سلام داداش من یه سوال داشتم اینا درصدای شماست توی ازمون 5 اذر ؟
اگه اره میتونم به شمابگم که شما اصلا تا حالا قلمچی امتحان ندادید چون اصلا این دفه زمین پ نداشت و حتی شما اینو نمیدونید که نباید هم شمی 2 رو زد هم 3 شما ازمون دادید؟!!!!!!!!!!
سلام داداش من یه سوال داشتم اینا درصدای شماست توی ازمون 5 اذر ؟
اگه اره میتونم به شمابگم که شما اصلا تا حالا قلمچی امتحان ندادید چون اصلا این دفه زمین پ نداشت و حتی شما اینو نمیدونید که نباید هم شمی 2 رو زد هم 3 شما ازمون دادید؟!!!!!!!!!!
ربطی نداره که!زوج کتاب هست دیگه دلبخواهی هست !حتی شما اینو نمیدونید که نباید هم شمی 2 رو زد هم 3 شما ازمون دادید؟!!!!!!!!!!
میتونی بزنی×نزنی هم چیزی نمیشه ولی اگه بزنی و درصد کمی بزنی توی تراز و ...تاثیر میزاره کسی که 90 میزنه دیگه فرقی نمیکنه
داداش اگه جفتشو بزنی اونی که ترازش پایین تر هست حساب میشه ok?
این صوتی رو چی میگین اصلا این دفه زمین پ نداشتیم زیستم 2 تا بود ولی زده زیست و ...؟
دوست عزیز من گفتم وقتی 2تاش رو 90 میزنه!!!دیگه براش فرقی نمیکنه!حالا شما میگی اونی که ترازش پایین تر باشه حساب میشه؟!! 90 با 90 فرقی میکنه ترازش مگه!!داداش اگه جفتشو بزنی اونی که ترازش پایین تر هست حساب میشه ok?
من کاری ندارم دیگه فقط روی پست اولتون گفتین نباید زد!میخواستم بگم نبایدی در کار نیساین صوتی رو چی میگین اصلا این دفه زمین پ نداشتیم زیستم 2 تا بود ولی زده زیست و ...
من میخوام بهتون بگم که نباید هست چون...
90 شیمی 2 با 90 شیمی 3 ترازش فرق میکنه اینو میدونید که؟
یستکی داره برقیه اون درسو چند زده باشن پس حتما تراز 90 2 با 90 3 فرق میکنه
متوجه شدید ؟
منو ببخشید اگه اذیتتون کردم
چرا هی ادامه میدی آخه؟!من میخوام بهتون بگم که نباید هست چون...
اصلا دوست داشته زده!شما ببخش با شما هماهنگ نکرده!
داداش چرا عصبانی میشی من با احترام با شما صحبت کردم شما یه حرفی زدی که حرف منو اشتباه نشون داد خواستم ثابتش کنم .
Last edited by omnia.2008; 05-12-2010 at 20:04.
سلام
کسی بودجه بندی پیش ریاضی قلم چی رو داره بزاره.
تو سایتش که چیزی نیست.
این قلمچی دیگه شورش رو درآورده.امروز یه برگه دادن به عنوان سوالات ضمیمه که توش سوالای منتخب پرتکرار(از کتاب خودش) بود.واقعا قلمچی خیلی ضعیف شده![]()
میگم جوابش رو چرا ندادن آخه !!!... لااقل پاسخ نامه کلیدی میدادن !
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)