تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: مدل مودم ADSL شما چيه ؟‌

راي دهنده
4321. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • U.S.Robotics

104 2.41%
  • Asus am602

374 8.66%
  • Asus am604

212 4.91%
  • D-link

1,281 29.65%
  • Fiber Home AN 1020

35 0.81%
  • Aztech

63 1.46%
  • Symphony

249 5.76%
  • Star Net

40 0.93%
  • correcess

59 1.37%
  • linksys

419 9.70%
  • Planet

138 3.19%
  • tp-link

1,606 37.17%
Multiple Choice Poll.
صفحه 74 از 1759 اولاول ... 2464707172737475767778841241745741074 ... آخرآخر
نمايش نتايج 731 به 740 از 17588

نام تاپيک: بحث و بررسی درباره ی مودم های ADSL

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    حکومت خود مختار خودم یه گوشه ایستگاه فضایی

1 USRobotics

باسلام خدمت تمام دوستان : من هر چه قدر دنبال مودم asus گشتم پیدا نکردم ولی نمایندگی شرکت انفرماتیک گستر برای خرید مودم usrobotics در شیراز پیدا کردم. حال می خواستم از تمام دوستان خصوصا" جناب آخوندجان و cleeev که بسیار فعال و با تجربه هستند بپرسم که با توجه به اینکه می خوام از نمایندگی صبا نیت ADSL بگیرم این مودم رو( usrobotics) بگیرم یا اینکه به پیشنهاد مودم اونها عمل کنم.
    یا اگر گفتند ما این رو پشتیبانی نمی کنیم چه کار کنم. واقعا" به راهنمایی تک تک دوستان احتیاج دارم چون خیلی خیلی ضروری است خواهش می کنم من رو راهنمایی کنید. با تشکربسیار از شما

اصلا از خود شرکتا مودم نگیر که مودماشون از آشغالم آشغال ترن... صد رحمت به آشغال.........

همون مودمای USRobotics رو از انفورماتیک گستر بگیر... در مورد مدلشم برو مغازه انفورماتیک گستر و حدود قیمتتو بگو راهنماییت میکنن... البته اطمینان حاصل کن که از "انفورماتیک گستر" داری مودمو میخری و به اسمای مشابه اطمینان نکن (مثل اینفورمیشن گستر و انفورماتیک گوستر و گیستر و...)... آرم انفورماتیک گستر یه کفش دوزک گنده س که روی کارت گارانتیشم هستش... گارانتیشم با این که تو جعبه هستش ولی دقت کن که باشه... infogostar.com

در ضمن مگه الکیه که بگن ما اینو پشتیبانی میکنیم اونو نمیکنیم... یه سری استاندارد هستن که در تمام جهان همینان... توی ایرانم همون استانداردا هستن که تمام مودمای USRobotics با تمام شرکتای اینترنت ایران به خوبی کار میکنن و مشکلی ندارن (به جز پارس آنلاین که باید حتما مودم از خودشون بخری وگرنه به شبکه شون وصل میشی ولی نمیگذارن بری تو اینترنت )...

زنگ بزن صبانت بگو من مودم USRobotics (هر مدلی که خواستی بخری) دارم... میخوام از شما اینترنت بگیرم ببین چی میگه...

اگه گفت نمیتونی استفاده کنی بگو پس چرا تو شهرای دیگه دارن استفاده میکنن....؟؟؟
    Last edited by Cleeev; 19-09-2008 at 04:56.

آخر فروم باز akhoond's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    Hell

پيش فرض

-دوستان استعلام pcm نبودن خط تلفن رو چطور باید انجام بدیم؟!

-قبل از اینکه بریم شرکت برای قرارداد، باید استعلام بشه یا اصلا خود شرکت استعلام میکنه؟! ..
    خود مرکز می کنه دیگه ، اما برای این که وقتت تلف نشه ، توصیه می شه که خودت قبل از قرار داد ، یه چک بکنی ببینی Pcm هست یا نه ، تو تاپیک آموزش گفتم راه هاشو ، اگر هم متوجه نشدی ، یه توک پا باید بری مرکز ( اگه از اون راه ها نتونستی متوجه بشی )
    باسلام خدمت تمام دوستان : من هر چه قدر دنبال مودم asus گشتم پیدا نکردم ولی نمایندگی شرکت انفرماتیک گستر برای خرید مودم usrobotics در شیراز پیدا کردم. حال می خواستم از تمام دوستان خصوصا" جناب آخوندجان و cleeev که بسیار فعال و با تجربه هستند بپرسم که با توجه به اینکه می خوام از نمایندگی صبا نیت ADSL بگیرم این مودم رو( usrobotics) بگیرم یا اینکه به پیشنهاد مودم اونها عمل کنم.
    یا اگر گفتند ما این رو پشتیبانی نمی کنیم چه کار کنم. واقعا" به راهنمایی تک تک دوستان احتیاج دارم چون خیلی خیلی ضروری است خواهش می کنم من رو راهنمایی کنید. با تشکربسیار از شما

نه بابا من با تجربه نیستم ، دوستان تازه وارد هم اگه وقت بذارند و تاپیک ها رو مرور کنند ، یا خلاصه و آموزش رو مطالعه کنند ، مطالب خوبی داره ، با وقت نه چندان زیادی ، استفاده خوبی می شه کرد
    کلیو جان محبت کردند و پاسخ گفتند ، مشکلی نیست ، اما حتما قبل از خرید از سازگاری شرکت مورد نظر با مودم مطمئن بشید ، تا متضرر نشید یه وقت

یا حق
    Last edited by akhoond; 19-09-2008 at 06:09.

3. این کاربر از akhoond بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کابر فعال انجمن لوازم صوتی و تصویری ghahremanimehdi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    !ashfield

پيش فرض

با سلام
    چندتا سوال مهم دارم

1) میخواستم بدونم برد این مودمهای ADSL وایرلس دار چقدر هست ؟ مثلا اگه من مودم رو طبقه دوم بذارم و روشن کنم میتونم با وایرلس لپتاپ از طبقه اول بهش کانکت شم ؟ یعنی مانع و اینا ... روی سیگنالش خیلی تاثیر داره یا نه ؟
    2)مودم Usrobotic با آسیاتک – شاتل و صبانت مشکل نداره ؟
    3) یه موضوعی درباره ی اینکه اگر سیم تلفن از کنار سیم برق عبور کرده باشه باعث نویز روی خط تلفن میشه توی چند تا از پستها خوندم .با توجه به اینکه هنوز ADSL نگرفتم و طی یکماه آینده تصمیم دارم بگیرم نگران شدم چون سیمکشی ساختمون ما هم همینجوریه ولی من تا به حال که با دایل آپ کار کردم به مشکلی برنخوردم و دایل آپ رو با 45.2 تا 48 کانکت میشم و هیچ وقت کانکشن دایل آپ وقتی که به اینترنت وصلم قطع نمیشه یعنی کانکشنم قوی هست. حالا میخواستم بدونم که کانکشن ADSL حساس تر از دایل آپ هستش ؟ و ممکنه این موضوع برام مشکل ساز شه ؟ نویزگیری چیزی وجود نداره که این نویزی که برق رو خط تلفن انداخته رو حذف کنه؟ اگر بخوام که خط تلفن رو از یه خرطومی جدا رد کنم که یه عملیات حفاری باید پیاده شم!و اگه بخوام روکار عمل کنم در و دیوار پر سیم میشه و زشت هست ! چه کار باید کرد ؟

آقا کسی نبود مارو راهنمایی کنه ؟آخوند جان چرا ساکتی در مورد سوال سوم چیزی به نظرت نمیرسه ؟
    Last edited by ghahremanimehdi; 19-09-2008 at 10:32.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

سلام
    من امروز يك مودم Dlink مدل 2640T گرفتم. همراه اين مودم يك كارت شبكه هم گرفتم تا PC را با استفاده از كارت شبكه به مودم وصل كنم. منتها به يك مشكل برخوردم. وقتي كارت شبكه را وارد يكي از Slotهاي PCI‌ مي‌كنم، كامپيوتر ديگه روشن نمي شه.
    خلاصه هنوز نتوستم كارت شبكه رو راه بندازم و در نتيجه از مودم هم نتونستم استفاده كنم.

لطفاً راهنمايي كنيد.

كارت شبكه هم : Dlink مدل DFE-520TX

با تشك
    دقیق مراحل نصب کارت رو توضیح بده تا ببینم مشکلت از کجاست
    مطابق دفترچه راهنما مراحل زير و انجام دادم:
    1. cd نصب كارت را اول اجرا كردم .
    2. PC رو خاموش كردم ، كابل برق جدا كردم و در يكي از SLOTهاي خالي PCI‌ كارت شبكه را وارد كردم.
    3. كابل برق رو وصل كردم ولي هرچه كليد Power‌رو زدم روشن نشد.

براي تست سيستم هم اين كارها را انجام دادم:
    - كابل برق را چك كردم سالم بود
    - كارت رو درآرودم ، سيستم روشن شد!
    - گفتم شايد عيب از Slotايي كه استفاده كردم و يا با كارتهاي ديگه مشكل داره ولي وقتي همه كارتها را درآوردم و در Slotهاي مختلف امتحان كردم،‌ بازهم جواب نداد.
    - براي راه آخر هم Cmoc را پاك كردم و لي بازهم جواب نداد

با تشكر

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

با تشکر از آقا مهدی

ولی کارام هنوز ردیف نشد

1_ببینید من همون کارایی که مهدی گفت رو انجام دادم یعنی تنظیمات رو روی حالت LAN بعدشم روی LLC گذاشتم
    حالا بعد انجام مراحل نصب روی دسکتاپم چیزی نمیاد به اسم ADSL dial up connection
    بعدشم به من گفتین که نیاز به ساخت کانکشن نیست و وقتی از این طریق نصب کنم ... با زدن سیم تلفن به نت وصلم ....

ولی نشد ...

یعنی اون زیر کنار ساعتم علامت دو تا کامپیوتر میاد و وقتی روش کلیک میکنم زمانش داره میگذره ... مثل وقتی که به اینترنت وصلیم
    ولی بعد چند دقیقه یه علامت تعجب زرد میفته کنارش

2_حالا من اومدم یه کانکشن pppoe ساختم که با اون کانکت شم ولی تا دیال رو میزنم یک ثانیه بعدش ارور 691 میده

حالا ایراد کار من کجاست؟
    اگه قرار باشه من کانکشن نسازم پس چطور با یوزر و پسورد شبانم ( که با روزانم فرق داره ) کانکت شم

این دوتا سوالم رو جواب بدین
    خواهشا"....

حـــــرفـه ای mehdi_08's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    کرمانشاه

پيش فرض

مطابق دفترچه راهنما مراحل زير و انجام دادم:
    1. cd نصب كارت را اول اجرا كردم .
    2. PC رو خاموش كردم ، كابل برق جدا كردم و در يكي از SLOTهاي خالي PCI‌ كارت شبكه را وارد كردم.
    3. كابل برق رو وصل كردم ولي هرچه كليد Power‌رو زدم روشن نشد.

براي تست سيستم هم اين كارها را انجام دادم:
    - كابل برق را چك كردم سالم بود
    - كارت رو درآرودم ، سيستم روشن شد!
    - گفتم شايد عيب از Slotايي كه استفاده كردم و يا با كارتهاي ديگه مشكل داره ولي وقتي همه كارتها را درآوردم و در Slotهاي مختلف امتحان كردم،‌ بازهم جواب نداد.
    - براي راه آخر هم Cmoc را پاك كردم و لي بازهم جواب نداد

با تشكر
    ببین
    تو چرا قبل از این که کارت شبکه رو نصب کنی اومدی سیدی شو اجرا کردی
    اغلب کارت های کارت های شبکه plug&playهستند ونیازی به سیدی راه انداز ندارند البته می شه از سی دی شون هم استفاده کرد ببین تو اول هر چیزی رو که مربوط میشه به کارت شبکه از رو ویندوزت پاک کن بهد سیستم رو خاموش کن بعد کارت رو نصب کن ببین چی می شه

آخر فروم باز akhoond's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    Hell

پيش فرض

آقا کسی نبود مارو راهنمایی کنه ؟آخوند جان چرا ساکتی در مورد سوال سوم چیزی به نظرت نمیرسه ؟
    سلام ، ببخشید
    مورد اول رو نمی دونم
    در مورد مودم یو اس ، فکر نمی کنم با آسیاتک و صبا مشکل داشته باشه ( کلیو که داشته ، هم آسیا بوده ، هم صبا ، اگه پست من رو می خونه ، بگه بی زحمت ، خودت هم می تونی تو پ خ ازش سوال کنی ، شاتل رو نمی دونم ، زنگ بزن ، بپرس
    مورد سوم ، بذار اول یه کم سر به سرت بذارم ، زوده واسه این که الآن تصمیم بگیری ، بذار اول وصل بشه ، بعد ( دیدم توی پی تی یکی از رو گفته بود ، گفتم این رو بگم ، یه کم اذیت ات کنم یه وقت دلگیر نشی )
    ببین ، زوده واسه قضاوت واقعا ، نویزی که تو دی اس ال هست ، تو دیال آپ نیست ، نمی تونی بگی چون با 48 کانکتی ، پس تمومه ، هم می تونه باشه ، هم نباهش
    راهی که نیست ، باید جداش کنی دیگه ( اگه نویزی وجود داشته باشه ) سیم رو می تونی از زیر فرش رد کنی ، یا بیخ دیوار ، پایین ، بعد می تونی روش بست بکشی ( سیمانی ، گچی ، چیزی ، دقیقا نمی دونم چیه ، اما همونی که پایین دیفال می کشن برای درز گرفتن ، ما از دست مورچه ها ، بست می کشیم ، بابام می گه بست کشیدن ، با مواد اشتباه نشه ها ) کثافت کاری داره ، اما تر تمیز تر در میاد ، دیگه سیم ات تو چشم نمیاد و ثابت می شه ، ضایع هم نیست .....
    اگه واقعا می خوای ریسک نکنی ، بذار وصل بشه ، اگه مشکل داشتی ، این کار رو بکن .
    راهی بود که به ذهن من رسید ، بقیه هم نظر بدن

یا حق
    Last edited by akhoond; 20-09-2008 at 14:45.

9. این کاربر از akhoond بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای zed2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

سلام

بچه ها کسی میدونه چجوری میشه گوگل رو فارسی کرد ؟

آقا من یه بار اومدم زدم اردو شد ... خودمو کشتم تا شانسی چینی شد ....... بعد بالآخره با کلی فسفر سوزوندن بالآخره انگلیسی شد

حالا فارسی چطور میشه ... نمیدونم؟؟؟
    : )

حامد
    دوست عزیز سوال شما ربطی به این تاپیک نداره لطفا در بخش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بپرسید
    در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

ببین
    تو چرا قبل از این که کارت شبکه رو نصب کنی اومدی سیدی شو اجرا کردی
    اغلب کارت های کارت های شبکه plug&playهستند ونیازی به سیدی راه انداز ندارند البته می شه از سی دی شون هم استفاده کرد ببین تو اول هر چیزی رو که مربوط میشه به کارت شبکه از رو ویندوزت پاک کن بهد سیستم رو خاموش کن بعد کارت رو نصب کن ببین چی می شه
    سلام
    - من بر اساس آنچه كه در manual بود كار كردم. البته اينكاري را كه شما مي‌گي امتحان كردم هم نشد.
    - براي تست كارت رو بردم گارانتي ايزي برام تست كرد سالم بود. طرف گفت كه ممكنه با مادبردم مشكل داشته باشه (Soltek) مي‌گفت اين كارت با بعضي مادربردهاي Giga مشكل داره. ازش خواستم تا با يه مدل ديگه عوض كنه، گفت نمي‌شه ولي عوضش گشت يه كارت realtak پيدا كرد بدون هزينه اضافي و يا گرفتن كارت به هم داد ( دمش گرم)
    - الام هم كارت رو امتحان كردم كار كرد.

در هر صورت دست شما هم بابت راهنمايي درد نكنه

حالا يه سوال ديگه، مي‌خوام با اين مودمه 2640 كه خريدم ، يه PC‌ (با همين كارت شبكه كه مشكلش حل شد) رو با يك Laptop كه wireless داره رو شبكه كنم. يه Workgruop‌ درست مي‌شه توش هر دو هستند ولي نمي‌شه وارد ديگري شد. عيب از كجاست.
    راستي انجمن شبكه رو هم خوندم چيزي پيدا نكردم. گفتم چون اين مودم ADSL‌ شايد كسي اينجا قبلاً اين مشكل رو داشته.
    تشكر

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

14 خريد مودم

با سلام خدمت دوستان خصوصا" Cleeev عزيز امروز رفتتم نمايندگي صبا نت تو شيراز گفتم من مودم usrobotics خر يدم گفتند ما اين مودم رو پشتيباني نمي كنيم و بيا مودم هاي خودمون كه مودم ببر كه عبارت بود از maxnet _ smc - starnet - كه قيمت هم حدود 50 تا 55 بود شما ميگيد چه كار كنم و چه به اونه بگم ؟ با تشكر بسيار بسيار از شما دوست عزيز

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •