-ایا میتوان از کرمهای لایه بردار در دو وعده صبح و شب استفاده کرد.3-ایا ترکیبی استفاده کردن یا ترکیب کردن چند کرم روشن کننده تاثیری دارد؟4-لطفا طرز دقیق استفاده از کرم معجزه گر چای سبز را توضیح دهید و ایا این کرم پوست را روشن میکند چون بعد از استفاده مکرر تاثیری بر روی پوست من نداشت؟4-اثر کرم هیمالیا چقدر است و بعد از چه مدت ظاهر میشود؟5-بهترین کرم روشن کننده چیست.لطفا چند کرم روشن کننده قوی به من معرفی کنید و چه مدت باید از انها استفاده کرد؟6-کسانی پوستشان ذاتن تیره است این کرمها تاثیری روی انها دارد.....بعد از گذشت چند سال حالا مشکل من دو تا شد هم پوست صورتم تیره ماند و هم پر از دانه شد.من بیماری خاصی هم ندارم و کاملا سالم هستم.خواهش میکنم کمکم کنید.

پزشک انجمن morsadr's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

دوست عزیز تیرگی پوست شما در اثر مواجهه با اشعه UV خورشید ایجاد شده و ممکنه با مرور زمان بتدریج کمتر بشه . البته استفاده مداوم از ضد آفتاب حتی اگر زیر آفتاب مستقیم نیستید در جلو گیری از بد تر شدن بسیار موثره .
    لایه بردارها و روشن کننده های متفاوتی را هم مصرف کرده اید ولی به نظر بنده کمی بیشتر باید صبر داشته باشید .
    اکثر روشن کننده ها و لایه بردار ها را باید فقط شبها مصرف کرد .
    استفاده از چند نوع لایه بردار با هم و دوز بالای آنها می تونه آسیب شدید به پوست بزنه . کمی بیشتر مراقب باشید .

البته این را در نظر داشته باشید که به مرور زمان و افزایش سن بعلت تماس مکرر با نور خورشید پوست شروع به تیره تر شدن می کنه و شاید هم باقی بمونه و کامل درمان نشه

اگه نباشه جاش خالی می مونه teshneh's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض برگ آلوئه ورا

سلام
    من برای جوش صورتم و جای اون امروز برگ آلوئه ورا خریدم ،استفاده کنم،خیلی تعریفش میکنند.
    کسی اینجا استفاده کرده ببینه چجوری بوده و اثر چی بوده؟در مورد خواصش هم بگید خوبه.

آخر فروم باز AliROCK's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    طهران

پيش فرض

الوورا خواص میکروب کشی داره علاوه بر درمان انواع اکنه پوست رو شفاف میکنه بعد از 1 بار مصرف حدود 3 الی 4 روز هیچ جوشی روی صورت زده نمیشه و خیلی بهتر از بابونه عمل میکنه برای انواع پوستها هم خوبه(چرب ,خشک...) شما حتی میتونی بعد از اصلاح صورت الوورا را بریده مایع وسطش رو به صورت بمالید به مدت 15 دقیقه تحریک پوست در اثر تیغ رو کاملا از بین میبره و خیلی بهتر از موادی که برای این کار هست عمل میکنه برای صورتهایی که جوش زیاد دارن و دیگر تقریبا صورت باد کرده و ملتهب شده تمام التهاب را میخواباند و جای سرخ جوش را میبرد(شخصا استفاده کردم و جواب داده)
    هم اکنه و هم جوش رو از بین میبره اکننه معمولا جوش های ریز و زیاد هستن که تمامی نقاط بدن پیدا میشن ولی در پیشانی افراد بیشتر دیده میشه در ضمن بعد از مالیدن الوورا تا زمانی که ماسک به صورته صورتتون رو حرکت ندید(مثلا نخدید صورت ثابت بماند)
    Last edited by AliROCK; 24-07-2010 at 21:28.

5. 2 کاربر از AliROCK بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه Reza Razor's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    یجا ...

پيش فرض

سلام یه سوال
    نمیدونم چرا پوست زیر لبم هی چرک میکنه ! از نظافت و تمیز نگه داشتنش نیست چون هرروز حمام میرم ولی نمیدونم این چرکهای قسمت پایین لب از کجا میان؟! یه مقدار اگه با انگشت زیر لبم رو بمالم چرک میاد روی انگشتم !
    فکر کنم با تابستون و گرما بیشتر شده... درضمن من خیلی زود عرق میکنم ... نمیدونم شاید ربطی داشته باشه !

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    Kurdistan

پيش فرض

سلام دوستان ...

نقطه های سیاه روی بینی علتش چیست و چطور از بین میره ؟

تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

سلام یه سوال
    نمیدونم چرا پوست زیر لبم هی چرک میکنه ! از نظافت و تمیز نگه داشتنش نیست چون هرروز حمام میرم ولی نمیدونم این چرکهای قسمت پایین لب از کجا میان؟! یه مقدار اگه با انگشت زیر لبم رو بمالم چرک میاد روی انگشتم !
    فکر کنم با تابستون و گرما بیشتر شده... درضمن من خیلی زود عرق میکنم ... نمیدونم شاید ربطی داشته باشه !
    اگر منظورتون مواد زائدی است که در اثر مالش تجمع پیدا میکنند مثل حالتی که در قدیما با کیسه کشیدن روی بدن در حمام ایجاد میشد این حالت چرک به معنای عفونت نیست و سلولهای مرده پوست و ترشحات طبیعی پوسته که بصورت طبیعی وجود دارند و مشکل خاصی نیست . زیاد روی این مورد حساس نباشید و بیخود پوست را زیاد مالش ندهید .

9. این کاربر از morsadr بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

سلام دوستان ...

نقطه های سیاه روی بینی علتش چیست و چطور از بین میره ؟
    سلول ها و ترشحات چربی پوست که در مجاورت هوا اکسید شده و به رنگ تیره در می آیند . بهترین درمان استفاده از لایه بردارهای سطحی و تمیز کننده های پوست مانند اسکراب ها می باشد

11. 3 کاربر از morsadr بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

با دروود
    آیا استفاده از قرص ها و یا کپسول های ویتامینه ای که در بازار فه فروش می رسند،ره راستی در سلامتی و شادابی پوست صورت،موثر هستند؟

آخر فروم باز dsa dsa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    زعفرانیه

پيش فرض

الوورا خواص میکروب کشی داره علاوه بر درمان انواع اکنه پوست رو شفاف میکنه بعد از 1 بار مصرف حدود 3 الی 4 روز هیچ جوشی روی صورت زده نمیشه و خیلی بهتر از بابونه عمل میکنه برای انواع پوستها هم خوبه(چرب ,خشک...) شما حتی میتونی بعد از اصلاح صورت الوورا را بریده مایع وسطش رو به صورت بمالید به مدت 15 دقیقه تحریک پوست در اثر تیغ رو کاملا از بین میبره و خیلی بهتر از موادی که برای این کار هست عمل میکنه برای صورتهایی که جوش زیاد دارن و دیگر تقریبا صورت باد کرده و ملتهب شده تمام التهاب را میخواباند و جای سرخ جوش را میبرد(شخصا استفاده کردم و جواب داده)
    هم اکنه و هم جوش رو از بین میبره اکننه معمولا جوش های ریز و زیاد هستن که تمامی نقاط بدن پیدا میشن ولی در پیشانی افراد بیشتر دیده میشه در ضمن بعد از مالیدن الوورا تا زمانی که ماسک به صورته صورتتون رو حرکت ندید(مثلا نخدید صورت ثابت بماند)

اسم کاملش چیه و از کجا باید خرید ؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •