تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 74 از 198 اولاول ... 246470717273747576777884124174 ... آخرآخر
نمايش نتايج 731 به 740 از 1976

نام تاپيک: Dragon Age: Origins

آخر فروم باز ali_ranger22's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تـهران

پيش فرض

دوستان اینجا گیر کردم لطفا کمکم کنید ! در ضمن در این منطقه کسی نیست که به گروه من بیاد اون مسابقه ها مال چیه همونی که جنگ تن به تن هستش ؟
    entering jarvia hideout
    با رفتن به اون محله ی گدا نشینا اول برو تو اون مغازه بعد به یارو یه کم پول بده که تا دربارش باهات صحبت کنه بعد بیا دوباره با یکی دیگه از گداها اون وسط صحبت کن و بهش پول بده و ازش اطلاعت بخواه ، البته می تونی گولش بزنی هر چی میدونه بهت بگه و قول پول بهش بدی اما آخرش بزنی زیر حرفت :دي
    بعد می ری ته اونجا یه در هست برو توش یه گروه هستن با اونا مبارزه کن و بکششون تو محتویات لیدرشون یه کلید هست اونو بردار
    برو همونجا اون دری که قفل بود رو با در باز کن و...

2. این کاربر از ali_ranger22 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز 779's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    In The World of Game

پيش فرض

اگه اون ماموریت Urn of sacred ashes هستی باید بری پیش یه نفر در دنریم که اسمشو دقیقا یادم ولی خونش رو به روی tavern هستش
    نه بابا چی داری میگی ؟
    مثل اینکه هنوز نمی دونی؟
    من برایه باره سومه دارم بازی رو تموم می کنم!
    یعنی اینجا واقعا هیچ کس کوئست Crime Wave رو نرفته؟
    Salb3r جان کجایی که محتاجیم
    اون قضیه Urn رو گفتم که بگم کجایه بازی ام الانم 50% بازی رو رفتم!

Moderator vahidgame's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

نه بابا چی داری میگی ؟
    مثل اینکه هنوز نمی دونی؟
    من برایه باره سومه دارم بازی رو تموم می کنم!
    یعنی اینجا واقعا هیچ کس کوئست Crime Wave رو نرفته؟
    Salb3r جان کجایی که محتاجیم
    اون قضیه Urn رو گفتم که بگم کجایه بازی ام الانم 50% بازی رو رفتم!
    ببخشید نمی دونستم بگو ما هم بدونیم قضیه چیه

حـــــرفـه ای Optimus Prime's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    Cerberus SR-2 Normandy

پيش فرض

سلام دوستان من به علتی نمی تونم یه چند روزی بیام . برای همین سوالی چیزی دارید امروز بپرسید.
    شایان جان در مورد Crime Wave :
    • باید Skill های Pickpocket ( جیب بری ) و Stealth را داشته باشی که طرف ظاهر بشه. اگر Pickpocket داشته باشی فقط ماموریت های دزدی از اشخاص برات هست اگر Stealth داشته باشی ( منظورم گروهت هست مثلا Leliana یا Zevran تو گروهت باشن و این Skill ها و Talent هارو داشته باشن ) ماموریت های سرقت از محل های مختلف برات باز میشه یا هردو.
    من این دفعه بنده خدا الیستر رو قربونی کردم البته خیلی پایانش فرق نداشت.راستی کسی میدونه شماره های بعدیش کی ساخته میشه؟ فکر کنم حداقل یه چهار پنج شماره ی دیگه از این بازی بسازن چون blight مثل اینکه تموم نمیشه و هر چند سال یه بار دوباره ظاهر میشه.تازه اگه بخوان میتونن از blight های قبلی بازی بسازن چون فکر کنم این پنجمین blight بودش.
    راستی من یه تقاضا داشتم نمیشه دوره آزمایشی من زودتر تموم بشه چون جواب 779 بنده خدا رو من چند ساعت پیش پست کردم ولی هنوز نیومده
    وحید جان
    ادامه داستان در Expansion که حدود 3 ماه دیگه منتشر میشه به نام Awakening ادامه پیدا می کنه. بعد تاپیک جدا براش می زنم.

6. 2 کاربر از Optimus Prime بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه farhad07's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    Orumieh

پيش فرض

دوستان اینجا باید چیکار کنم ؟
    find paragon branka for prince bhelen

تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوستان اینجا باید چیکار کنم ؟
    find paragon branka for prince bhelen
    باید به deep road بری و مکان های اونو قشنگ بگردی.ماموریت نسبتا طولانی است و بهت پیشنهاد می کنم اگه کاملا قوی هستی اینو تا آخر برو چون این بخش غول های زیادی داره. در ضمن فکر کنم آخرش در anvil of void اون زنه برانکا رو پیدا می کنی و بعدش دیگه نسبتا این ماموریت کوتوله ها تموم میشه.

حـــــرفـه ای hosseincode2008's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    اردبیل

پيش فرض

هه هه چقدر مظلومه ! دلم آب شد جدی ! ولی عکست خیلی خوبه صورت باید مشخص باشه که هست.
    برای مثلا Skill های Survival باید Cunning بالایی داشته باشی و گرنه اجازه گرفتن اون Skill نمیده. برای من 100% هست جواب بله هست همیشه. ببین Auducan Thaig تو Deeproads رفتی ؟ Deeproads حتما چک کن. بعد سعی کن تمام Sidequest های قابل انجام را انجام بدی مخصوصا تو Denerim. اینم یه لیست :
    اره خودم هم دلم براش سوخت . نبودي ببيني وقتي آخر بازي موريگان داشت ميومد طرفش چقدر ترسيده بود
    منظورم اونطور نبود اصلا صفحه ي انتخاب Skill به كل نمياد . شما با هر بار لول آپ شدن ميتوني يه Skill انتخاب كني يا آپگريدش كني ؟ در جواب اين دوستمون كه گفتن يه در ميان هست بايد بگم كه اوايل بازي با هر بار لول آپ شدن اين اجازه رو ميداد ولي حالا نميشه .
    100 در 100 شدن هم بازم منظورم World Explored نبود ! Percent of Dragon Age Completed بود ! اگه اينو ميگي ميشه صد كرد يعني من با اين همه بازي كردن 51 در صد بازي رو از دست دادم ؟
    تو Deep Roads هم همه جا رو گشتم ، Auducan Thaig هم رفتم . همون جايي هست كه كوييست Asunder رو ميگيرم و تكه هاي بدن يه نفر رو جمع ميكنم و آخرش هم با Altar... يه موجود مياد ؟ side quest هاش رو هم از ويكي دراگون ليست كردم .

راستي Grey Warden هاي گرامي چقدر زود Character Show رو فراموش كرديد ! شما بايد به Grey Warden بودنتون افتخار كنيد !
    Last edited by hosseincode2008; 16-01-2010 at 22:11.

اگه نباشه جاش خالی می مونه farhad07's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    Orumieh

پيش فرض

من تمام deep road رو گشتم اما اون زنه رو پیدا نکردم در ضمن deep road دو تا جا داره یکیش cardin s cross و اون یکی aeducan thaige هستش هر دوتاشو کامل گشتم اما اون زنه رو نتونستم پیدا کنم !!!!

تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

شما باید سعی کنی دیالوگ ها رو درست بخونی.اگه بزنی دیالوگها رو بره اصلا نمیتونی بازیو بری.یه سوال دارم ازت این یارو اوگرن رو پیدا کردی؟ اگه پیدا نکرده باشی یه سری مکانهای deep road باز نمیشه چون اوگرن در این ماموریت اصل کاری است.بعد همه جاها هم یه راست توی نقشه نمیاد ممکن از یه مکان به یه مکان دیگه راه داشته باشه

پروفشنال MB3d's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

واقعا از game spot توقع نداشتم چه طور به همچین بازی امتیاز 9.5 داده
    بازی واقعا واقعا ضعیفه ...اون از گیم پلی بازی که در حد یه بازیه آنلاین مثل wow هستش .... اون از لوکیشن های بازی که واقعا مسخرست شما مثلا وقتی تو جنگل هستین فقط یه راه تو جنگل وجود داره و شما یا باید مستقیم جلو برین یا عقب برین ( که مسلما چون از عقب اومدین فقط باید جلو برین )(اصلا قابل مقایسه با لوکیشن های مثلا oblivion نیست که شما تو جنگل هاش گم می شدین) .... اون از گرافیک بازی که آدم یاد اولین زمانی میفته که تازه فناوری سه بعدی ساخته شده بودن و هیچ چیز تو این بازی دینامیک نیست و همه چی ثابته و در واقع انگار کاراکتر شما تو یه سری عکس حرکت می کنه ... فقط می مونه این حالت خط داستانیه بازی که بابا خط داستانی دوست دارین برین کتاب بخونین .... تو این بازی شما یه ذره داستان رو جلو می برین بعد با 4 تا جونور می جنگین ( اونم چه جنگی یکی اون می زنه یکی شما می زنی یکی اون یکی شما ) بعد دوباره داستان با سلیقه خودتون پیش می برین بعد باید طبق (quest که واقعا تو دنیای بازی چیزی چرت تر از quest نداریم ) باید برین با یکی صحبت کنین و بعد از اول .... حداقل تو wow شما چندین راه جلوتونه و می تونین 360 هر ور دوست داشتین بری اما اینجا از این خبرا نیست و باید خط داستان رو جلو ببرین ........حتی بازی نچندان قوی oblivion هم 4 تا 5 برابر این بازی میرزه و حداقل یه ذره دینامیک تو اون هست .... واقعا برای game spot متاسف شدم چون بخاطر امتیاز اون اینو خریدم .... من که یه ساعت دیگه هم بازی می کنم بعد uninstall
    Last edited by MB3d; 14-01-2010 at 20:25.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •