مجتبی جون 256 هزار هست نه 16 میلیون..........................
256 هزار رنگ؟!
کدوم گوشی رو می گی؟؟؟ان95 ها هردوشون ، هم معمولی و هم 8گیگ از صفحه نمایش "تی اف تی" 16 میلیون رنگی استفاده می کنن...
مثل اینکه من خودم ان95 معمولی رو 5 ماه داشتما ، همینطور 8گیگ...اونم 5 ماه پیش گرفتم!
باور نداری؟!
این دوتا لینک از جی اس ام آرنا رو ببین :
ان95 معمولی )
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
----------
8گیگ )
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
توو قسمت Display هر کدومشون که نگاه کنی می بینی نوشته : TFT, 16M colors
فقط معمولی "2.6 و 8گیگ "2.8...
سلام.......................
اون دوربین 5 رو که omnia هم داره بهترشم داره..............
gps هم دارد..........
.gif)
صفحه نمایشش از n95 بزرگتره با اجازتون 3.2
طراحی omnia زیباتره یا n95 خداییش تابلوه............البته سلیقه ای هستش ولی تابلوهه.
هیچ گوشی سامسونگ درگاه مادون قرمز نداره؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
عجب ....
اطمینان داری به حرفت...............
ok.....نزدیک 80 تا از گوشی های سامسونگ اینفرارد داره...................
در ضمن قیمت n95 ___8gb __ رو خیلی بالا گفتین 608 نیستش 520__30 تومنه.
محاله که دوربین OMNIA بهتر باشه...
شاید قسمت عکس برداریش تنظیمات بیشتری داشته باشه ولی کیفیتشون قطعا هیچ فرقی نداره چه بسا که OMNIA در قسمت فیلم برداری اصلا به پای ان95 معمولی و 8گیگ نمی رسه...
چون وضوح فیلم برداریش در حالت 640*480 ماکسیمم 15 فریم در ثانیه س!
اینم دلیلش :
OMNIA می تواند فیلم های ویدیویی را با رزولوشن ( VGA ( 480×640 پیکسل و سرعت 15 فریم در ثانیه و یا روزلوشن (240´320( QVGA پیکسل و سرعت 30 فریم در ثانیه ضبط کند که البته این با هیچ استانداردی همخوانی ندارد چرا که به طور استاندارد رزولوشن VGA با سرعت 30 فریم در ثانیه ضبط می شود.
به نقل از جی اس ام.
----------
و اما جی پی اس...
به نظر خودت جی پی اس کدوم یکی از اینا کاربردی تره؟!
ان95 یا OMNIA؟!
کدوم یکی از اینا آماده برای استفاده هستن؟!بدون دردسر نصب نرم افزارهای مختلف؟
من بهت می گم...
جواب نوکیاست چون این فقط شرکت نوکیا بود که رسما نرم افزار نوکیا مپ لودر رو برای کاربراش ارائه داد تا اگه بخوان از نقشه های کشورهای مختلف استفاده کنن دچار مشکل نشن!
اما سامسونگ چی؟!
فقط اسم گیرنده ی داخلی جی پی اس روشه ، نمونش همین جی810...
اینم یه دلیل دیگه :
Omnia دارای یک گیرنده داخلی است که می توان از طریق WIFI و یا شبکه 3G اطلاعات مربوط به ماهواره ها را دانلود کرد متاسفانه نرم افزارهای خاصی برای کار با GPS روی گوشی وجود ندارد.
به نقل از جی اس ام.
آخه من می خوام اینو بدونم اینا که روو گوشی جی پی اس می زارن مگه مرض دارن که نرم افزارشو نمی زارن؟!
فقط به خاطر اسم جی پی اس چند برابر پول می گیرن...
----------
اینفرارد یا مادون قرمز!
یه چندتا از این گوشی های مادون قرمز دار نسل جدید سامسونگ رو معرفی کن لطفا ، حالا 80 تا هم نشد عیبی نداره...
فقط دقت کن!گفتم نسل جدید نه گوشی های قدیمی سامسونگ مثلا E310 که مجبور بود از اینفرارد استفاده کنه...
----------
در مورد طراحی...
ببین دوست عزیز خودت می گی انتخاب شکل گوشی سلیقه ایه درست؟!
اما اگه طراحی ان95 بد بود قطعا جایزه ی بهترین طراحی گوشی رو در سال 2006 رو نمی گرفت...
اگه طراحی ان95 به نظر شما بده پس OMNIA باید چیکار کنه که مهمترین اصل گوشی سازی لمسی رو با نساختن جای قلم زیر سوال برده؟!
----------
به هرحال بحث در این زمینه بسیار است...
ما در خدمتیم!