تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 74 از 108 اولاول ... 246470717273747576777884 ... آخرآخر
نمايش نتايج 731 به 740 از 1077

نام تاپيک: Crysis Warhead

حـــــرفـه ای Spaniuly's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

اساتيد خواهش ميكنم جواب مارو بديد.....
    دوست عزیز وارهد یکم گیر داره که البته طبیعی هست هرچی باشه کریسیس مال 2007 هست و وارهد مال 2008 البته اینم بگم خیلیا معتقد هستند وارهد بهینه سازی گرافیکی شده ولی من چیزی ندیدم

در کل کریسیس یه مشکل واقعا بزرگ داره اونم اینه که برادران یرلی از فلسفه گیم فرسنگ ها فاصله دارند و واقعا باید بهشون یکی اطلاع بده که یه کاری کنن که وقتی شما بازی رو تموم می کنید مثله من 2 دقیقه بعدش بازی رو آن اینستال نکنید همین cod 5 که اصلا ازش خوشم نیومد اومده کارت گذاشته که توی هر مرحله باس پیدا کنی یکیشون رو البته هنوز کشف نکردم که توی آنلاین مود چه مزیتی دارند ولی توی cod 4 وقتی 30 تا لپ تاپ پیدا می کنی گلوله ها رو بی نهایت میکنه این جور خلاقیت ها توی کریسیس وجود نداره اینکه وقتی بازی رو تموم می کنی بعدش هیچ اتفاقی نمیوفته ضد حال ترین چیزی هست که من فقط از ea سراغ دارم درست مثله بازی هری پاتر جام آتش و محفل ققنوس که بعد تموم شدن چیزی رو به عنوان جایزه و سورپرایز برای آدم در نظر نمیگیره ولی توی بازی هایی مثله re این مسایل رعایت میشه و من رعایت این گونه مسایل از طرف سازنده های بازی رو میذارم احترام به حق گیمر ولی ea متاسفانه این جور احترام گذاشتن ها سرش نمیشهکریسی میتونست مود های بیشتری داشته باشه ولی این فکر ها عجیبه که به فکر اروپایی ها نمیرسه چیزی که ما بیشتر از ژاپنی ها و آمریکایی ها این ابتکار عمل ها رو سراغ داریم البته کریسیس یه بازی فوق العاده جذاب هست و به لحاظ گرافیکی قابل تقدیر گذشته از اینها جریان و داستانی که داره پیگیری میکنه واقعا جالب هست ولی در قالب یک گیم مشکلاتی رو که عرض کردم رو داره و امیدوارم توی کریسیس بعدی شاهد این تغییرات باشیم. موفق و گیمر باشید

پروفشنال davoodf's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    In Game Memory

پيش فرض

والا به نظر من که وارهد از نسخه ی اصلی خیلی بهتر و روون تر اجرا میشد و گیر خیلی کمتر داشت و البته گرافیکش هم بهتر بود.
    البته هنوز هم موتور cry engine 2 مشکلاتی داره ولی مطمعننا در اینده نزدیک حل میشه و این موتور انعطاف پذیری بیشتری پیدا می کنه مثل unreal engine 3.

تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

والا به نظر من که وارهد از نسخه ی اصلی خیلی بهتر و روون تر اجرا میشد و گیر خیلی کمتر داشت و البته گرافیکش هم بهتر بود.
    البته هنوز هم موتور cry engine 2 مشکلاتی داره ولی مطمعننا در اینده نزدیک حل میشه و این موتور انعطاف پذیری بیشتری پیدا می کنه مثل unreal engine 3.
    شما دقیقا اطلاع دارید که سال آینده قراره گروه کرای تک چه بازی رو در ادامه این کریسیس منتشر کنه؟ اصلا قراره بیاد یا نه؟

آخر فروم باز armin_software's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008

پيش فرض

من این بازی می تونم با گرافیک ati 4830 به راحتی و بدون مشکل اجرا کنم؟

تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    In Game Memory

پيش فرض

شما دقیقا اطلاع دارید که سال آینده قراره گروه کرای تک چه بازی رو در ادامه این کریسیس منتشر کنه؟ اصلا قراره بیاد یا نه؟
    والا دقیقا اطلاع ندارم ولی اگر کریسیس هم نباشه مطمعننا بیکار نمیشینن.یادمه قبل از اینکه وارهد بیاد بیرون این شرکت می گفت اگر این وارهد خوب فروش نکنه نسخه ی بعدی کریسیس به هیچ وجه ساخته نمیشه.من اطلاعی ندارم که ایا خوب فروش کرده یا نه.اگر کسی از دوستا اطلعی در این مورد داره ممنون میشم بیان کنه.

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

والا دقیقا اطلاع ندارم ولی اگر کریسیس هم نباشه مطمعننا بیکار نمیشینن.یادمه قبل از اینکه وارهد بیاد بیرون این شرکت می گفت اگر این وارهد خوب فروش نکنه نسخه ی بعدی کریسیس به هیچ وجه ساخته نمیشه.من اطلاعی ندارم که ایا خوب فروش کرده یا نه.اگر کسی از دوستا اطلعی در این مورد داره ممنون میشم بیان کنه.
    البته یک سری اخبار بود که به دلیل فروش کم کریسیس و pirate شدن بازی ... کریسیس 2 pc exclusive نخواهد بود و برای platform های دیگه هم منتشر میشه !

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    Wait wut

پيش فرض

Crysis برای pc هست و pc پا برجاست

فکر نکنم کنسولا بتونن بازی کرایسس رو روی Very High پردازش کنند !

البته pc هم زیاد نمیتونه D:

تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

Crysis برای pc هست و pc پا برجاست

فکر نکنم کنسولا بتونن بازی کرایسس رو روی Very High پردازش کنند !

البته pc هم زیاد نمیتونه D:
    یه چیزی میگیا.. یعنی چی کنسولا نمیتونن کریسیس رو پردازش کنن. اصلا چه ربطی داره مگه همه PC ها مثله هم هستند شما یه PC که سیستم Recomanded واسه بازی داشته باشی میتونی بازی رو روی ماکسیمم کیفیت بازی کنی. در مورد کنسول هم بازی اگه پردازش نشه اصلا واسه کنسول ساخته نمیشه تازه کنسول ها قدرتشون خیلی بیشتر از اونی هست که شما فکرش رو می کنید. بعد این همه تجربه توی فروم های گیم از شما انتظار یه چنین اظهار نظرهایی بعیده حجت خان

تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    In Game Memory

پيش فرض

یه چیزی میگیا.. یعنی چی کنسولا نمیتونن کریسیس رو پردازش کنن. اصلا چه ربطی داره مگه همه PC ها مثله هم هستند شما یه PC که سیستم Recomanded واسه بازی داشته باشی میتونی بازی رو روی ماکسیمم کیفیت بازی کنی. در مورد کنسول هم بازی اگه پردازش نشه اصلا واسه کنسول ساخته نمیشه تازه کنسول ها قدرتشون خیلی بیشتر از اونی هست که شما فکرش رو می کنید. بعد این همه تجربه توی فروم های گیم از شما انتظار یه چنین اظهار نظرهایی بعیده حجت خان
    شما یه سر به سایت کرای تک بزنی دقیق یادم نیست ولی فکر کنم قسمت licence موتور cry engine 2 بود نوشته بود این موتور برای کنسول های نسل بعدی ساخته شده و برای کنسول های در حال حاضر قابل استفاده نیست.پس بنابراین هیچ کنسولی فعلا در کار این ها نیست.کنسول های فعلی نمی تونن از این موتور استفاده کنن چون که خیلی سنگینه.

تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

شما یه سر به سایت کرای تک بزنی دقیق یادم نیست ولی فکر کنم قسمت licence موتور cry engine 2 بود نوشته بود این موتور برای کنسول های نسل بعدی ساخته شده و برای کنسول های در حال حاضر قابل استفاده نیست.پس بنابراین هیچ کنسولی فعلا در کار این ها نیست.کنسول های فعلی نمی تونن از این موتور استفاده کنن چون که خیلی سنگینه.
    خوب شد گفتید کریسیس نکست جن هست وگرنه خودمون نمی فهمیدیم نکست جن هست یعنی کیفیتی معادل با کنسولهای XBox360 و PS3 داره.

احتمالا شما کنسول PS2 رو خوندید و این شاید PS2 هست که نتونسته کریسیس رو اجرا کنه نه PS3 شما وقت کردی یه مطالعاتی در مورد قدرت پردازش گرافیکی کنسولهای نسل بعد (XBox360 و PS3) بکن ضرر نمیکنی

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •