تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 74 از 239 اولاول ... 246470717273747576777884124174 ... آخرآخر
نمايش نتايج 731 به 740 از 2390

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی محصولات Avast ← راهنمای تاپیک در پست اول

حـــــرفـه ای Dr Hannibal's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    Sandbox

پيش فرض

باتشکر
    این real time protection رو چطور باید خاموش کنم هیچ گزینهای به این
    نام پیدا نکردم .
    با هیتمن مشکل دارم کرک شدش و انتی ویروسهای مختلف ویروس میشناسند و پاک میکنند
    Hitman Pro v3.5.5 Build 98 نسخه رو نصب کردم بعدش هم اصلا رو پوشه ها و درایوها کار نمیکنه
    فقط رو فایل تکی اسکن میکنه که اینم یک ایراد بزرگ است البته اون تیکی که دوستان گفته بودنند زدم
    اسمش به کلیک راست اضافه شد
    من مخالف نصب انتی ویروس کمکی avast هستم شما اگه avast رو علاقه دارید ریل تایم نصب کنید.

اما صفحه اول آنتی ویروس گزینه ریل تایم هست.

برای خاموش کردنش: از گزینه های سمت چپ real time shield کلیک کنید و هر گزینه توی این بخش هست خاموش کنید. یعنی فایل میل و ....

برای هیتمن اصلا لازم نیست کرک استفاده کنید شما 30 روز رایگان استفاده کنید سپس:

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    باز هم میگم نرم افزار کمکی هیتمن بهتر از avast هست.

موفق باشید

2. این کاربر از Dr Hannibal بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه coles's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

با سلام

دوست عزیز Dreamland گرامی تشکر و ممنون .من با این رو امتحان کن که گذاشتید آنتی ویروس را تا تاریخ 24/3/2011 ردیف کردم.

اینم تست کن
    کد:

کد:
    ممنون عزیز

4. این کاربر از coles بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای Dr Hannibal's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    Sandbox

پيش فرض

کلید فعال سازی avast internet security 5 تا سال 2012

کد:

داره خودمونی میشه Golestan64's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    گنبد کاووس

پيش فرض

سلام

من قبلا نورتون اینترنت سکوریتی رو داشتم ولی الان اوست آنتی ویروس فری رو نصب کردم آیا لازمه برنامه ای در کنارش نصب کنم یا همون کفایت میکنه؟

آخر فروم باز M E H R A N's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    سوئد

پيش فرض

سلام

من قبلا نورتون اینترنت سکوریتی رو داشتم ولی الان اوست آنتی ویروس فری رو نصب کردم آیا لازمه برنامه ای در کنارش نصب کنم یا همون کفایت میکنه؟

اگر Avast ویروسی را تشخیص نده و ویروس اجرا بشه آیا برنامه ای دارید که جلوی آسیب رساندن ویروس به سیستم شما رو بگیره؟ همانطور که گفتم فرض را برا این گذاشتیم که Avast تشخیص نده.

8. 2 کاربر از M E H R A N بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    گنبد کاووس

پيش فرض

اگر Avast ویروسی را تشخیص نده و ویروس اجرا بشه آیا برنامه ای دارید که جلوی آسیب رساندن ویروس به سیستم شما رو بگیره؟ همانطور که گفتم فرض را برا این گذاشتیم که Avast تشخیص نده.
    هیچ برنامه ای ندارم

پیشنهاد شما چه برنامه ای هست ؟

تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    سوئد

پيش فرض

هیچ برنامه ای ندارم

پیشنهاد شما چه برنامه ای هست ؟
    چون Avast اینها رو نداره...

Behavior Blocker
    HIPS

شما میتونید برنامه هایی رو که یکی از اینها یا هر دو را داشته باشند در کنار Avast استفاده کنید. مثل..

Online Armore
    Outpost Pro
    Comodo Firewall

11. 2 کاربر از M E H R A N بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    گنبد کاووس

پيش فرض

چند تا سوال

1- وقتی ما در حال گشت و گذار تو اینترنت هستیم ویروسها چطور وارد سیستم میشن ؟ مگه نباید بیان تو سیستم و اجرا بشن اگه اینطوره که فقط آنتی ویروس کفایت میکنه و وجود فایروال اضافی هستش

2- اگه من یه فایروال به همراه آنتی ویروس اوست نصب کنم مشکلی پیش نمیاد ؟ منظورم از لحاظ سخت افزاریه

3- حداقل سیستم مورد نیاز برای داشتن آنتی ویروس و فایروال جداگانه در یک سیستم

4- آیا اوست اینترنت سکوریتی و اوست آنتی ویروس به غیر از فایروال تفاوت دیگه ای هم با هم دارن ؟ به نظر شما بهتره که اوست اینترنت سکوریتی رو تنها نصب کنم یا نه اگه اوست آنتی ویروس رو به همراه یه فایروال جداگانه نصب کنم بهتره

5- اصلا چه لزومی داره که ما یه فایروال رو روی سیستم داشته باشیم مگه فایروال خود ویندوز به اندازه کافی قوی نیست؟

6- چرا بعد از اینکه چند تا ویروس رو اسکن میکنم هیچ موقع اوست نمیتونه اونها رو repair کنه و همه رو دیلیت میکنه (چند بار اینطوری شده حتی اون 6500 تا ویروس رو دانلود کردم همه رو پاک کرد)

7- اگه وجود فایروال براس سیستم ضروریه لطف کنین لینک دانلود چند تا فایروال مناسب رو بزارین

پیشاپیش تشکر از دوستان

تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    سوئد

پيش فرض

چند تا سوال

1- وقتی ما در حال گشت و گذار تو اینترنت هستیم ویروسها چطور وارد سیستم میشن ؟ مگه نباید بیان تو سیستم و اجرا بشن اگه اینطوره که فقط آنتی ویروس کفایت میکنه و وجود فایروال اضافی هستش

2- اگه من یه فایروال به همراه آنتی ویروس اوست نصب کنم مشکلی پیش نمیاد ؟ منظورم از لحاظ سخت افزاریه

3- حداقل سیستم مورد نیاز برای داشتن آنتی ویروس و فایروال جداگانه در یک سیستم

4- آیا اوست اینترنت سکوریتی و اوست آنتی ویروس به غیر از فایروال تفاوت دیگه ای هم با هم دارن ؟ به نظر شما بهتره که اوست اینترنت سکوریتی رو تنها نصب کنم یا نه اگه اوست آنتی ویروس رو به همراه یه فایروال جداگانه نصب کنم بهتره

5- اصلا چه لزومی داره که ما یه فایروال رو روی سیستم داشته باشیم مگه فایروال خود ویندوز به اندازه کافی قوی نیست؟

6- چرا بعد از اینکه چند تا ویروس رو اسکن میکنم هیچ موقع اوست نمیتونه اونها رو repair کنه و همه رو دیلیت میکنه (چند بار اینطوری شده حتی اون 6500 تا ویروس رو دانلود کردم همه رو پاک کرد)

7- اگه وجود فایروال براس سیستم ضروریه لطف کنین لینک دانلود چند تا فایروال مناسب رو بزارین

پیشاپیش تشکر از دوستان
    1. خیر ویروسها فقط از طریق اینترنت وارد سیستم شما نمیشند بلکه ممکنه از طریق فلش مموری, کارتهای مموری داخل مبایل که به کامپیوتر میزنید, سی دی, کرک نرم افزارهایی که فکر میکنید سالمه اما ممکنه آلوده باشند و غیره ... ممکنه وارد سیستم بشند و اتوماتیک هم فعال بشند. در ضمن شما وقتی از طریق مرورگر توی اینترنت هستید مخصوصا IE ویروس احتیاجی به دانلود شدن نداره و اتوماتیک توسط اکسپلویت ها یا کدهای جاوا اسکریپت فعال میشه و در صورتی که آنتی ویروس شما نتونه اونو شناسایی بکنه, سیستم شما آلوده میشه. به همین راحتی

2. خیر, مشکلی پیش نمیاد. اگر از نسخۀ رایگان Avast استفاده میکنید نصب فایروال مشکلی بوجود نمیاره.

3. بستگی به هر آنتی ویروس و فایروال فرق میکنه. برای اینکه متوجه بشید یا به سایت خود آنتی ویروس و فایروالی که میخواهید نصب کنید مراجعه کنید و یا به تست هایی که از لحاظ پرفورمنس انجام شده. این نوع تست ها رو میتونید در تاپیک های مقایسۀ آنتی ویروسها و فایروال ها در همین انجمن پیدا کنید.

4. بله تفاوت دیگه شون در داشتن Sandbox است اما Sandbox اواست اتوماتیک نیست و خود شما باید هر برنامه ای رو که خواستید توش اجرا کنید. مثلا اگر فلش مموری را به کامپیوترتون بزنید و ویروس اتوماتیک فعال بشه, داخل سند باکس اجرا نخواهد شد و سیستم شما آلوده میشه. یعنی عملا سند باکس اواست بدرد مواقعی که شما حتی خبر ندارید ویروس اجرا بشه نمیخوره بلکه بدرد مواقعی میخوره که خودتون با تصمیم قبلی برنامه یا کیجنی را داخلش اجرا کنید. اوست با یک فایروال جدا که قبلا 3 تاشو بهتون معرفی کردم بهتر از نسخۀ اینترنت سکیوریتی است.

5. لزومش رو در تاپیک مقایسۀ فایروال ها که با تروجانها و یا شبه تروجانها آزمایش شدند متوجه بشید. سعی کنید حداقل 10 صفحۀ آخر تاپیک مقایسۀ فایروال ها رو بخونید.

7. چون Avast قابلیت Repair کردن رو نداره. این گزینه رو فقط واسۀ اینکه بگه من میتونیم Disinfect کنم گذاشته اما عملا و در واقعیت تا کنون موفق به این گندزایی کردن ویروسهایی که به فایل های سالم چسبیدند نبوده. هر فایلی را هم نمیشه Disinfect کرد. مثلا تمام 12 نمونۀ جدیدی که اخیرا در تاپیک معرفی ویروسها و تروجانها گذاشتم رو هیچ کدومشون رو با هیچ آنتی ویروسی نمیشه گندزدایی کرد و تنها راهش پاک کردن اونها و یا قرنطینه کردنشون هست.

8. فقط داشتن و نصب کردن فایروال مهم نیست. اگر شما با طرز کار فایروالی که نصب میکنید آشنا نباشید, بود و نبود فایروال فرقی به حالتون نمیکنه. شما باید بدونید وقتی فایروال بهتون پیغامی را نشون داد و گفت shellcode injection بدونید یعنی چی و جواب درستی را برای پیشگیری از آسیب رسیدن به سیستم رو بهش بدید و از اون کسانی نباشید که فقط Allow میزنند شما سعی کن تاپیک مقاسۀ فایروال ها رو حتما بخونی. این نکات اونجا بهتر بحث شده و مربوط به این تاپیک نمیشه.

اسم اون فایروال هایی هایی را که قبلا براتون نوشتم در همین انجمن جستجو کنید پیدا میکنید و یا میتونید به تاپیک اختصاصی هر فایروال برید اونجا هم لینک هاشون و در صورت نیاز سریال هاشون گذاشته شده.

14. 4 کاربر از M E H R A N بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    گنبد کاووس

پيش فرض

این ساند باکس چی هست و اصلا چطوری فعال میشه و چطوری کار میکنه ؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •