تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: بخاطر عدم بازدهی نظرسنجی این بخش حذف می شود.لطفا از زدن

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
    0 0%
  • تیم مدیریت اینترنت و شبکه

0 0%
صفحه 74 از 1042 اولاول ... 246470717273747576777884124174574 ... آخرآخر
نمايش نتايج 731 به 740 از 10412

نام تاپيک: راهنمای جامع سرویس دهنده های اینترنت

کـاربـر بـاسـابـقـه sms11's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

دوستان یه سوالی دارم که شاید جاش اینجا نبایه اما اگه میشه کمک کنید.
    یکی از دوستام جدیدا از سپنتا 128 گرفته .الانم باهاش راحت میره تو سایت ها اما وقتی میخواد چیزی رو دانلود کنه با اینترنت دانلود منیجر یا dap نمیتونه دانلود کنه و میگه کانکشنی نیست اما با خود دانلودر اینترنت اکسپلورر میتونه دانلود کنه.میخواستم ببینم باید چی کار کنه؟ممنون اگه جواب بدین(من خودم تاحالا به همچین مشکلی بر نخوردم نمیدونم)

کـاربـر بـاسـابـقـه sms11's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

دوستان یه سوالی دارم که شاید جاش اینجا نبایه اما اگه میشه کمک کنید.
    یکی از دوستام جدیدا از سپنتا 128 گرفته .الانم باهاش راحت میره تو سایت ها اما وقتی میخواد چیزی رو دانلود کنه با اینترنت دانلود منیجر یا dap نمیتونه دانلود کنه و میگه کانکشنی نیست اما با خود دانلودر اینترنت اکسپلورر میتونه دانلود کنه.میخواستم ببینم باید چی کار کنه؟ممنون اگه جواب بدین(من خودم تاحالا به همچین مشکلی بر نخوردم نمیدونم)

حـــــرفـه ای zed2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

دوستان چرا تهران با این همه عظمت هنوز تمام مراکز مخابراتیش راه نیفتاده؟

این سوال مثل مور تو مخمه
    سلام .
    این مسخره بازی ها ، کار مراکز مخابراتی هست ، مثل با هنر ، بهانه این که مثلا جا نداریم و این حرف ها رو می آرن ، که واسه خودشون دردسر درست نکنن ، شما یه لحظه تصور کن یه مرکز DSl بده سرش بیشتر شلوغ میشه ، یا نه ؟
    ضمنا ، این ها می خوان همون یه ضره جا رو به بهترین و بالاترین قیمت بدن به یه شرکت ، می شه انحصاری ، بلایی که سر خیلی از مراکز اومده ، یوزر بیچاره باید بابت یه 64 مسخره ، پول 256 رو بده

مرسی
    یا حق
    اره فکر کنم مهمترین دلیلش همینه!

ولی هیچ ارگانی یا سازمانی نیست که مخابرات رو وادار به همکاری با آی اس پی ها کنه؟

عجیب عن غریبا...
    عزیز شوخیت گرفته؟؟؟ همکاری با آی اس پی های ارائه دهنده adsl???

مگه نمیدونی وزیر مخابرات گفته که ایرانیا نیازی به adsl ندارن همون دیال آپ هم از سرشون زیادیه.....

اونوقت انتظار چه همکاری را داری شما؟؟
    یک مورد دیگر اینکه در تمام مراکز مخابراتی که فیبر نوری استفاده کردن میشه adsl استفاده کرد ولی شرکت مخابرات تجهیزات مورد نیاز این کار را وصل نکرده و تا انجایی که تو خبر ها و حرف ها در امده زمانی این تجهیزاتو روی فیبر نوری نصب می کنند که خود شرکت های مخابراتی بیان adsl ارائه کنند که در ان صورت انحصار مخابراتی در ان مراکز رخ می ده و بقیه جاها هم ارائه کنند بقیه شرکت هارو دچار مشکلات زیادی می کنند

آخر فروم باز siamak_mu's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

کلا با سرویس حجمی حال نمی کنم .به نظرم 128k داتک نامحدود 22 تومن در حال حاضر بهترین گزینه باشه....
    آخه مشكل اينجاست 128 داتك مثل 64 شركت هاي ديگه هست. شما 64 شاتل رو بگيري 19900 (با همه ي مخلفات) با سرعت 10 كيلوبايت كه به صرفه تره تا 22 تومن بدي براي 128 داتك... مگر اينكه 256 داتك بگيري باز يه حرفي.

داره خودمونی میشه n0100003's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    U.S.A

پيش فرض

وقتی نمیدونی که فیبر نوری هست یا نه؟!! پس چرا اصرار داری بری از افروز نت بگیری؟؟
    اول برو در این مورد تحقیق کن. تا بعد....
    به به واقعا که چقد فکر کردی این جوابو به من بدی واقها من داشتم ضرر میکردم اگه اطلاعا تتو در اختیار من نمیزاشتی
    عزیز من فکر کردی من دیوانم دارم ماهی 35 میدم واسه 64
    من حرف خود افروزو زدم در مقابله سوال من
    هیچچچچچچچچچچچچچچچچچچچچچ isp به غیر از افروز به 8802 adsl نمیده حالا تازه تو میگی بورو تحقیق

مرکز قدس در انحصار افروز و اگه dsl بخوایم باید 35 تومن واسه 64 و 250 هزار تومن واسه 512 بدیم

آخر فروم باز mehdi_vsgh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    توی لباسام

پيش فرض

به به واقعا که چقد فکر کردی این جوابو به من بدی واقها من داشتم ضرر میکردم اگه اطلاعا تتو در اختیار من نمیزاشتی
    عزیز من فکر کردی من دیوانم دارم ماهی 35 میدم واسه 64
    من حرف خود افروزو زدم در مقابله سوال من
    هیچچچچچچچچچچچچچچچچچچچچچ isp به غیر از افروز به 8802 adsl نمیده حالا تازه تو میگی بورو تحقیق

مرکز قدس در انحصار افروز و اگه dsl بخوایم باید 35 تومن واسه 64 و 250 هزار تومن واسه 512 بدیم
    حالا چرا میزنی

خوب این دلیل نمیشه که خط شما فیبر نوری باشه...الان خیلی از پیش شماره‌ها هستن که فیبرنوری نیست ولی فقط یک یا دو ISP اونجا رو سرویس میده......

یه کم دقت کن

اگه نباشه جاش خالی می مونه tsjaleb's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005

پيش فرض

آخه مشكل اينجاست 128 داتك مثل 64 شركت هاي ديگه هست. شما 64 شاتل رو بگيري 19900 (با همه ي مخلفات) با سرعت 10 كيلوبايت كه به صرفه تره تا 22 تومن بدي براي 128 داتك... مگر اينكه 256 داتك بگيري باز يه حرفي.
    منطقه ما شهید محلاتیه.امکانداره سرعتش اینجا بیشتر باشه.چون همسایمون پارسال گرفته بود با 14 دانلود می کرد.

آخر فروم باز darvish1900's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

حالا چرا میزنی

خوب این دلیل نمیشه که خط شما فیبر نوری باشه...الان خیلی از پیش شماره‌ها هستن که فیبرنوری نیست ولی فقط یک یا دو ISP اونجا رو سرویس میده......

یه کم دقت کن

دوست عزیز این دوستمون درست میگه منطقه ایشون فقط یک شرکت پشتیبانی میکنه.

آخر فروم باز Sharim's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    A Stairway To Heaven

پيش فرض

سلام دوستان
    دانشگاه سرویس lazer 256 با محدودیت 10 گیگ رو میده حدود 18 تومان به نظر شما چطوره ؟ الان صبانت دارم سرعت اون نسبت به صبا چطوره ؟ و دیگه این که قیمت های خود شرکت برای سرویس هاش چقدره ؟ میخوام ببینم دانشگاه چیزی هم تخفیف داده یا این که همین قیمت مال شرکتشه ؟
    Last edited by Sharim; 07-09-2008 at 16:19.

آخر فروم باز bleu2u4u's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

دوستان بنظزتون سرعت اينترنت من چيه (با اينكه سرعتش خيلي كمه ولي من راضيم)

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •