تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: ميزان رضايت شما از كيفيت سريال تاريخي يوسف پيامبر چقدر

راي دهنده
513. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • عالي

77 15.01%
  • خوب

126 24.56%
  • متوسط

102 19.88%
  • ضعيف

208 40.55%
صفحه 74 از 156 اولاول ... 246470717273747576777884124 ... آخرآخر
نمايش نتايج 731 به 740 از 1553

نام تاپيک: سريال يوسف پيامبر (ع)

آخر فروم باز caca_caca888's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

در مورد ذخیره سازی با خوشه باید بگم که فکر می کنم تو قرآن به این اشاره شده که باید با خوشه ذخیره بشه چون گویا گندم بدون خوشه دوام چندانی نداره. البته تو فیلم دلیلش رو چیز دیگه ای میگه که احتمالا به این دلیل که نمیخوان کاهن ها بفهمن (به نظرم یکی از معدود نکات مثبت فیلمه)
    این سوال برام بود که چطور میخوان بدون اینکه کاهن ها بفهمن تنها راه ذخیره سازی با خوشه ست، گندم ذخیره کنن
    تایید میشه ... میخواستم بگم که گفتی...
    آقا این دختره الهام حمیدی چی کاره است ؟

اسمش توی تیتراژ آغازین هست ولی هنوز نیومده !!!
    فکر کنم یکی از زنای یوسف باشه...
    میدونی کیه؟؟ همونی که تو خیلی دور خیلی نزدیک بازی میکرد...پرستاری که تو روستا بود...
    بابا داستان به این قشنگی ، زحمت هم کشیده شده !

ایرانی جماعت میاد توی نظر سنجی ، اولین دکمه ای رو که میزنه بدون فکر ضعیفه ! خوب یعنی چی ؟
    درسته...بعضیا نگاه میکنن و همش ازش الکی ایراد میگیرن و میخندن...
    با یوزارسیف ازدواج می کنه
    ای بابا ما که میخایم جواب هر کی رو بدیم یکی از ما زودتر گفته...
    از این عکس معلومه که زنشه

به نظر من واقعا این سریال ضعیفه...بیشتر ضعفشم بخاطر بد بازی کردن بعضی از بازیگراست و بعضی جاهای فیلمنامش دیگه خیلی تصنعی و ساختگیه...
    اگه بازیگرای حرفه ای هم که بزارن میگید به شخصیت این بازیگر نمیخوره(مثل یعقوب) تو بیشتر فیلم های مذهبی از بازیگرای معروف استفاده نمیکنند...
    Last edited by caca_caca888; 18-01-2009 at 17:24.

2. این کاربر از caca_caca888 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

پرشین استار - مجموعه تلويزيوني «يوسف پيامبر(ع)» به كارگرداني «فرج الله سلحشور» در شبكه‌هاي خارجي به نمايش در مي‌آيد.
    به نقل از فارس ، مجموعه تلويزيوني «يوسف پيامبر(ع)» به كارگرداني فرج الله سلحشور و از محصولات مركز سيما فيلم، در شبكه‌هاي خارجي به نمايش در مي‌آيد.
    شبكه جهاني الكوثر از چندي قبل، پخش سريال «يوسف پيامبر(ع)» را در لبنان شروع كرده است. اين مجموعه هر هفته جمعه‌ها ساعت 20:30 به وقت تهران از اين شبكه پخش مي‌شود.
    بنابراعلام روابط عمومي پروژه «يوسف پيامبر(ع)»، طي هفته جاري، ششمين قسمت اين مجموعه از شبكه الكوثر پخش مي‌شود. دوبله «يوسف پيامبر(ع)» كه در اين شبكه به زبان عربي روانه آنتن شده در كشور لبنان انجام مي‌گيرد و تا به حال، چهار قسمت سريال جهت دوبله تحويل واحد دوبلاژ عربي شبكه الكوثر شده است.
    تلويزيون سراسري افغانستان نيز از مدتي قبل اقدام به پخش سريال كرده كه با استقبال اهالي اين كشور مواجه شده است.به دليل نزديكي زبان دو كشور ايران و افغانستان، سريال «يوسف پيامبر(ع)» به زبان فارسي و بدون هيچ دوبله و يا زيرنويسي در آن كشور روانه آنتن شده است .
    تلويزيون تركيه نيز به تازگي اين سريال را براي پخش در نظر گرفته است.
    تلويزيون ايران نيز تا به حال پانزده قسمت از «يوسف پيامبر(ع)» را براي علاقه‌مندان و بينندگان اين شبكه پخش كرده است.
    اين سريال در 45 قسمت، سير زندگي حضرت يوسف (ع) را از كودكي تا بزرگسالي و زماني كه به عزيزي مصر مي رسد، روايت كرده است.
    فرج الله سلحشور در مقام نويسنده، كارگردان و تهيه كننده، اين مجموعه را براساس داستان قرآني يوسف (ع) براي مركز سيما فيلم تهيه و توليد كرده است.

خبرش قدیمیه ولی ممکن شما نشنیده باشید ...من که خودم نشنیده بودم.
    فقط انتظار نداشته باشید که آمریکا نشونش بده...همین بسه دیگه...مگه ایران میاد فیلمای آنجلینا جولی رو نشون بده؟؟؟
    Last edited by caca_caca888; 19-01-2009 at 00:25.

4. این کاربر از caca_caca888 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه کاپیتان رضائی's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    آسمان

پيش فرض

با یوزارسیف ازدواج می کنه
    البته اول جوونی زلیخا رو خدا بهش برمیگردونه بعد با یوسف ازدواج میکنن

تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    به این تاپیک مراجعه کنید تا عکس هایی از آینده این فیلم(ازدواج و...)به همراه توضیح ببینید

7. 2 کاربر از caca_caca888 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه ارمغان جنون's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

این قسمتش خیلی خنده دار بود مخصوصا اونجا که یوزارسیف رفت تو مزرعه با اون خونواده ناهار خورد.
    کلا میشه به این سریال در ژانر طنز نگاه کرد و خندید.

9. این کاربر از ارمغان جنون بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    آسمان

پيش فرض

این قسمتش خیلی خنده دار بود مخصوصا اونجا که یوزارسیف رفت تو مزرعه با اون خونواده ناهار خورد.
    کلا میشه به این سریال در ژانر طنز نگاه کرد و خندید.
    لطفا بریم سر اصل مطلب
    حالا به غیر انتقاد ها

آخر فروم باز franch's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

پرشین استار - مجموعه تلويزيوني «يوسف پيامبر(ع)» به كارگرداني «فرج الله سلحشور» در شبكه‌هاي خارجي به نمايش در مي‌آيد.
    به نقل از فارس ، مجموعه تلويزيوني «يوسف پيامبر(ع)» به كارگرداني فرج الله سلحشور و از محصولات مركز سيما فيلم، در شبكه‌هاي خارجي به نمايش در مي‌آيد.
    شبكه جهاني الكوثر از چندي قبل، پخش سريال «يوسف پيامبر(ع)» را در لبنان شروع كرده است. اين مجموعه هر هفته جمعه‌ها ساعت 20:30 به وقت تهران از اين شبكه پخش مي‌شود.
    بنابراعلام روابط عمومي پروژه «يوسف پيامبر(ع)»، طي هفته جاري، ششمين قسمت اين مجموعه از شبكه الكوثر پخش مي‌شود. دوبله «يوسف پيامبر(ع)» كه در اين شبكه به زبان عربي روانه آنتن شده در كشور لبنان انجام مي‌گيرد و تا به حال، چهار قسمت سريال جهت دوبله تحويل واحد دوبلاژ عربي شبكه الكوثر شده است.
    تلويزيون سراسري افغانستان نيز از مدتي قبل اقدام به پخش سريال كرده كه با استقبال اهالي اين كشور مواجه شده است.به دليل نزديكي زبان دو كشور ايران و افغانستان، سريال «يوسف پيامبر(ع)» به زبان فارسي و بدون هيچ دوبله و يا زيرنويسي در آن كشور روانه آنتن شده است .
    تلويزيون تركيه نيز به تازگي اين سريال را براي پخش در نظر گرفته است.
    تلويزيون ايران نيز تا به حال پانزده قسمت از «يوسف پيامبر(ع)» را براي علاقه‌مندان و بينندگان اين شبكه پخش كرده است.
    اين سريال در 45 قسمت، سير زندگي حضرت يوسف (ع) را از كودكي تا بزرگسالي و زماني كه به عزيزي مصر مي رسد، روايت كرده است.
    فرج الله سلحشور در مقام نويسنده، كارگردان و تهيه كننده، اين مجموعه را براساس داستان قرآني يوسف (ع) براي مركز سيما فيلم تهيه و توليد كرده است.

خبرش قدیمیه ولی ممکن شما نشنیده باشید ...من که خودم نشنیده بودم.
    فقط انتظار نداشته باشید که آمریکا نشونش بده...همین بسه دیگه...مگه ایران میاد فیلمای آنجلینا جولی رو نشون بده؟؟؟
    يكم ريز تر مينوشتي

12. این کاربر از franch بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    آسمان

پيش فرض

وجدانا من اینارو با ذره بین خوندم. نمیدونم چی نوشته ولی عجب نوشته ها

14. این کاربر از کاپیتان رضائی بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    Human Factory

پيش فرض

فکر کنم یکی از زنای یوسف باشه...
    میدونی کیه؟؟ همونی که تو خیلی دور خیلی نزدیک بازی میکرد...پرستاری که تو روستا بود...
    میشناسم کیه ... زیر تیغ هم بازی کرد الان هم داره توی آخرین دعوت بازی می کنه

بازیگر قدیمی و خوبی هست ... مسلط

حـــــرفـه ای malkemid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005

پيش فرض

اگه بازیگرای حرفه ای هم که بزارن میگید به شخصیت این بازیگر نمیخوره(مثل یعقوب) تو بیشتر فیلم های مذهبی از بازیگرای معروف استفاده نمیکنند...
    اتفاقا به نظر من بازیگر غیر حرفه ای دلیل نمیشه که انقدر ضایع بازی کنه...بستگی به کارگردان هم داره که چطور بازی بگیره ازشون...چه بسا بازیگرایی که تو اولین سریالشون فوق العاده بودن...هم به مدد استعدادشون و هم توانایی کارگردان.

17. این کاربر از malkemid بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •