تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 74 از 95 اولاول ... 246470717273747576777884 ... آخرآخر
نمايش نتايج 731 به 740 از 949

نام تاپيک: ◄◄ تاپیک سوالات و مشکلات مربوط به برنامه AutoPlay Media Studio

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2012

پيش فرض

یه سوال دیگه دارم.
    چطوری یک Picture gallery بسازم تو این برنامه؟
    مثلا یه دکمه ی گالری تصاویر تعبیه کردم که میخوام وقتی کاربر روی اون کلیک میکنه یه صفحه باز بشه که مثلا 10 تا عکس tumbnail سمت راست صفحه باشه و وقتی روی هر کدوم کلیک میکنه ، تصویر بزرگ نمایی بشه

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

چیزی که شما می خواین یه سوال نیست و در واقع توضیحات اکلم و مفصلی می خواد. شما باید خودتون پیش زمینه یکار رو داشته باشید و در صورتی که مشکلی داشتید بیان کنید تا دوستان راهنماییتون کنن.
    در ضمن برای اینکار یه پلاگین هست به نام thumbnail که بهتره اونم دانلود کنید. احتمالا تو فروم خود شرکت سازنده پیداش کنید.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2012

پيش فرض

سلام دوستان عزیز- من میخام با برنامه auto play media studio یه اتوران بسازم که روی تمام مانیتورها بصورت فول اسکرین نمایش داده بشه، هر روشی رو امتحان کردم اما توی مانیتورهای واید جواب نمیده و تصاویر رو کشیده نشون میده!!! اگه میشه لطف کنید منو راهنمایی کنید بگید چطوری میتونم اتورانم رو طوری فول اسکرین کنم که موقعیت و سایز آبجکت ها با توجه به اندازه مانیتور کاربر تنظیم بشه؟ متشکرم

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

سلام. کاری که شما میخواین انجام بدین عملی هست اما برای اینکار طرح کلی کارتون باید بر پایه استاندارد خاصی طراحی شده باشه. در قسمت خصوصیات هر شی می تونید تعریف کنید که شی موقع تغییر سایز جابجا بشه یا کشیده و ...
    متاسفانه در حال حاضر اطلاعات جامع تری نمی تونم بدم. در کل کاری که میخواین انجام بدین یه کم تخصصی. اگه بتونین یه تصویر از برنامتون بزارید بهتر میشه راهنماییتون کرد.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2010

پيش فرض چشمک زدن متن فارسی در Richtext

سلام
    دوستان من می خواهم وقتی آیتمی در combobox انتخاب می شود متنی فارسی درون richtext نشان داده شود ولی موقع انتخاب آیتم combobox متن درون richtext چشمک می زند مخصوصا زمانی که بخواهیم مرتبا آیتم های combobox پاک شده وآیتم های جدیدی درون آن لود شود چشمک زدن متن درون richtext بیشتر می شود چطوری میشه این مشکل رو حل کرد؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2012

پيش فرض

سلام دوستان
    یه مشکلی با ams پیدا کردم.
    بعد از رایت پروژه ام روی سیدی ، اتوران بصورت اتوماتیک اجرا نمیشه. گزینه ی enable autoplay featuring رو هم زدم ولی بازم باید بصورت دستی اتوران رو اجرا کنم.حتی یک بار پروژه رو روی هارد ذخیره کردم بعد روی سیدی رایت کردم و یک بار هم بصورت مستقیم از داخل نرمافزار روی سیدی رایت کردم ولی مشکلم حل نشد.خواهش میکنم کمکم کنید خیلی ضروری هست.باید پروژه رو تحویل بدم

یه مشکل جدید هم پیدا کردم.توی یکی از تاپیک ها دیدم کسی مشکلی شبیه به من داشته که دوستان یه ورژنی از AMS رو بهش پیشنهاد دادن 8.0.5 تا مشکلشون حل بشه
    بنده هم خواستم از این روش اقدام کنم که بعد از تعویض ورژن متاسفانه پروژه ام دیگه اصلا Run نمیشه.کلا دیگه بدبخت شدم

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

سلام دوستان مشکل من اينه که که تو صفحه اصلي پروژه 30 تا ليبل دارم که جوري تنظيم کردم که وقتي داخل هر کدوم ميشي اهنگ قطع بشه و وقتي بر ميگردي اهنگ متن بزنه ولي وقتي رو نوشته هاي اين ليبلها نشانگر موس حرکت ميکنه اهنگو تحت تاثير قرار ميده و اگه نشانگرو با سرعت تکون بدم اهنگ با سرعت قطع و وصل ميشه راه حل اين مشکل چيه هر کار کردم درست نشد . در ضمن از ورژن 8 استفاده میکنم لطفا راهنمایی کنید
    Last edited by feer; 23-10-2012 at 13:44.

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

سلام. وقتی نشانگر رو با سرعت حرکت بدید آنگ هم با سرعت قطع و وصل میشه! خوب شما هم هیمن کد رو (طبق گفته خودتون) براش تعریف کردید دیگه. توقع دارید جور دیگه یا رفتار کنه؟
    اابته من فکر می کنم منظور شما اینه که وقتی ماوس رو با سرعت حرکت دادم وبعد ثابت نگه داشتم هنوز آهنگ داره قطع و وصل میشه. درسته؟
    اگه اینجوریه بگید تا توضح بدم.

اگه نباشه جاش خالی می مونه atre_hayer60's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    گنبد کاوس

پيش فرض

با عرض سلام و ادب

1-من ورژن 8 این نرم افزار رو دارم. می خوام بک گراند صفحه اول اتوران رو بردارم اما چطوری؟ مثلاً برای صفحه اول می خوام بزرگ بنویسم پست آنلاین تقدیم می کند. و می خوام وقتی دی وی دی رو می ذارم تو درایو و وقتی بالا میاد بدون بک گراند بیاد و 3ثانیه مکث کنه و بعد اتوماتیک وارد صفحه بعد بشه! چطوری می شه این کارو کرد؟

2-می خواهم دکمه ای روی صفحه ایجاد کنم که با کلیک بر روی آن شمارش معکوس شروع شده و اتوماتیک وارد صفحه بعد شود. چطوری؟!

ممنونم
    Last edited by atre_hayer60; 01-11-2012 at 20:05.

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

سلام. برای سوال اول از پلاگین Splash استفاده کنید. برای سوال دوم هم از خاصیت Page Timer

11. این کاربر از omid.sarmad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •