می دونم باید قانونی باشه خواستم به زبان ساده بگم مشکلم چیه وگرنه همون اول گفتم اکتیو کردن ویندز
این روش رو هم بلد بودم اما برنامه msoobe هر کار میکنم باز نمیشه
می دونم باید قانونی باشه خواستم به زبان ساده بگم مشکلم چیه وگرنه همون اول گفتم اکتیو کردن ویندز
این روش رو هم بلد بودم اما برنامه msoobe هر کار میکنم باز نمیشه
Last edited by steps; 02-12-2009 at 22:53.
سلام
میشه بفرمایید منظور شما از Update نشدن دقیقا چیه ؟
آیا پیغامی میده یا ...
اینجا رو نگاه کنید :
موفق باشیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
سلام من روی تمامی میانبرها این مشکل را در xp دارم.ویستا مشکلی نداره.
![]()
سلام
مشکلتون روی میانبرها چیه ؟
کاملتر توضیح بدید.
موفق باشید![]()
سلام
تکرار شدن بی مورد چندین نرم افزار فرق نمی کنه چه نرم افزاری باشه همونطور که می بینید چند بار یک نرم افزار در راست کلیک تکرار شده
سلام
شرمنده.اون موقع که شما این پست رو زدید ، عکس بالا نمی اومد . واسه این گفتم بیشتر توضیح بدید.
ببین با نرم افزار های زیر میتونی درستش کنی :
هر دو نرم افزار رو امتحان کن.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
موفق باشید![]()
با سلام به عزیزان
مدتی از نصب ویندوزم میگذره بنا به احتیاج میخوام فتوشاپ نصب کنم ولی به هیچ عنوان فتوشاپ نصب نمیشه . از دو تا سی دی مختلف هم نصب کردم نشد . فقط فتوشاپ 7 نصب شد که به دردم نمیخوره ولی فتوشاپ cs4 که در مرحله نصب متوقف شد و فتوشاپ cs2 هم نصب شد اما وقتی بالا میاد همون اول قفل میشه و با end task می بندمش. ممنون میشم دوستان راهنمایی بفرمایند
با سپاس فراوان
کامیاب وبرقرار باشید
سلام
بهتره شما با برنامه های پاک سازی ریجستری را پاک سازی کنید و از نو اقدام به نصب فرمایید.
موفق باشید
دوست خوبم ممنونم از راهنماییتون . ممکنه یه برنامه واسه پاک سازی ریجستری معرفی بفرمایید
با سپاس فراوان
کامیاب و برقرار باشید
TuneUp
را من به شما معرفی میکنم.
موفق باشید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)