تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 74 از 394 اولاول ... 246470717273747576777884124174 ... آخرآخر
نمايش نتايج 731 به 740 از 3934

نام تاپيک: راهنمایی برای خرید دستگاهای ضبط و پخش قابل حمل

حـــــرفـه ای seymour's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

دوستان سری تی ایریور چه جوریاست توی تهران هست ؟ مدل تی5 رو میگم ...
    ممنون
    سری T از iriver سری خوب و دوست داشتنی ای بود ... دو مدل دیگه موجود در بازار ایران این سری t60 و t7 بودن (جالبه که T5 بعد از اینا اومد - یعنی هم رده ، اما با شماره پایین تر) ... علت اومدنش هم صرفاً قیمت پایین تر به نظر میاد .. از نظر مشخصات : طراحی معمولی (عین یه کول دیسک) - باتری زیر متوسط (13 ساعت) - کیفیت صدای خوب (و نه عالی) ...
    //
    بله - در تهران من اینو دیدم .. پاساژ ایران ...
    //
    در همین دامنه قیمت کارای کریتیو و سانسا ارزشمندتر به نظر میان ...
    اره خوب
    معلومه i7 سرتره ولی بعید میدونم اختلافش زیاد باشه برای ما کاربران آماتور
    تنها مشکل i7 برای من قطر زیادش هست وگرنه میگرفتمش
    امیدوارم از خرید u5 پشیمون نشم
    قطعاً همینطور و اگه پلیر اولته یا می خوای شروع کنی به سمت کار حرفه ای تر ، همین u5 گزینه خیلی خوبیه و شک دارم پشیمون بشی ...

اتفاقا توجه به سایز نشون دهنده دقت نظر بالاست ؛ معمولا موقع خرید ، دوستان کمتر به این نکته توجه می کنن ، غافل از اینکه پارامترهایی مثل سایز، طراحی دکمه ها و اینترفیس در بلندمدت اهمیت شون از خیلی چیزایی که اول کار جالبن بیشتر میشه ...

2. 3 کاربر از seymour بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز a.z.p.z's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Sky

پيش فرض

خوب دوستان قبلا یه هدفون اداپتور برای ایپاد شافل نسل 3 نشونتون داده بودم که به وسیله اون میتونید از هر هدفونی استفاده بکنید ................
    اما اون زده بود قیمتش بین 50 تا 100 دلار هست در صورتی که الان در فروشگاه های اینترنتی حدود 15 دلار فروخته میشه و به پست میشه ... و مسلما در حالت عادی هم ارزون تر میشه ...
    امروزم زنگ زدم کریستال در پایتخت که همه محصولات اپل رو داره و گرون فروش هم هست بهش این موضوع رو گفتم گفتش به زودی براشون در چند مدل مختلف میاد که قیمتشم پرسیدم گفت همون حدود هست و بیشتر نمیشه ...

البته امازون مثل همیشه گرون میده 26 دلار ولی من هم 19 دلار و 15 دلار رو در سایت های دیگه دیدم ....

Last edited by a.z.p.z; 31-07-2009 at 02:52.

4. 2 کاربر از a.z.p.z بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Sky

پيش فرض

خوب یه مدل دیگه هم هست که من توی خود سایت سازندش رفتم که با قیمت 14/99$ دلار فروخته میشد که البته ظاهرش با این مدل بالایی فرق داره و فقط در رنگ مشکی هست هم اکنون ...

General Features • Control your iPod with in-line remote • Compatible with any standard headphone/earphone models • Supports VoiceOver feature on your iPod shuffle 3rd generation • No sacrifice in sound quality • Flexible design for easy use with your iPod • Compact and easy installation • Lightweight and ultra portable

.................................................. ....................

تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Sky

پيش فرض

دوستان سرعت ترانسفرشون ایپاد ها چقدر هست ؟
    ..................................................
    راستی یک سوال دیگه ... به طور کلی ایپاد ها قوی تر هستند از لحاظ کیفیت صدا یا sansa ها ؟ ...ممنون ...
    Last edited by a.z.p.z; 31-07-2009 at 15:44.

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

راستی یک سوال دیگه ... به طور کلی ایپاد ها قوی تر هستند از لحاظ کیفیت صدا یا sansa ها ؟ ...ممنون ...
    سرعت انتقالشون عالیه

تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Sky

پيش فرض

ممنون خودم که بله میدونم عالی هست خودم ایپادتاچ دارم ولی به صورت دقیق میخواستم ... به هر حال زیاد مهم نیست برام
    تشکر ...

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

منظورت از دقیق چیه
    البته یه چیزی بگم من الان یه nano خریدم وقتی 4 گیگ پر توش میریزم یکم از shuffle 3g که همین ظرفیتو میریزم توش زود تر میریزه

حـــــرفـه ای seymour's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

ممنون خودم که بله میدونم عالی هست خودم ایپادتاچ دارم ولی به صورت دقیق میخواستم ... به هر حال زیاد مهم نیست برام
    تشکر ...

البته این سوال بسته به خیلی فاکتورها مثل مدل آیپاد (نانو - شافل - ...) ، سیستم مورد استفاده (ویندوز - مک) ، برنامه مورد استفاده (آیتونز یا جانبی های دیگه)، اندازه و تعداد فایل ها هم داره ، اما کلا :

+ طبق معمول تکرار می کنم که این اعداد عین خیلی پارامترهای دیگه توسط کمپانی ها بصورت روشن اعلام نمیشن و از روی تست بدست میاد که تست ها هم یا باید استاندارد باشن ، یا میشه درشون شک کرد ....

+ معمولا فرض بر این بوده که که فلش در write کندتر از هارد عمل می کنه ... شافل کندتر ، بعدش نانو و سریعتر از اون کلاسیک ...

+ من گشتی در نوشته های قدیمی ام کردم ... چون یادم بود چند وقت پیش خودم هم دنبال یه جور مقایسه بودم و حتی تو فوروم دیگه ای فکر کنم یه مطلب کوتاهی هم در این مورد داشتم ... اصل مطلب رو پیدا نکردم ، اما یه سری اعدادی که دارم ایناس : شافل 1.5 تا 2.5 مگ در ثانیه // نانو 4-5 مگ در ثانیه // 10-20 مگ در ثانیه (اعداد بزرگتر هم مطرح شده که به نظر نمیاد بادوام باشن)

نقل قول نوشته شده توسط a.z.p.z
    سانسا صدای بهتری داره ... سانسا با کریتیو و cowon مقایسه میشه ؛ در حالیکه آیپاد یه درجه پایین تره .. معناش این نیست که آیپاد چیزی کم داره ؛ معناش اینه که اونا کمی عالی ترن ...

11. این کاربر از seymour بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز prowler88's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Malaysia

پيش فرض

امروز رفتم یه آیپاد نانو تو مغازه تست کردم صداش افتضاحه. من نمیدونم آیپاد با این صداش چرا این همه معروفه؟

آخر فروم باز ardalan_zapata's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    ̿̿̿ ̿' ̿'\̵͇̿̿\з=(•̪●)=ε/̵͇̿̿/'̿'̿ ̿

پيش فرض

سلام
    بالاخره U5 منم رسید
    فقط توی یک کلام میتونم بگم عالیه
    خیلی کیفیت صداش بالاست همچنین اصلا رو درجه آخر نمیتونی ببریش
    تازه من با هدفون استوک خودش دارم استفاده میکردم خیلی عالیه !!!
    تنها موردی که دیدم زیاد جالب نیست اینه که رد انگشت روی بدنش میوفته که اونم بخاطر سیاه بودنش هست
    سرعت ترنسفرش هم ~5 Mbps هستش توی منوش هم آپشن های زیادی برای Eq داره که حرفه ای هستن

14. 2 کاربر از ardalan_zapata بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •