سلام دوباره لطفا به این سوال من جواب بدین طول و عرض lcd آیپاد چنده اگه خط کش دارین میتونین برام اندازه بگیرید ؟و آیا برای فیلم دیدن مناسبه؟
سلام دوباره لطفا به این سوال من جواب بدین طول و عرض lcd آیپاد چنده اگه خط کش دارین میتونین برام اندازه بگیرید ؟و آیا برای فیلم دیدن مناسبه؟
اصولن صفحات lcd این جور وسایل را با اینچ می سنجند که مال آیپاد 3 اینچ هست ولی چون شما گفتید من به mm براتون به دست آوردم :75 در 50 میلی متر هست که به نظر من واسه فیلم دیدن خوب باشه.![]()
مگه 3.5 اینچ نیست؟!
درسته عزیز 3.5 اینچه.
اقایون چرا به پست من جواب نمیدید ؟
سوال من فوری است
خواهشا به پست 723 جواب کامل بدهید
راجعبه عکس اطلاعی ندارم چون خودمم همین مشکلو با آیفونم دارم.
عزیز با کانورته فیلم به mp4 میتونید بریزین رو آیپاد و با تغییر فرمت هیچ تغییری در مدت زمان فیلم بوجود نمیاد و فقط در سایز تصویر و حجمش تغییر ایجاد میشه.
ممنون از راهنماییتون.من سرچ کردم ولی این برنامه رو نتونستم واسه دانلود پیدا کنم.اگه براتون زحمتی نیست میشه یه لینک معتبر واسه دانلود بزارید.
این برنامه های مفتی مفتی رو از کجا پیدا کردید
سپاس.
Last edited by sarukhan; 22-04-2009 at 23:43.
ممنون اوگتای عزیز من یه کم کار کردن با این برنامه برام سخته یه توضیح کوچیک میدی ممنون![]()
برنامه رو اجرا میکنی عزیز بعد میری قسمت Convert video قسمت Output Format رو که باز میکنی دستگاه های مورد نظر رو میاره که شما آیپاد رو انتخاب میکنی.بعد زیرش یه گزینه ی دیگه داره که مدل آیپاد و سایز و فرمت رو انتخاب میکنی اگه میخوای بیتریت صدا و تصویر روهم تغییر بدی قسمت Output setting میری و به دلخواه تغییر میدی.Add file اینام که دیگه کاری نداره.
موفق باشید.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)